in Nieuws & Inspiratie

Een Kerstcadeautje voor jou!

Het onderstaande bericht plaatste ik vandaag op Facebook in de groep de Kracht van Hooggevoeligheid. Maar het is Kerst, een tijd van cadeautjes en om te delen, dus deel ik het ook graag hier… met jou.
Enjoy 🌹

Een kerstcadeautje voor jou!

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht, deze week geen FB Live uitzending maar deel ik wel graag een heel handig hulpmiddel met je. Een hulpmiddel om te zorgen dat er niet zoveel bij je binnenkomt, iets wat ik veel en vaak hoor. Een hulpmiddel om met behulp van een kristal, beter bij jezelf te blijven, ongeacht jouw omgeving of de energie om je heen.

Let wel: het is een beetje een hack, met andere woorden, het neemt de oorzaak dat er zoveel bij je binnenkomt niet weg. Het is een korte meditatie die je helpt om beter bij jezelf te blijven en je niet leeg te laten trekken door je omgeving.

Ik deel dit vaak met gevoelige of nieuwetijdskinderen als ze last hebben van andere kinderen in de (tegenwoordig overvolle) klas. Zodat ze zich beter kunnen concentreren, minder moe zijn aan het eind van de dag en minder de behoefte hebben om af te reageren (= die energie van al die andere kinderen uit hun systeem werken). Het is een liefdevolle bescherming die je altijd kunt gebruiken.

Dus, heerlijk voor jou en heb je gevoelige kids? Deel het en doe dit lekker samen met ze. Het fijne van gevoelige kinderen is: die hoef je niet zoveel uit te leggen… die Weten nog 😉.

Hieronder de meditatie. Ik hoop dat dit je helpt om de Kerstdagen ontspannen door te komen en ik ben uiteraard heel benieuwd naar jouw ervaring.

Alle liefs & enjoy! 
Germaine 🌹

PS: Zou het bijna vergeten, maar hele fijne, warme, gezellige en vooral ontspannen dagen toegewenst voor jou en jouw dierbaren ✨☃️🎅🎄✨

PPS: wil je meer en vaker van dit soort berichten en meditaties? Hier de link om lid te worden van de Kracht van Hooggevoeligheid.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu