in Nieuws & Inspiratie

Een interview met David Icke waarvan YouTube en Vimeo niet willen dat je het ziet

Op 27 maart deed ik een FB Live om angst & stress los te laten en je immuunsysteem te boosten. In die uitzending nodigde ik je ook uit om je te informeren over wat er gaande is in de wereld, omdat misschien niet alles is wat het lijkt. Ik deelde een aantal pagina’s met informatie nadrukkelijk niet bedoelt om aan te zetten tot discussie of uit te nodigen tot verdeeldheid, maar puur om je te informeren uit te nodigen om jouw eigen waarheid te gaan voelen in alles wat wordt voorgesteld als waarheid.

Vandaag voeg ik daar een video aan toe. Een video van een man die ik al jaren volg. Ik heb twee keer een lezing van hem bijgewoond, één van 4 uur en één van 10 uur. Een man waar ik ongelofelijk veel respect en bewondering voor heb in de toewijding, de bezieling die hij heeft om de Waarheid boven tafel te krijgen.

Een man die, ondanks dat ie overal voor gek werd verklaard, bleef volharden en bleef staan voor zijn Waarheid. Een man die de afgelopen 30 jaar van zijn leven heeft besteed aan het onderzoeken van de gebeurtenissen die zich nu in rap tempo voltrekken. Hij doet en deed dat voor ons, voor onze kinderen en kleinkinderen. Om ons te helpen ontwaken. Om ons te helpen onze ogen te openen naar wat er werkelijk gaande is.

Een man die werkelijk 10-tallen boeken heeft geschreven waarin hij alles wat we nu zien gebeuren heeft aan zien komen. Hij noemt zichzelf de dot-connector, iemand die de lijntjes met elkaar verbindt. Hij overziet het grote plaatje van wat er gaande is en verbind de gebeurtenissen met elkaar. Zodat alles ineens logisch wordt.

En dan bedoel ik ook echt alles! Deze man weet zo ongelofelijk veel en is in staat om in 5 minuten iedere schijnbaar willekeurige gebeurtenis te plaatsen in het grotere kader, waardoor het toch wel gruwelijke spel dat zich achter de schermen voltrekt ineens dia-duidelijk wordt.

Twee weken geleden werd hij geinterviewd door London Real TV. Een interview dat in no time meer dan 5 miljoen keer werd bekeken. Gisteren werd hij opnieuw geinterviewd en binnen 24 uur had ook dit interview meer dan een miljoen kijkers. En toen…? Toen is het eraf gehaald door You Tube.

Vanmorgen ontving ik een mail met een oproep van David Icke om hem te helpen deze boodschap te verspreiden. Omdat ik deze man zeer hoog heb zitten, maar ook niet mee wil doen aan stemmingmakerij en dingen die ik deel ook graag gezien wil hebben, besloot ik het interview te bekijken. 2 1/2 uur maar liefst. Terwijl ik het best druk heb. Ik heb er ook nog eens bijna de hele dag over gedaan, want Vimeo, waar de video toen op stond heeft de video, terwijl ik aan het kijken was, ook verwijderd. Dan moet er wel wat aan de hand zijn.

Poging 3 staat nu op de site van David Icke, geen idee hoe lang, maar ik deel heel graag de link met je. En hoop dat je net als ik, de tijd neemt om hem te horen en wat hij zegt, diep tot je door te laten dringen en al dan niet waarheid daarin te voelen.

De bezieling en de passie van deze man, hadden mij in tranen aan het eind. Ik hoop jou ook. Ik hoop dat je je Hart durft te openen naar wat hij te vertellen heeft. Ik vraag je ook om mij en elkaar te respecteren en hier geen discussie ding van te maken, dan leg je het weer buiten jezelf.

Maar open te staan en met een open Hart te luisteren naar wat hij te vertellen heeft en als je last hebt van cognitieve dissonantie en het niet gelooft: ga zelf op onderzoek uit en onderzoek het zelf. Dat heeft hij ook de afgelopen 30 jaar gedaan.

David Icke vraagt en roept op om deze informatie te delen.

Ik hoor hem en ik deel het graag… en in liefde
Germaine 🌹

https://www.davidicke.com/article/567418/david-icke-live-london-real-today-330pm-uk

PS. Op 7 april plaatste ik een bericht op facebook met een link naar een video van David Icke die zowel van YouTube als Vimeo verwijderd was. Vandaag kreeg ik bericht ‘dat dit bericht in strijd was met de richtlijnen van de community en aangemerkt werd als spam’,…. ?! De post is dus niet langer zichtbaar. Daar gaat onze vrijheid van meningsuiting. Dat staat toch in de grondwet of vergis ik me? Word alsjeblieft wakker mensen, onze rechten en vrijheden worden met voeten getreden!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu