in Nieuws & Inspiratie

FB Live: Her-inner je wie je bent…

‘Wij zijn Liefde, we zijn niet de etiketten die op ons zijn geplakt.’
~ David Icke ~

In de meditatie vorige week verbonden we ons met ons diepste zelf. Om van daaruit te verbinden met de wereld waarin we graag zouden willen leven, de wereld waarin we onze kinderen en kleinkinderen graag zien opgroeien.

We her-innerden ons wie we ten diepste zijn, de scheppers van deze werkelijkheid, geen slachtoffers daarvan.

In deze FB Live dromen we door. Want hoe meer wij ons weer ten diepste her-inneren wie en wat wat we zijn – dus ook buiten de meditaties om – hoe groter onze invloed op het veld, hoe krachtiger dit veld wordt en hoe meer we bijdragen aan een wereld van vrede en harmonie.

En hoe meer jij gaat ervaren dat jij wel degelijk een verschil kunt maken. Dat je daarvoor niet de hele wereld over hoeft te reizen. En dat je daarvoor niet mensen of omstandigheden buiten jezelf hoeft te veranderen. Je hoeft alleen maar naar binnen te keren, te zien wat er daar gezien wil worden, jezelf te zien, te her-inneren wie en wat je bent… en een wereld te creëren waar je blij van wordt. Doe je mee? Immers:

A dream I dream alone, is only a dream
A dream we dream together, is reality…
~ Yoko Ono ~

In de FB Live uitzendingen plaats ik gebeurtenissen in een ander perspectief, een perspectief van hoop en vertrouwen. Een perspectief van waaruit jij en ik de kalmte in de chaos kunnen bewaren, de zin kunnen gaan zien in de onzin en de perfectie in de imperfectie.Heb je vragen: laat ze me weten in de comments of stuur ze toe via messenger of email. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deel deze informatie ook graag met mensen waarvan je denkt dat ze hiermee geholpen zijn.

Ik ont-moet je graag en in liefde,
Germaine D. 🌹

PS 1. Kun je niet live aanwezig zijn? Geen probleem, de opname blijft voorlopig staan zodat je hem op een later tijdstip kunt bekijken.

PS 2. Geen lid van de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid? Hier kun je je aanmelden >>

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu