in Nieuws & Inspiratie

Een aantal mooie vragen… en hun antwoorden

In de groep zijn de afgelopen paar dagen een aantal mooie vragen gesteld. Over hoe om te gaan met de verantwoordeluckheid voor jouw creatie bijvoorbeeld, of hoe om te gaan als een dierbare zich wil laten prikken en je daar niets tegen kunt doen. Ik heb ze hieronder voor je bij elkaar gezet.

Waar ik momenteel mee worstel .. Als ik deze werkelijkheid heb gecreëerd, dan draag ik dus mede verantwoordelijkheid voor de misstanden in de wereld. Dat voelt zwaar, soms ondraaglijk. Maar ik draag het.Deze nacht werd ik weer wakker vol vragen.Is het de bedoeling dat wij ons afkeren van deze misstanden? Ze dus ook niet meer mede aan het licht brengen? Er niet meer naar kijken, denken “dit is niet langer van mij” en focussen op wat ik wel wil creëren? Ik wil graag doen wat ik kan, maar mij afkeren van wat ik waarneem, zie, hoor en voel .. Waar mensen en dieren lijden.. Dat voelt voor mij als een soort verraad. Herken je dit? Wat is de weg hier doorheen?

Hoe kan ik neutraal blijven als mijn zoon de prik gaat nemen en ik daar niets tegen kan doen?

En nog een vraag die ik graag wilde beantwoorden, want juist met het zetten van je intentie zet je van alles in beweging om jouw verlangen ook waar te maken. Ik doe dat aan de hand van de volgende vraag en aan de hand van de reacties op de vorige video over hoe neutraal te blijven als iemand die je lief is, de prik gaat nemen.
‘Ik had als intentie geschreven verder te willen werken aan mijn schaduwen. En wat gebeurt er ? een heel vervelende oude zaak met de Franse belastingdienst komt weer boven drijven. Werk dus aan de winkel.Wat heeft het me te zeggen ? Hoe moet , hoe wil ik er mee omgaan ? Kortom VEEL. Ik ben blij, dat ik hier lid van mocht worden. Ik wil zeggen, dat ik dit heel moeilijk vind.’

Hope this helps…

In Liefde,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu