in Nieuws & Inspiratie

Experimenteer je mee?

Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate. 
Carl Jung

Het is echt superstil geweest de afgelopen periode! Dat betekent overigens absoluut niet dat ik/we stil hebben gezeten, integendeel zelfs.

De hele maand maart waren we in Portugal. Heerluck off grid, in de stilte en in het weten dat alle paperassen rond zijn en het nu echt ons landje is, hebben we (Jaap vooral :)) een enorme slag geslagen in het opruimen van echt heel… veel… bramen. De contouren van ‘ons’ landje zijn nu duideluck zichtbaar, de olijfbomen kunnen weer ademhalen, ook het huisje is bevrijd en heeft een deur gekregen, dus het plannenmaken kan beginnen! Echt geweldig en superleuk om te doen! In juli staat de volgende trip gepland. Project: het bevrijden van de moestuin en de bron in het bos van heel… veel… bramen. Dus mocht je tegen die tijd in de buurt zijn…? Je ben van harte welkom! Hahaha!

De stilte in Portugal heeft superveel inspiratie gebracht en nieuwe dingen die gezien en gedeeld willen worden. Ik had er even tijd voor nodig om dit tot me te nemen (nog steeds hoor) en te verinnerlucken (idem dito). Prachtige mooie nieuwe inzichten, een verdieping van de vuurceremonie zoals ik die ken, een hernieuwde kijk op het belang van loslaten, een nog diepere realisatie van onze gedachtenkracht en de Law of Attraction kickte weer even volop in wat betekent dat ik momenteel van de ene synchroniciteit in de andere val, van de ene bron van informatie en inspiratie in de volgende, van de ene heerlucke manifestatie in de volgende… zo veel en zo mooi dat ik nu echt even heel nadrukkeluck mijn intentie heb gezet om al dit moois nu ook te delen.

Over delen gesproken, ook daarvoor kwam een nieuwe manier op mijn pad. Ik werd geïnspireerd door een aantal podcasts die ik beluister en dus ben ik onlangs een podcast experiment > gestart. De eerste resultaten staan op de website! Ik ben nog heerluck zoekende en ontdekkende hierin, maar vind het superleuk om te doen, te horen wat je ervan vindt en uiteraard ook om vragen of onderwerpen te horen die je graag behandeld wilt zien. Dus: let me know!

Over experimenten gesproken: eerder dit jaar zijn Jaap en ik op tournee geweest langs een aantal huiskamers met de presentatie ‘Stap uit de matrix!’. Jaap behandelt hierin de aardse wetten waar we mee te maken hebben en ik de universele. Echt superinspirerend en leuk om te doen. We krijgen ook supermooie reacties van de deelnemers, vooral over de combinatie van het praktische en het energetische. Zo mooi om dat samen te doen! Nieuwsgierig? De volgende presentaties staan binnenkort gepland in Nootdorp, Rijsenhout en Den Haag (scroll naar beneden voor de data).

Dit supermooie samenzijn met mensen die graag in vrijheid willen leven, inspireerde me tot nog een experiment dat voor het gemak ‘Het Experiment’ heet. Een experiment met onze scheppingskracht, de kracht van onze gedachten. Al die mooie mensen die we ontmoeten bij onze maar ook bij andere bijeenkomsten, hebben één ding gemeen: een verlangen naar vrijheid en een betere, andere wereld. En dat lukt maar niet. Het lukt maar niet om in die trilling van die Nieuwe Aarde te stappen en het nieuwe verhaal te vertellen. De buitenwereld heeft zoveel momentum, dat een vrije, vreedzame wereld, welhaast niet mogeluck lijkt. Maar dat is zeker niet het geval, het is alleen nodig dat we in mogeluckheden gaan denken in plaats van moeiluckheden. Daar nodig ik toe uit, maar dat in een middag ook voor elkaar krijgen, is een beetje een dingetje.

De oplossing kwam een paar weken geleden onder de douche (ja, ja, daar gebeurt het) in de vorm van een prachtige download: de uitnodiging tot een Experiment. Een Experiment om samen, bewust een nieuwe wereld te creëren. Want steevast komt aan het eind van mijn presentatie de vraag: Ok, maar hoe dan?!’ We willen het allemaal zo graag anders en toch schijnt dat maar niet te lukken. Why? 
In het Experiment krijg je daar inzicht in en nodig ik je uit om je eigen creatiekracht op te pakken. Een Experiment om samen, bewust die nieuwe wereld te creëren. Op 22 februari maakten we daar in meditatie > al een beginnetje mee.

Hoe het Experiment eruit gaat zien, zet ik de komende dagen in de vorm en zal ik ook met je delen (misschien wel via de podcast :)). Noteer sowieso alvast in je agenda: 13 t/m 17 juni a.s. iedere dag om 11 uur een training hoe jij de wereld kunt creëren die jij wil. Alle aspecten komen aan bod. Ik weet, het is een boute uitspraak en hoe ik dat ga doen, daarvoor vertrouw ik vol-ledig op de oneindige intelligentie van het Universum. Want mijn intentie is dat iedereen de basisbeginselen van de aard van de realiteit, de kracht van onze gedachten en onze creatiekracht kent en daar in basis zelfstandig en bewust mee aan de slag kan in het creëren van zijn of haar werkeluckheid. En dat je weet hoe je de werkeluckheid die je nu ervaart, mede creëert. De training is voor iedereen toegankeluck via Zoom danwel de Faceboogroep en nee, er zijn geen kosten aan verbonden.

Wil je daarna verdiepen en echt het meesterschap over je mind en creatiekracht oppakken, dan kan dat ook. Daarvoor ga ik het bestaande Rust & Ruimte programma ‘up levelen’, zodat je daarin niet meer alleen naar binnen spiraalt en het pad naar jouw binnenwereld loopt, maar vervolgens ook weer naar buiten spiraalt, op een pad van creatie waar je samen met jouw mind, bewust de meest mooie co-creaties tot stand kan brengen. Waar je het spel van creatie samen met het Universum aangaat, nog dieper doorgrondt hoe creatie werkt zodat je jouw leven vorm kan geven op jouw voorwaarden. En nee, dat lukt niet in een week J. Deze verdieping met werknaam: Het Experiment, Routekaart naar Mind Mastery & Creatiekracht start op 23 juni a.s.. Info volgt.

Daar! Ik heb het gezegd! Een bold statement, maar wel één waar ik helemaal achter sta en die ik helemaal kan ownen. Alle nitty gritty details volgen. Wil je niets missen en weet je nu al dat je graag mee wil doen met het (gratis) Experiment, meld je dan hier aan voor de mailinglijst >, dan houd ik je op de hoogte.

Alle liefs,
: Germaine. 🌹

PS: Deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is nog steeds vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze. Meer informatie…VOOR IN JE AGENDA

Huiskamerpresentaties: Stap uit de matrix!
24 /5: 18.30-22, Nootdorp, 28/5: 13.30-17, Rijsenhout, 29/5: 13.30-17, Den Haag
Presentatie door Jaap over je basisrechten en de Opzegging Machtiging tot Besturen en vertegenwoordiging & Germaine over hoe het tij te keren. Meer informatie…

Het Experiment: Dreaming the World into Being – gratis groepstraining
Maandag 13 juni – 17 juni, 11 u, online via Zoom en in de besloten FB groep (wordt opgenomen)
Je leert hoe we deze werkeluckheid creëren en hoe dit te doorbreken. Zodat je de wereld kunt creëren die jij graag wil voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen.  Meer informatie volgt, hier kun je je aanmelden… 

Het Experiment: Routekaart naar Mind Mastery & Creatiekracht – groepstraining
Start donderdag 23 juni 2022 van 11 – 12.30 uur, online
We verdiepen het pad naar onze binnenwereld, en verbinden met onze innerlucke wijsheid en inner guidance. We gaan dieper in op hoe we deze werkeluckheid creëren en hoe dit te doorbreken. Zodat je bewust de wereld kunt creëren die jij graag wil voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen. Meer informatie volgt, hier kun je je alvast aanmelden voor de gratis training

Munay-ki 
Vrijdag 3 juni, 1 juli & 5 augustus 2022 van 10 – 16 uur, Wassenaar
9 Bijzondere inwijdingen waarmee je het verleden afwerpt en de Inca sjamanistische pad van heling naar verlichting loopt. Er zijn 4 plekjes beschikbaar in de groep. Je kunt de Rites ook individueel, met een vriend of vriendin of met een eigen groep (max. 4 mensen) ontvangen. Ervaringen lees je hier >  Meer informatie over de Munay-ki…  

Nusta Karpay
Donderdag 9 & vrijdag 10 juni 2022, Wassenaar
7 Bijzondere rituelen om vrouwen (en mannen) dieper contact te laten maken met hun vrouwelucke kracht. Je loopt het Regenboogpad van Licht naar vrouwelucke heelwording. Er zijn 4 plekjes beschikbaar in de groep. Je kunt de Rites ook individueel, met een vriend of vriendin of met een eigen groep (max 4 mensen) ontvangen. Ervaringen lees je hier >  Meer informatie over de Nusta Karpay… 

Rite van de Baarmoeder
Individueel op afspraak, Wassenaar
Een mooi en bijzonder ritueel voor heling van het mannelucke en het vrouwelucke in onszelf. Info op de website… Ervaringen lees je hier > Bel me voor meer info als het resoneert of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Retreat in Frankrijk
25 – 30 september 2022, Buirefontaine (Franse Ardennen)
Ik zou het bijna vergeten, maar voor het eerst weer sinds lange tijd heb ik een week kunnen boeken in Frankrijk. Lees hier de ervaring van vorige deelnemers > Dus, alvast voor in je agenda want ook hier: informatie volgt spoedig! 

Deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is nog steeds vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze. Meer informatie… 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu