in Nieuws & Inspiratie

Het Rust & Ruimte groepsprogramma

Change your thoughts, change your live,
Change your live, change the world…

Deze week is de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid het toneel voor de gratis Rust & Ruimte Mindset training. We hadden het over:

  • hoe je brein werkt – immers, hoe kun je gedachten meesteren, als je niet weet hoe je brein werkt?
  • aanwezigheid – immers hoe kun je gedachten meesteren, als je niet weet dat je niet je gedachten bent?
  • en verantwoordelijkheid – immers, hoe kun je gedachten veranderen als je je daar slachtoffer van voelt?

En over hoe je alle problemen kunt oplossen als je weet dat alles wat zich voordoet in jouw leven in één van vijf categorieën past en dat van die vijf categorieën, je er vier in de hand hebt! Slechts één categorie niet en dat is juist de het gebied waar wij proberen onze problemen op te lossen… 🤔

En we hadden het over overtuigingen en de diepgaande invloed die ze hebben op ons leven: wat zijn overtuigingen, waar komen ze vandaan en hoe besturen ze je leven? Na de 1e en 2e training ben je je bewust van de kracht van jouw gedachten en dus ook van de invloed van overtuigingen. Want na dag 3 weet je dat overtuigingen 90 tot 95% van jouw denken aansturen. Hmmm… 🤔

Vervolgens knoopte ik de eindjes aan elkaar en liet ik zien hoe het Rust & Ruimte programma kan helpen om je bewust te worden van gedachten en overtuigingen en hoe deze te meesteren. De inschrijving voor de groepstraining van het Rust & Ruimteprogramma ging open en je kon gebruikmaken van een supermooi aanbod. Een aanbod dat ik jou niet wil onthouden, verderop lees je er meer over.

Omdat ik het belangrijk vind dat het Rust & Ruimte programma voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Juist in deze tijd met alle gekkigheid om ons heen is het het moment om te leren hoe we daar zelf verandering in kunnen brengen, onze eigen (gedachten)kracht te herinneren. Daarom is deelname aan het Rust & Ruimte programma ook gratis voor jongeren, jongvolwassenen en studenten (18-25 jaar).

De training is nog niet afgelopen. Op het programma staan nog een Q&A en een training over het omgaan met emoties. Een superbelangrijk onderwerp, helemaal voor gevoelige mensen omdat, als je dit weet, je enorm veel ruimte kunt creëren in jezelf en dat kan echt heel fijn zijn, bijvoorbeeld bij het nemen van beslissingen.

Al met al waardevolle video’s die ik je niet wil onthouden. De opnames zijn nog tot en met woensdag 13 januari a.s. in de groep te bekijken. Op die dag starten we ook het Rust & Ruimte groepsprogramma.

Ben je nieuwsgierig naar de Rust & Ruimte Mindsettraining? Neem dan snel een kijkje in de besloten groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Daar staat ook de uitnodiging voor het groepsprogramma.

In Liefde,
Germaine 🌹

PS 1 . Zit je niet op Facebook, maar wil je wel graag weten wat het Rust & Ruimte groepsprogramma inhoud? Ik heb het hieronder voor je uiteengezet.

Waaruit bestaat het Rust & Ruimte groepsprogramma?
– na inschrijving krijg je meteen toegang tot de besloten online leeromgeving, je kunt dus ook meteen starten
– 7 wekelijkse live, online groepsbijeenkomsten via Zoom
– toegang tot de besloten Rust & Ruimte Facebookgroep
– maandelijkse Q&A calls na afloop van de groepstraining
– toegang tot toekomstige groepstrainingen
– een intuïtieve bonussessie van 60 minuten
– een bonusinitiatie: de Rite van de Heler, een ritueel om jouw reis te starten
– een Mindset bonustraining
korting op extra individuele intuïtieve sessies & Intuïtieve coaching

Gebruik kortingscode XAXP9A en je krijgt echt heel erg veel korting op de introductieprijs!
Jouw investering is €597 (in plaats van €1300).
Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Stuur me daarvoor een berichtje via mail of messenger.
Neem je samen met een vriend of vriendin deel, dan ontvangen jullie beiden €50 extra korting.

Sta je op de wachtlijst, gebruik dan de kortingscode die je per mail hebt ontvangen!

Het Rust & Ruimte groepsprogramma start op 13 januari a.s. om 19.30 uur dus, tot snel! 

PS 2. Heb je nog vragen of is iets je niet duidelijk? Bekijk de video’s in de Facebookgroep >
Of wil je me liever even spreken om te kijken of het wat voor je is? Maak dan een afspraak voor een kort oriënterend gesprek >.

PS 3. Vanwege het belang van het verspreiden van deze kennis en wijsheid nu in deze tijd en specifiek onder jongeren en jongvolwassenen, is deelname aan het Rust & Ruimte programma gratis voor jongeren en jongvolwassenen (18-25 jaar). Ken je jongeren die hiermee geholpen zijn, deel dan deze informatie graag met ze. Ze kunnen contact met mij opnemen via: info@germainedomatilia.nl

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu