in Nieuws & Inspiratie

En route naar Portugal: Some Magic hacks…

Het is tijd om te begrijpen dat je kracht in het ongeziene ligt en niet in het geziene.
Het is daar dat je ze moet confronteren en verslaan.
~ Angelique ~

Gisteravond rond half 11 zijn we op weg gegaan richting Portugal. Mijn Intentie? Een harmonieuze, moeiteloze en veilige reis. De afstemming? Ik voelde dat ik Sacred Space mocht openen. De krachtdieren vanuit het Inca Sjamanisme kwamen tot leven en omringden ons mobiele huisje, onze rijdende Sacred Space. 

Slang wikkelde zich om de camper heen. Voelde heel aards en beschermend. Om alert, aanwezig en verbonden te blijven, maar ook om met haar energie intuïtief af te weren wat niet ons hoogste goed dient. We hebben immers ingepland gekregen dat de Slang een slecht en verraderluck dier is en veel mensen reageren intuïtief ontwijkend op de energie van Slang.

Jaguar werd levensgroot en ik voelde haar als een levensgrote beschermer aan beide zijden van de camper postvatten. Ze helpt me om mijn gedachten te focussen op wat ik wil (in plaats van wat ik niet wil) en loopt onbevreesd met me mee over de Regenboogbrug naar de wereld van Mysterie. Ze helpt me her-inneren aan de scheppende krachten van gedachten, daarin te vertrouwen en het heft in eigen hand te nemen. Haar beschermende kracht is bijna tastbaar…

Kolibri geeft me moed en vertrouwen in onze fysieke maar ook mijn innerlucke reis. De reis naar Portugal, maar ook de reis die we op hetzelfde moment naar binnen maken, om daar wat nog aanhaakt aan de angstvelden die worden neergezet en wat ergens misschien nog twijfel heeft aan het ongeziene, zichtbaar te maken. Ze her-innert me ook aan verwondering en de wereld van wonderen. Om mezelf open te stellen voor de oneindige mogeluckheden die op ieder moment bestaan. En mijn vermogen om te kiezen, op ieder moment van iedere dag heb ik de keuze hoe ik iets beleef en of iets al dan niet mogeluck is. Kolibri…, dat piepkleine vogeltje waarvan gezegd wordt dat het onmogeluck de reis van Amerika naar Canada kan maken, maar die dat gewoon doet… van bloem naar bloem.

En Adelaar… die prachtige Wachter die hoog boven ons uitvliegt en de hele weide, het hele speelveld overziet. Mij her-innert aan mijn innerluck kompas en me uitnodigt om te vertrouwen op mijn ingevingen, mijn vibes, die zachte fluisteringen van het Hart…

Wat een prachtige dieren, wat een prachtige boodschappen en wat een veilig gevoel van Liefde en vertrouwen. 

En daar liet ik het niet bij in deze weerbarstige tijden. In gedachten zette ik de camper in een kristallen bol. Dezelfde bol die ik de afgelopen periode regelmatig om mezelf zette als ik met open gezicht een winkel in ging. Om ervoor te zorgen dat de gedachten en projecties van anderen, langs me afgleden en ik makkelucker in Liefde kon blijven. Ook hulde ik mezelf in ‘Nevelen van Avalon’ of een mantel die me onzichtbaar maakte voor veroordelende blikken. Ik werd eenvoudigweg niet gezien. Mijn intentie daarbij was (en is) steevast: ‘I am beautiful and everybody loves me’ en dit is wat ik ook uitstraalde naar en toewenste aan iedereen die ik ontmoette. Om in relatieve rust en harmonie, de winkel betreden. Waarom het jezelf moeilucker maken dan nodig? 

Het voelde goed om deze Magie ook nu toe te passen op de camper. Net als een paar maanden geleden toen we na de avondklok probleemloos terug reden vanuit Amsterdam waar we een aantal ontvoerde en gestrande medemensen hadden opgehaald en teruggebracht naar het Museumplein.

Naast de krachtdieren, omhulde ik de camper met een prachtige kristallen bol en koos ik voor de Nevelen van Avalon. Met de intentie wat we onzichtbaar zijn voor handhavers maar niet voor medeweggebruikers.

Resultaat: een tot nu toe soepele transitie door België en Frankrijk waarbij ik regelmatig inkies en invoel hoe het staat met de verschillende krachtdieren en of ze een boodschap voor me hebben. So far so good dus.

Een nog veel mooiere bijkomstigheid is de bekrachtiging die dit geeft. Een gevoel van empowerment om in jezelf te weten: dit is hoe de reis gaat verlopen, dit is wat ik daarin tegenkom en dit is het resultaat. Een aankomst morgen in Portugal om 15.33 uur is waar we onze intentie op hebben gezet. If in alignment, the universe will maken it happen! If not, there are lessons to be learned. Ofwel als het de bedoeling is, als wij zijn afgestemd, dan gebeurt dat. Gebeurt het niet, dan hebben we daarin nog wat te leren, te ont-dekken, te ont-mantelen of los te laten.

De uitnodiging: geen slachtoffer, niet afwachten, niet het beste ervan hopen, maar creëren. 

Vandaag ook Nieuwe Maan, New Beginnings… boeiend… keep you posted. 
Germaine 🌹

PS: In september start Rust & Ruimte Mindset Magic. Een uitgebreide mindset training die je inzicht geeft in hoe ons brein werkt, hoe onze gedachten werken en hoe we zelf onze werkeluckheid creëren. Mindset Magic geeft je de kennis, (wetenschappelucke) informatie en instrumenten om moeiteloos jouw doelen te realiseren. Dit is de ervaring van Petra naar aanleiding van één van de onderwerpen die we in de training behandelen, het nemen van beslissingen. ‘In het mindset programma nam ik een beslissing: “Ik geef mezelf een halfjaar de tijd om me volledig te richten op mijn herstel” . We zijn nu een half jaar verder en ik ben precies klaar met mijn revalidatie. Het gaat goed! Verder had ik als doel een kerngezonde vrouw te zijn die 20 kilo lichter is. De kilo’s vlogen er met gemak af. En nu nog steeds zonder moeite. Eergisteren was het nog 4,5 kilo te gaan en nu nog 4. Ik wil 1 augustus op mijn streefgewicht zitten en ik ben er bijna! Het is nog nooit zo moeiteloos gegaan. Een goede, duidelijke beslissing nemen is heel krachtig en kan een hoop veranderen. Liefs, Petra’
Gedachten en emoties liggen ten grondslag aan ons gedrag met als resultaat dat wat we om ons heen zien. Dus, ben jij er klaar mee om het gevoel te hebben dat je geleefd wordt, dat je een speelbal bent van je gedachten? En ben je er aan toe om vol-ledige verantwoordeluckheid te nemen over jouw leven en jouw leven vol-ledig in eigenaarschap te nemen? Zodat jij het leven kunt creëren waar je van droomt? Dan is deze training voor jou. Heb je belangstelling voor Mindset Magic en wil je er meer van weten? Meld je dan hier aan voor de mailinglijst > dan houd ik je op de hoogte en krijg je – als je besluit om deel te nemen aan Mindset Magic – een leuke korting op de investering in jeZelf.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu