in Nieuws & Inspiratie

FB Live: De keuze voor jezelf…

When you say yes to others,
Make sure you are not saying no to yourself…
~ Paul Coulho ~

Uit ervaring weet ik dat gevoelige mensen nogal eens de neiging hebben om zichzelf klein te maken. Om je zo goed mogelijk aan te passen aan wat jij denkt dat er van je verwacht wordt, om het vooral goed te willen doen en iedereen tevreden te stellen, soms zelfs ten koste van jezelf. Met voor mij tot gevolg dat ik mezelf volledig uitputte en uiteindelijk in een situatie van overbelast terecht kwam. 

Een blessing in disguise bleek achteraf, want van daaruit mocht ik gaan ontdekken wie ik werkelijk was, waar ik echt blij van werd (en word) en wat ik hier nu eigenlijk te doen heb in de wereld.

Ok, dit is even in zevenmijlsstappen het verhaal, maar in essentie is dit wel waar het op neerkwam. Door voor mezelf te kiezen, kon ik stoppen met overleven en eindelijk mijn Leven gaan leven: doen wat ik hier te doen heb op deze mooie wereld.

Hierover gaat de volgende FB Live in de groep de Kracht van Hooggevoeligheid: de Keuze voor Jezelf… We doen ook een mooie meditatie om echt voor jezelf te kiezen. Ben je erbij?

Ik ont-moet je graag… en in Liefde…
Germaine 🌹

PS: de FB Live vindt a.s. woensdag plaats in de besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeligheid. Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan de discussie. Hier de link om je aan te melden.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu