in Nieuws & Inspiratie

Doe mee met de Stille Revolutie… and Let’s Hack that Matrix!

‘Everything we call real is made of things that cannot be regarded as real’
~ Niels Bohr ~

Vorige week nodigde ik je uit voor de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!, een Stille Revolutie. Ja onze stem laten horen, ja geweldloos opstaan voor vrijheid, ja opstaan voor gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid, ja opstaan voor de integriteit van je lichaam… Maar niet alleen daarbuiten, ook en vooral van binnen.

Als wij zelf de controle over onze mind weer terugnemen, ons bewust worden en losmaken van de angst die er systematisch in wordt gepompt, dan zouden we wel eens hele andere dingen kunnen doen. Een paar weken geleden schreef ik er al over: ‘Wat als er geen angst zou zijn voor de dood?’ Vraag je eens af, hoe zou de wereld er dan uitzien…?

‘Als je geen angst hebt voor de dood, kun je niet gemanipuleerd worden’, hoorde ik David Icke onlangs zeggen in een interview. Angst, de oorzaak van een groot deel van de situatie waarin we ons nu bevinden. En het uur U wat betreft de realiteit die we collectief creëren voor onszelf en onze kinderen. Echter, om heldere keuzes te maken, is het fijn om een helder beeld te hebben, en dat hebben we niet, want onze mind is gehackt. En daar gaat de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! over.

Over het terugnemen van de controle over onze eigen mind, onze gedachten, onze gedachtenkracht. Niet alleen het terugnemen van de controle over onze mind, maar ook het activeren van de Pijnappelklier, zodat we weer een zuivere connectie krijgen met ons innerlijk, onze innerlijke leiding, onze intuitie en de energieen uit het Universum. Zodat we ons kanaal weer zuiver kunnen afstemmen op de wereld die we willen, een wereld van harmonie, liefde en vooral vrijheid…

Omdat ik het echt superbelangrijk vindt dat de informatie en de energie die ik in de Sacred Circle deel, ook bij jonge mensen terecht komt, bied ik deze cirkel gratis aan voor jongeren en jongvolwassenen (18-25 jr).

Ik neem echt mijn petje af voor deze groep mensen in deze tijd die zo tegen alle natuur in niet samen mogen komen, niet uit kunnen gaan, niet kunnen ‘chillen’ en geleerd wordt om bang te zijn voor andere mensen, afstand te bewaren en mondkapjes te dragen.

Om hen te sterken, om hen zicht te bieden op die andere realiteit die we zelf kunnen scheppen, maar vooral om hun mind vrij te maken, hun mind te bevrijden uit de Matrix, wil ik heel graag dat er zoveel mogelijk jongvolwassenen/jonge mensen meedoen aan deze cirkel. En omdat de investering voor hen waarschijnlijk niet vanzelfsprekend is, laat ik ze dat heel graag gratis doen.

Dus ken jij jongvolwassenen/jongeren tussen de 18 en 25 jaar in jouw omgeving voor wie dit wat kan zijn? Laat ze dan graag contact met mij opnemen (een pm/email/whatsapp/whatever) en dan zorg ik ervoor dat zij kosteloos de cirkels kunnen volgen. Alvast heel erg veel dank voor het delen 🌹🙏🏼🌹

Daarnaast ont-moet ik jou natuurlijk ook graag tijdens deze bijzondere cirkel. De energie rond deze cirkel is erg krachtig en mijn dagen zijn gevuld met prachtige synchroniciteiten. Een teken dat het echt tijd en ook echt de bedoeling is om met deze velden te werken. De opnamen zijn – en blijven beschikbaar. En de bonuscirkel die afgelopen woensdag gepland stond (en ook los te volgen is), vindt a.s. donderdag nogmaals plaats.

Hieronder de details nog even op een rij, ik hoop oprecht dat je erbij bent…

De cirkels zijn inmiddels achter de rug, maar je kunt ze alsnog volgen via de opnames. Van alle onderdelen is zowel een (downloadable) audio als een video opname beschikbaar, inclusief de afsluitende Q&A Call. Hieronder kun je de opnames bestellen. Als je daarbij gebruikt maakt van onderstaande kortingscode, dan ontvang je €22 euro korting op alle cirkels.

De Sacred Circle ‘Let’s Hack the Matrix’, een Magisch Drieluik bestaat uit 3 Healing & Meditatiecirkels die plaatsvonden op
– zaterdag 20 juni 2020 (solstice, Nieuwe Maan & Eclips)
– zaterdag 27 juni 2020
– zaterdag 4 juli 2020 (Volle Maan & Eclips) 

 • De drie Sacred Healing & Meditatie Cirkels van 90 minuten hebben de volgende thema’s
  • Uitzuiveren (angst-) programmeringen (20 juni)
  • Pijnappelklier Healing & Activatie (27 juni)
  • Verbinding met de Nieuwe Aarde (4 juli)
 • Bonus cirkel op donderdag 25 juni 2020 met ‘The Whalecode Mandala’s’.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep voor de deelnemers aan de Cirkels omdat dit best een intens transformatieproces kan zijn, zodat we kunnen delen en elkaar tussentijds kunnen supporten tijdens het proces. Ik ben elke dag aanwezig in de groep en als je vragen hebt, kun je die in de groep stellen. 
 • Een afsluitende Q&A call op dinsdag 7 juli 2020.
 • Toegang tot een afgeschermde pagina op de website met voorbereidende informatie, inspiratie en de opnames.
 • Toegang tot de replay van alle cirkels (ook de bonus cirkel en de Q&A) in (downloadable) audio en video zodat je deze nogmaals kunt beluisteren.

Investering in jeZelf
De investering in jezelf bedraagt €99 voor drie cirkels en de bonuscirkel.

(gebruik hierbij kortingscode 31FA9N en je ontvangt €22 korting). 

Deze cirkel is gratis te volgen voor jongeren en jongvolwassenen (18-25 jaar).
Ken je jongeren voor wie dit wat is, deel deze informatie dan graag met ze. De opnamen kunnen ze gratis ontvangen als ze mij een berichtje sturen via: info@germainedomatilia.nl.

Voel je wat kriebelen van binnen? Doe je mee met de Stille revolutie? Met deze bijzondere cirkel?

Tot slot
Voel je dat je graag mee wilt doen, maar ligt deze investering niet binnen jouw bestedingsruimte, neem dan contact met me op om samen te kijken hoe we deelname voor jou alsnog mogelijk kunnen maken.

Ik ont-moet je namelijk graag…

In liefde,
Germaine 🌹

PS 1. Gerelateerde artikelen:

PS 2. De cirkel met de Whale Code Mandala’s is ook los te volgen. Hier de informatie > en hier de link om de replay te bestellen >

PS 3. De online workshop de Keuze voor het Licht sluit energetisch perfect aan op dit veld. Bestel hier de replay >

PS 4. Als je het nou veel tekst vindt om te lezen, dan kun je ook de video’s bekijken. Die bevatten ook korte meditaties. Ze staan in de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Hier de link naar de groep om de video’s te bekijken of je aan te melden >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu