in Nieuws & Inspiratie

FB Live: The Truth will set you free, but first it will piss you off…

‘The revolution is not to fight the system, but to get rit of it and get the system out of you!’
~ Ellen de Dreu ~

Het zijn echt bijzondere tijden. Anderhalve week geleden, leidde mijn intuïtie me naar het Malieveld waar ik een een hele mooie ervaring ontmoette. Afgelopen zondag was ik er niet en we weten inmiddels waarom.

Wat me vooral opvalt in alle dynamieken rond wat er gaande is, is dat er ook veel wakkere mensen ‘naar buiten’ kijken voor een oplossing. Die denken of hopen dat een demonstratie iets uithaalt, of een kort geding, of de zoveelste stapel bewijzen dat vaccins en 5G op z’n zachtst gezegd schadelijk zijn voor de volksgezondheid. En vervolgens de verbijstering en het ongeloof als alle argumenten, hoe steekhoudend ook, terzijde worden geschoven omwille van een of andere kul-reden.

Iedere keer die boosheid, verwarring en verontwaardiging als blijkt dat er beslissingen worden genomen waar je met je gezonde boerenverstand echt niet bij kunt. Niemand snapt het en we hebben het er vooral ook met elkaar over, dat we het niet snappen. We praten erover, discussiëren erover, want ja, ‘dat kan toch niet?’, ‘ik begrijp er helemaal niets van!’. Vaak niet wetende dat we het daarmee onze aandacht en energie geven en dat we het daarmee voeden en in stand houden. Want zo werkt het nu eenmaal in deze realiteit en met energie: dat wat jij aandacht geeft, dat groeit (iets waarvan men ook graag wil dat je dat niet weet). En inmiddels gebeurt het gewoon.

Punt is: als je eenmaal weet wat de bedoeling is, als je eenmaal weet wat de agenda is die wordt uitgerold, dan weet je van tevoren dat dit kort geding een wassen neus is, dan snap je waarom een demonstratie verboden wordt, en dat een regering niet ineens en ondanks alle keiharde bewijzen, bakzeil haalt. Waarom niet? Omdat dit de agenda dient die eronder ligt! De agenda die – alhoewel steeds minder, maar toch nog steeds – verborgen is. Niet zichtbaar maar, oh zo aanwezig. Net als het virus eigenlijk.

Daarom raad ik iedereen ook zo met klem aan om zich op de hoogte te stellen van die agenda, van het einddoel. Want als je dat eenmaal weet dan worden al die rare bokkensprongen die we om ons heen zien, ineens heel logisch. Ze dienen een doel! Alleen een doel dat voor ons niet zichtbaar is, maar dat wel steeds meer begint te worden.

Je komt er in mijn ogen ook niet meer mee weg om iemand als David Icke, een ‘conspiracy theorist’ te noemen, want alles wat hij in zijn ‘conspiracy’ schetst is inmiddels zichtbare en tastbare werkelijkheid aan het worden.

Als je weet dat één van de doelen die wordt nagestreefd is, het inrichten van een politiestaat, dan hoef je dus niet meer te verbazen over het optreden van de politie want het past perfect in het plaatje en loopt daarop vooruit.

Als je weet dat het het onderdeel is van het plaatje om iedereen te vaccineren, dan verbaast het je niet dat er ‘out of the blue’ miljoenen worden uitgegeven aan vaccins, goedkope alternatieven worden verboden of verguist en er totaal geen aandacht is voor gezondheid en het boosten van je immuunsysteem.

Als je weet dat het de bedoeling is om de middenstand massaal in de afgrond te storten zodat er een financiële afhankelijkheid ontstaat, dan verbaast het je niet dat ondanks al het bewijs voor het tegendeel, de lockdown nog steeds van kracht is en er zelfs een nieuwe zgn. spoedwet in de maak is.

Het verbaast je dan niet meer omdat je weet dat het onderdeel is van het plan dat zich ontvouwt. Van die gevangenis die om ons heen wordt gebouwd en ons steeds meer fundamentele vrijheden ontneemt. Dan weet je dat dit allemaal perfect past in het plaatje, als je het plaatje maar kent. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om een of meerdere interviews van David Icke te bekijken. Dan weet je exact wat er aan de hand is, waar onder de oppervlakte op wordt aangestuurd, en worden alle onbegrijpelijke gebeurtenissen ineens logisch.

En ja, ‘The truth will set you free, but first it will piss you off…’

Oké zijn verhaal is best even een bittere pil om te slikken waarbij je waarschijnlijk door vele lagen van ongeloof, angst, verontwaardiging, verbijstering, boosheid, machteloosheid etc. heen mag gaan, maar dan weet je wel hoe de kaarten geschud zijn. Dan wordt die olifant in de kamer ineens meer dan zichtbaar.

Waarom is dat nu zo belangrijk? Omdat dat jouw aandacht vrij maakt. Daar waar je aandacht nu gevangen wordt gehouden in afleiding: in het ongeloof, in het wachten op toestemming om te demonstreren, in het afwachten hoe een kort geding verloopt of wat er gezegd gaat worden op een volgende persconferentie, in het praten over die onbegrijpelijkheid en onrechtvaardigheid. Het maakt het jouw aandacht vrij om te zien, welk doel de gevestigde orde, de regering, het RIVM en heel van van die instanties werkelijk dienen.

En als je eenmaal weet wat het onderliggende plan is, dan wordt de weg daar naartoe ineens dia-duidelijk. En nogmaals, wanneer je dit weet dan kun je zoals gezegd je aandacht vrijmaken en besluiten om dit afstervende systeem, want dat is het, geen aandacht meer te geven en het daarmee niet meer te voeden.

Want die 5e dimensie, die nieuwe wereld die is er al. Die kun je al leven, ook in deze chaos. Maar de 3e dimensie is er ook nog en wij worden nu echt uitgenodigd om wakker te worden en een keuze te maken.

Punt is dat je pas kunt kiezen als je überhaupt weet dat je een keuze hebt. En je weet pas dat je een keuze hebt als je uit al die programma’s kunt stappen die jouw aandacht gevangen houden.

En dat is wat we doen in de Sacred Circle Let’s Hack the Matrix. Dat is waar we mee bezig zijn. Nog dieper ontwaken, uit de angst-programma’s stappen, uit de mind-control stappen, bewust worden van wie je bent, wat je bent. Van je eigen scheppingskracht en een keuze maken. Zodat je je werkelijk kunt verbinden met de wereld die je wel wilt: die Nieuwe Wereld.

Afgelopen zaterdag activeerden we de Pijnappelklier. In deze cirkel deelde ik ook een Higher Light Decree, zeg maar een gelofte om uit de angst en de onrust te stappen en je kracht en soevereiniteit weer terug te nemen. Het is een hele krachtige gelofte en intentie om angst en onrust los te laten en om kracht en moed uit te nodigen. In onderstaande video deel ik dit Hoger Licht Besluit zoals ik het maar heb vertaald, ook met jou.

En aanstaande zaterdag is alweer de laatste van de cirkels en verbinden we ons met de wereld die we wel willen, met de Nieuwe Aarde. Je kunt overigens nog steeds instromen als je dat wilt. De laatste cirkel kun je dan nog live meedoen, van alle andere zijn opnames beschikbaar.

Zodat we in vertrouwen en vanuit ons gevoel kunnen gaan besluiten om collectief onze aandacht te geven aan dat we wel willen, zodat het oude, dat wat aan het afsterven is, vanzelf verdwijnt.

Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven ook op Facebook om de vibes high te houden en die de transitie waar we inzitten ondersteunen. Punt daarbij is wel dat het wel nodig is om te doorvoelen wat er gaande is en daar geen smiley sticker overheen te plakken, de zogenaamde spirituele bypass. Het gaat erom dat je wel degelijk bewust bent van wat er gebeurt, daarvan voelt wat dat in jou aanraakt, vervolgens niet je aandacht richten op de ander die het doet en de ander proberen te verbeteren en te veranderen, maar je buigen over wat er in jou wordt aangeraakt en dat vervolgens helen.

Zodat er meer ruimte komt voor Licht, Ruimte voor Liefde, ruimte voor jouw ware Zelf.

In bovenstaande de video deel ik ook een Hoger Lichtdecreet* om angst en onrust te neutraliseren en moed en kracht uit te nodigen. Voor de deelnemers aan de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! en mijn groep ‘De Kracht van jouw Gevoeligheid’, maakte ik een aparte opname.

In mijn beleving zo’n krachtig instrument om de energieen in je leven sturing te geven, om uit je comfortzone te stappen, je op dieper niveau jouw Wezen, jouw moed en jouw kracht te her-inneren en je af te stemmen op alle mogelijkheden die voorbij angst, zorgen en twijfel bestaan, dat ik hem hier ook graag met jou deel. Benieuwd naar jouw ervaring, laat het me weten… 🌹

En voel je vrij om dit te delen. Het is echt heel erg hard nodig dat we ons dit gaan her-inneren.

In Liefde,
Germaine D. 🌹

* Vrij vertaald naar het ‘Higher Light Decree: Neutralising Anxiety and Fear. Invoking Courage and Power’ van Steve Nobel van The Soulmatrix (www.thesoulmatrix.com)

PS 1. Gerelateerde artikelen:

PS 2. De replay van de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! is beschikbaar. Hier de informatie > en hier de link om hem te bestellen >

PS 3. De replay van de cirkel met de Whale Code Mandala’s is ook beschikbaar. Hier de informatie > en hier de link om hem te bestellen >

PS 4. De online workshop de Keuze voor het Licht sluit energetisch perfect aan op dit veld. Hier kun je de replay nog steeds bestellen >

PS 5. Als je het nou veel tekst vindt om te lezen, dan kun je ook de video’s bekijken. Die bevatten ook korte meditaties. Ze staan in de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Hier de link naar de groep om de video’s te bekijken of je aan te melden >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu