in Nieuws & Inspiratie

FB Live: The Beauty Way

‘You are this ancient prophecy of the return of the Sacred Feminine Heart.’
~ Sophie Bashford ~

Vorige week schreef ik over Die andere weg >> die we ook kunnen gaan, The Beauty Way ofwel de vrouwelijke weg. Een weg die 180 graden anders is dan de bekende weg. Vandaag ging ik door de antwoorden heen op de vragen als je deel wilt nemen aan de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid en er vielen me een aantal dingen op.

Als eerst dat een aantal mensen wil deelnemen om aan zichzelf te werken. Ze willen dichter bij zichzelf zijn, meer inzicht in hun gevoeligheid en meer balans in hun leven ervaren en meer zicht op wat ze hier te doen hebben. Hele mooie en legitieme vragen. Het antwoord op die laatste vraag volgt overigens vanzelf wanneer je weer in verbinding bent. Van deze groep verschilt de mate van kennis en ervaring met energiewerk en als je jezelf hierin herkent, dan in de Masterclass: ‘Gevoeligheid & Hooggevoeligheid, hoe herken je dat?’ een aanrader. Binnenkort plan ik hem weer in.

Daarnaast heeft een aantal mensen wel ervaring met energiewerk en wil deelnemen omdat ze zichzelf meer willen neerzetten. Ze zijn zich bewust dat ze anders zijn dan anderen, dat ze bepaalde kennis of wijsheid of een gave hebben waarmee ze iets willen doen, maar ze weten niet hoe of wat. Ze durven niet altijd hun diepste waarheid te spreken, zijn bang om niet begrepen of raar gevonden te worden. Deze mensen hebben vaak al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zijn op zoek naar handvatten om een volgende stap te zetten en volledig hun Hart te durven volgen.

Behoor jij tot deze groep, dan is deze post voor jou. Want ik realiseer me nu dat ik vorige week, in mijn post over ‘Die andere weg’ tot jou sprak. Voel jij van binnen dat je iets te brengen hebt in deze tijd? Dat er een gift of gave in je schuilt die gezien en gedeeld wil worden? Helemaal in deze tijd? En lukt het niet goed om dit naar buiten te brengen? Om je vinger erachter te krijgen wat je nu precies te doen hebt?

Als jij dit bent, dan is de kans groot dat je tot nu toe in je persoonlijke- en/of bewustzijnsontwikkeling overwegend het mannelijke pad – zoals ik dat noem – hebt gelopen. Dat is het pad van de ratio, logica, kennis, systemen, methoden en instrumenten die overwegend mentaal worden overgedragen of misschien kan ik beter zeggen: aangeleerd. Wat bedoel ik daarmee? Daarmee bedoel ik dat de informatie overwegend is opgeslagen in je hoofd en niet in je Hart. Dat betekent dat als je ermee wilt werken, je moet nadenken wat te doen, op welk moment, in welke volgorde, etc.. Je hebt veel kennis en informatie, maar kennis en informatie is nog geen wijsheid, integendeel.

Het houdt je in je hoofd, in vragen, twijfel en afvragen, in analyseren en plannen, in overdenken en willen controleren. En dat staat haaks op het pad waar ik het over heb.

Zoals ik in de vorige post ook al schreef: met deze mannelijke weg kom je een heel eind, alleen heb je vanbinnen, hoeveel je ook gedaan of ervaren hebt, waarschijnlijk nog steeds dat knagende gevoel dat zegt: ‘ja, maar…’. ‘Ja maar, is dit het nou echt?’, of ‘ja maar, ik heb het gevoel dat ik nog iets mis’, of ‘ja maar… dit is het net niet, of net niet helemaal…?’. Als je dit herkent, dan komt dat omdat je van binnenuit de roep voelt naar die andere weg, de vrouwelijke weg.

Vaak hoor ik van cliënten na een sessie, workshop of meditatiecirkel dat het als het ware thuiskomen is (in die vrouwelijke energie). Die energie die je als een warme deken omvat en omhult. Die je koestert en draagt en je uitnodigt om los te laten. Om los te laten, te vertrouwen en je over te geven. Best een uitdagende weg dus, want loslaten, vertrouwen en overgave zijn nou niet direct vanzelfsprekend in onze realiteit.

Wanneer je resoneert op dit veld ervaar je waarschijnlijk ook onrust in het contact met de buitenwereld. Daar waar onze maatschappij vooral het mannelijke pad loopt (en dan ook nog de schaduwzijde daarvan, ofwel het mannelijke niet in zijn kracht), is jouw authentieke pad het vrouwelijke pad. En dat voel je want dat is als een omgekeerde wereld >> . Hoe je ook je best doet om je te voegen naar de mannelijke weg om dat wat van binnen niet klopt, kloppend te maken, ten diepste zal dit niet jouw weg worden, want het is jouw pad niet. Het is alsof je een rondje in een vierkantje wilt passen, dan voel je al: dat gaat niet lukken.

Het vrouwelijke met haar diepe rust en wijsheid van het lichaam, haar cycli, haar magie en haar rituelen. De vrouwelijke weg van moeiteloos, van stromen en verbinding met de wijsheid van de natuur is sinds honderden jaren efficiënt weggevaagd uit onze samenleving en dat heeft een kale, lege ruimte achtergelaten in onze buik, ons centrum van creatie (ook letterlijk in vrouwen). Een ruimte die ernaar verlangt om weer gevuld te worden. Gevuld met kennis en weten van het Heilig Vrouwelijke, The Sacred Feminine.

Hierover ging de FB Live. Over het hoe het eruit ziet als de vrouwelijke weg, jouw weg is. En hoe jij die leegte in jezelf weer kunt opvullen met creatiekracht, met scheppingskracht, zoals het bedoeld is…

Zodat je weer warm over de Aarde kunt lopen… Verbonden en in schoonheid… The Beauty Way…

In de FB Live uitzendingen plaats ik gebeurtenissen in een ander perspectief, een perspectief van hoop en vertrouwen. Een perspectief van waaruit jij en ik de kalmte in de chaos kunnen bewaren, de zin kunnen gaan zien in de onzin en de perfectie in de imperfectie.

Heb je vragen: laat ze me weten in de comments of stuur ze toe via messenger of email. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deel deze informatie ook graag met mensen waarvan je denkt dat ze hiermee geholpen zijn.

Ik ont-moet je graag en in liefde,
Germaine D. 🌹

PS 1. Kun je niet live aanwezig zijn? Geen probleem, de opname blijft voorlopig staan zodat je hem op een later tijdstip kunt bekijken.

PS 2. Geen lid van de groep de kracht van jouw Gevoeligheid? Hier kun je je aanmelden >>

#sacredfeminine #magic #hsp #krachtvangevoeligheid #thebeautyway #ancientwisdomformodernwomen

© Germaine Domatilia 2020

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu