En dan komt alles samen
in Nieuws & Inspiratie

En dan komt alles samen…

I did not come to teach you, I came to love you.
Love will teach you…
~ @LindyLoo ~

In een vloek en een zucht zijn we dan ineens alweer bijna 3 maanden verder en nadert de pilot zijn eind. Het is een periode geweest van leren, ervaren, bijstellen, naar binnen keren, ontvangen, geven, vertalen, hard werken, reizen, voldoening en… 52 worden…

En dat is in alles te merken. Volgens de Tzolkin, de kalender van de Natuurlijke Tijd, is deze leeftijd een bijzonder moment omdat je daarmee één creatiecyclus van 52 jaar afsluit en een volgende begint… Zo voelt het ook… in alles… In waar ik woon, in hoe en waar ik werk, in mijn relaties… Alsof er op vele niveaus van alles samenkomt… Alles klopt en als je zou zeggen: ‘Ok, maar wat dan?’, dan zou ik je waarschijnlijk alleen maar aankijken en schaapachtig lachen, want… het voelt zo goed!

Vooral in mijn werk, in de praktijk, voel ik zo dat alles samenkomt… Alles wat ik sinds de start van mijn praktijk, inmiddels ruim 11 jaar geleden, heb gedaan, geschreven, ervaren, gedeeld, geleerd en getransformeerd, komt allemaal op een geweldige manier samen in het Rust & Ruimte programma. Daar waar mijn activiteiten eerst voelden als los zand en bestonden uit losse sessies, workshops, cursussen, cirkels, ceremonies, rituelen, schrijven en heel veel praten, vloeit alles in het nieuwe traject op een natuurlijke manier samen.

De informatie, inspiratie en meditaties vinden bijna als vanzelf een weg naar de verschillende modules… Informatie die je helpt om een nieuw begripsmodel te bouwen zodat je op een totaal andere manier naar de wereld, naar deze werkelijkheid kunt gaan kijken. En ook naar jezelf, wat je tot nu toe hebt ervaren en hoe je dat hebt ervaren…

Hoe heeft het traject je tot nu toe geholpen?
‘Het besef dat ik niet overgeleverd ben aan de omgeving,
maar dat ik zelf het heft in eigen handen kan nemen.’

Door dit andere begripsmodel, dit andere perspectief, wordt het mogelijk om op een totaal andere manier met situaties in je leven om te gaan. Dingen waar je bijvoorbeeld al jaren last van hebt gehad, worden ineens duidelijk en dan ga je ineens voelen en ervaren dat je veel meer bent en kunt dan je dacht. Dat je zelf in de hand hebt hoe je je voelt en dat dat niet afhankelijk is van omstandigheden buiten je… hoe fijn is dat en hoe bekrachtigend…!

Bij aanvang van het programma had ik zelf uiteraard een gevoel, een beeld van hoe het traject zou gaan werken. Een beeld dat grotendeels bevestigd werd in de tussentijdse evaluatie en in de ervaringen van de deelnemers.

‘De cursus brengt in mijn leven grote veranderingen teweeg, ik ga liefdevoller met mezelf om, ik ga mijn patronen en valkuilen doorzien, ik mediteer nu iedere dag, het is geen opgave om die discipline op te brengen, ik verheug me op mijn meditaties, want dan voel ik me beter…’

Voor de volledigheid: Rust in je Hoofd – Ruimte om je Heen, is een Magische Reis naar Balans in je Werk & Privé. Het is een individueel traject van ongeveer 5 maanden waarin je in 7 modules en met 6 individuele sessies, de stappen zet en de kennis, informatie en hulpmiddelen krijgt aangereikt die je helpen om:

•    Stevig in je basis te komen.
•    Om helderheid en duidelijkheid te krijgen in jouw leven.
•    In je kracht te gaan staan.
•    Je grenzen op een ontspannen manier, duidelijk aan te kunnen geven.
•    Van jezelf te houden
•    En op je intuïtie te vertrouwen.

Het zijn de stappen die ik zelf heb gezet om te komen van waar ik ooit was naar waar ik nu ben. Je krijgt de informatie, inzichten en instrumenten aangereikt die gedurende vele jaren op mijn pad zijn gekomen en die – als je ze toepast – je kunnen helpen om een leven van innerlijke rust, balans en harmonie te realiseren. De pilot heeft echt superwaardevolle leerpunten opgeleverd hoe het programma nog beter, nog waardevoller en nog completer kan. Zo is er bijvoorbeeld een maandelijkse Live Q&A call aan het traject toegevoegd.

Lieve Germaine, bedankt voor de meeting van gister. Het heeft voor mij een hoop duidelijk gemaakt. Mijn ego schreeuwt zelfs tijdens de meditatie door. Probeert van alles te pakken zodat ik mee ga in het verhaal. Maar ik zie het nu. Ik heb er vertrouwen in dat ik kan dealen met de schreeuwlelijk dat is vooruitgang, thanks!

In de besloten Facebook-groep lees ik de inzichten en de kwartjes die vallen naar aanleiding van de sessies en de modules en ja, ik word er echt heel erg blij van.

‘(Ik heb) Meer rust in mijn hoofd. Gevoel van focus en verbonden.’

Terwijl ik me opmaak voor de eindsprint, het samenstellen van de laatste module en de gezamenlijke afsluiting van de pilot, stromen inmiddels ook de eerste nieuwe cliënten in. Omdat de website voor het verspreiden van de informatie nog niet klaar is en er hier en daar nog gesleuteld wordt aan de inhoud en samenstelling van de modules, krijgt iedereen die op dit moment wil instromen 25% korting op het programma.

‘Ik voel me ondersteund, ik heb meer perspectief, ik heb gereedschappen waarmee ik met mezelf aan de slag kan gaan, ik ben rustiger, ik heb een heilige plek waar ik naar toe kan gaan, ik kan ‘beter’ met mijn emoties omgaan, ze er meer laten zijn.’

En dit wil ik graag met je delen. Want deze gelegenheid wil ik jou, als bestaande cliënt of geïnteresseerde, ook graag bieden. Heb je het gevoel dat het Rust & Ruimte traject iets voor jou kan betekenen, ben je serieus geïnteresseerd in het programma en bereid om je leven weer in eigen hand te nemen, dan nodig ik je van harte uit om je belangstelling kenbaar te maken.

We maken dan een afspraak om in een oriënterend gesprek te verkennen of het Rust & Ruimte traject je kan helpen om weer helemaal in je kracht te gaan staan…

In liefde,
Germaine

 

Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen…

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe programma, serieus bereid om te transformeren, mediteren, transpireren en in jezelf te investeren?

Neem dan contact met me op. We maken dan een afspraak voor een oriënterend gesprek waarin we samen onderzoeken of dit traject jou kan helpen om jouw mooiste, stralendste Zelf te Zijn…

Ik hoor graag van je…

Als je niet verandert wat je vandaag doet, ziet je toekomst er uit als gisteren…
~ onbekend ~

‘Ik ben heel blij dat ik de cursus Rust in je hoofd, ruimte om je heen van Germaine ben gaan volgen .;-
Het is nog veel fijner dan ik had verwacht. Ten eerste krijg je veel informatie zowel op filmpjes als in pdf bestanden, dat is heel fijn om het nog eens door te lezen en/of terug te kijken.
Ten tweede is het niet ingewikkeld, het is heel mooi opgebouwd, heel rustig, en je kunt het op je eigen wijze volgen.
Ten derde, door de regelmatige individuele sessies met Germaine kun je vragen stellen en aan je eigen ontwikkeling werken op een hele persoonlijke manier. Het is heel fijn dat er iemand zoals Germaine is, die met je meekijkt in je leven, zeker als je voor uitdagingen wordt gesteld.’
Coby

Ja! Ik wil graag Rust & Ruimte… 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu