in Nieuws & Inspiratie

Een Podcast experiment

hej lieve jij!

Het is veel te lang, veel te stil geweest, wat overigens niet betekent dat er niets gebeurde), maar… daar gaat verandering in komen!

Gisteren deelde ik met de deelnemers aan het Rust & Ruimte programma dat ik een nieuw experiment aanga: mijn allereerste podcast experiment! 😅 De audio heb ik een paar dagen geleden opgenomen, ben er uiteraard zelf niet tevreden over, maar wil graag weten wat jij ervan vindt. Even los van dat andere experiment waar ik het in de podcast over heb.

Tenminste… noteer alvast in je agenda: Het Experiment. 5 dagen gratis training via Zoom en in de Facebookgroep over het creëren van je werkeluckheid. Iedereen heeft het erover, veelgehoorde vraag is: Hoe dan?! Daar gaan we het over hebben 🙂.

Maar goed los daarvan, zoals ik in de podcast ook vertel, komt er momenteel zoveel informatie in zo’n rap tempo beschikbaar en ik raakte geïnspireerd door een aantal podcasts die ik luisterde omdat dit de mogeluckheid biedt om dieper op de materie in te gaan en ik er – schat ik nu in – minder tijd mee kwijt ben dan met schrijven of met het opnemen van video’s.

Naja, zoals ik al schreef, het is een experiment. Ben wel heel erg benieuwd wat je ervan vindt.

Laat je het me weten? 🙏🌈🌹

Podcast experiment deel 2

Het bloed kruipt natuurluck waar het niet gaan kan. Vanmorgen zat ik heerluck in het zonnetje, pakte mijn telefoon en begon te praten. Supermooi om het zo te doen en zo te ervaren dat het bijvoorbeeld best handig is om iets van een outline te hebben, niet te kijken hoe lang je al bezig bent en je te realiseren dat dit superleuk is om te doen.

Ok, het heeft een beetje aandacht nodig in de zin van structuur enzo, maar ik heb wel het gevoel dat ik hiermee een heel waardevol instrument in handen heb om informatie te delen.

Bij het terugluisteren schrok ik een beetje toen ik mezelf hoorde praten over mediumschap. Het lijkt bijna alsof ik daarop neerkijk, maar dat is absoluut niet zo. Ik ben van mening dat alles een doel dient en dat alles nodig is. Het zou fijn zijn als het begrip mediumschap breder gezien kan worden dan het veelal geëigende beeld… 🙏🌹

Hoor van je! 👇👇👇

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu