in Nieuws & Inspiratie

FB Live: Her-inner je wat je bent: vrij! en een Wezen van Liefde

Tame birds sing of freedom,
Wild birds fly…
~ John Lennon ~

Op 5 mei vierde ik bevrijdingsdag door op te staan voor vrijheid. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om zelf te bepalen wat er met mijn lichaam gebeurt, vrijheid om zelf te bepalen waar ik ga, wat ik doe en met wie. De vrijheid om mijn leven te leven.

Ik deed dat op mijn eigen manier, een manier die ik deelde met nog een aantal supermooie zielen die reageerden op de – al dan niet fysieke – oproep van Femke van Hof. Nogmaals dank daarvoor lieve, mooie Fem, het was echt een supermooi en waardevol weerzien en samenzijn, filled with Love, Grace & Wonder.

In de meditatie her-innerde ik me de woorden van Joe Dispenza: ‘The best way to predict your future, is to create it.’ En dat is wat ik gisteren heb gedaan. Ik heb me in stilte verbonden met de wereld waarin ik wil leven. Een wereld van vrijheid, een wereld van vrede en harmonie, een wereld van vertrouwen, van overvloed en… een wereld van Liefde.

In de FB Live van vandaag deelde ik deze reis. En ook jou neem ik graag mee op deze reis om die nieuwe wereld te creëren. Op bevrijdingsdag beleefden we een 5-5 portaal, een dag waarop de energie extra krachtig was om ons bewustzijn te verhogen en te verbinden met de Nieuwe Wereld. Morgen is er een SuperVolle Maan. Met andere woorden de energieen zijn superkrachtig om een kristalhelder signaal af te geven aan het Universum over de wereld waarin jij wilt leven, de wereld die je graag na wilt laten aan jouw kinderen en kleinkinderen.

Hoe meer mensen deelnemen (kan ook achteraf), hoe krachtiger het veld en de intentie die we samen neerzetten in de wereld.We verbinden ons met de Lichtwereld en laten ons her-inneren aan onze essentie die vrij is, die Liefde is. Om van daaruit een prachtige nieuwe wereld te scheppen. The time is now!

Hier de video

In Liefde,
Germaine 🌹

Love is the cause, the meaning and the purpose of everything…
~ We Are Human Angels, the book ~

PS 1. In de wekelijkse FB live uitzendingen plaats ik gebeurtenissen in een ander perspectief, een perspectief van hoop en vertrouwen. Een perspectief van waaruit jij en ik de kalmte in de chaos kunnen bewaren, de zin kunnen gaan zien in de onzin en de perfectie in de imperfectie.Heb je vragen: laat ze me weten in de comments of stuur ze toe via messenger of email. De FB Live uitzending vindt iedere woensdag om 13 uur plaats in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Deel deze informatie ook graag met mensen waarvan jij denkt dat ze helpt om rust en ruimte te creeren in deze onrustige tijd.

PS 2. Kun je niet live aanwezig zijn? Geen probleem, de opname blijft voorlopig staan zodat je hem later kunt bekijken.

PS 3. Geen lid van de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid? Hier kun je je aanmelden >>

#sacredfeminine #magic #hsp #krachtvangevoeligheid #thebeautyway #ancientwisdomformodernwomen

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu