in Nieuws & Inspiratie

FB Live: Waar ben jij op afgestemd? Op angst of op liefde?

In de vorige FB Live hadden we het over frequenties. Over frequenties in het kwantumveld en over onszelf als wandelende zenders en ontvangers.

En over hoe het kan dat we onze eigen werkelijkheid creëren en toch – als we ons daar niet van bewust zijn – een wereld om ons heen kunnen zien, waar we helemaal niet blij van worden.

Vandaag gaan we een stapje verder in het afstemmen van jouw kanaal en hoe dat werkt. Om dit te kunnen doen, is het allereerst belangrijk om je bewust te worden dat dit überhaupt mogelijk is. En dan komen we meteen op een stukje programmering. 

Waarschijnlijk is jou, net als mij, van jongs af aan verteld dat sprookjes niet bestaan, dat ‘het nou eenmaal is zoals het is’ en dat je bepaalde dingen niet kunt veranderen.
Nu werkt onze realiteit heel eenvoudig: als jij denkt dat dat zo is, als je dit (hebt) gelooft, dan is het ook zo en kan dat ook niet, want: jouw gedachten en overtuigingen creëren jouw werkelijkheid.

Those who don’t believe in Magic, will never find it…
~ Roald Dahl

Hmmm… Hoe dit te doorbreken? Om dit te doorbreken is het als eerste nodig om je bewust te worden dat je deze programmering überhaupt bij je draagt. En dat je er vraagtekens bij durft te zetten. Dat je je er als het ware naar durft te openen en je durft af te vragen ‘Is dat wel zo?’, ‘Is dat waar wat ik geloof?‘, en ‘Waar is mijn geloof, mijn overtuiging eigenlijk op gebaseerd?’. Met andere woorden, dat je vraagtekens durft te zetten bij dat wat je met de paplepel is ingegoten, bij dat wat ‘normaal’ is.

De volgende stap is de bereidheid hebben om die programmering en conditionering ook los te durven laten. Voor het moment, voor even. Als je achteraf besluit dat het toch jouw waarheid is, prima, even goede vrienden, maar om een ander station te kiezen is het nodig om je vertrouwde station even los te laten (weet je nog wel, als je radio op Classic FM staat, kun je niet tegelijkertijd op dezelfde radio naar Sky Radio luisteren).

Dit is een heel belangrijke stap omdat we hiermee onze mind, onze gedachten eigenlijk even overrulen. We zeggen tegen onze gedachten en overtuigingen, ‘Ok, ik heb jullie en ik zie jullie, maar ik kies ervoor om even niet naar jullie te luisteren en me open te stellen voor een ander geluid’. Onze mind is namelijk een machtig instrument. Het is een instrumenten dat bedoeld is om te creëren, om te scheppen. Stel je maar voor: alles wat je om je heen ziet, is ooit als een gedachte begonnen. Iemand had ooit een gedachte, een gevoel, een impuls om iets te doen, te maken, te creëren. En voila! Het is er!  Als je ook kijkt naar de Bijbel, die zegt: ‘In den beginne was daar het Woord’. Maar wat ging er aan het woord vooraf? De gedachte. 

Met andere woorden gedachten zijn scheppende krachten alleen wij zijn ons daar totaal niet van bewust. Dat is ons nooit verteld. Aan de ene kant is ons nooit geleerd wat gedachten nou precies zijn en hoe ermee om te gaan en aan de andere kant denken we veelal dat we onze gedachten zijn, dat gedachten altijd waar zijn en dat we geen controle hebben over wat we denken. 

Niets is minder waar. Je bent niet je gedachten, je hebt gedachten. Maar liefst zo’n 70 tot 80.000 op een dag. En als je die bril nog op hebt, is het grootste gedeelte waarschijnlijk ook nog eens negatief. Het grootste gedeelte van al die gedachten, zo’n 90%, wordt uitgefilterd door je brein, daar ben je je dus niet eens van bewust, en de rest is meestal repetitief van aard en als gezegd overwegend negatief.

Dan bestaat er ook nog zoiets als het programmeren van je mind. Als je iets maar vaak genoeg doet, hoort, ziet, ervaart dan neemt je brein het aan als waar. Neem als voorbeeld de 1½ meter samenleving en ‘het nieuwe normaal’. Dat wordt zo vaak herhaald in de media, ‘dat we zogenaamd niet terug kunnen naar het oude normaal’, dat we dit ‘nieuwe normaal’ dat verre van normaal is, als je het maar vaak genoeg hoort, accepteren en beschouwen als ‘normaal’. 

Er zijn zeer veel krachten in onze samenleving die dit weten en dankbaar gebruikmaken van dit gegeven. Kijk maar naar scholen. Daar wordt kinderen niet geleerd om voor zichzelf te denken maar om lesstof te onthouden en te reproduceren. Door bovendien de lesstof continu te herhalen, wordt hun brein volgestopt met verhalen en feiten waarvan je je af mag vragen wat het nut daarvan is. Van een van mijn leraren heb ik ooit geleerd: ‘Gebruik je brein om te denken, niet om te onthouden’.

Met andere woorden onze mind is gehackt. We hebben niet geleerd om het te gebruiken als instrument van schepping en de (angst)programmeringen die we meekrijgen zorgen ervoor dat we continu in mindere of meerdere mate stress ervaren en onze aandacht dus getrokken wordt naar dingen buiten onszelf. We laten ons continu afleiden door: het nieuws, social media, mobiele telefoons, televisie, internet, etc. etc.. 

En dat is niet per ongeluk. Er zijn krachten werkzaam die liever niet willen dat jij ontdekt dat je de beschikking hebt over een mateloos krachtig instrument: jouw gedachten. Sterker nog dat je ontdekt dat je mateloos krachtig bent. Omdat dan de kans aanmerkelijk kleiner is dat je in angst leeft en hulpeloos naar anderen kijkt voor jouw veiligheid en gezondheid.

Zo ook de kans dat je bereid bent daar een groot aantal vrijheden voor op te geven… pfff…

En om dat te bereiken heb je die bril op waarvan je zelf niet weet dat je hem op hebt. Geniaal toch? Of misschien toch niet…

~ Marcel Messing ~

Met andere woorden, om zelf weer controle te krijgen over jouw Mind, jouw gedachten en daarmee jouw werkelijkheid, is het nodig dat je de bereidheid hebt om die bril af te zetten. Om de Matrix te hacken. 

En dat is pas de eerste stap: het uitzuiveren van die (angst)programmering die je met je meedraagt. Het wegnemen van de filters, de sluiers die jou het zicht op de werkelijkheid ontnemen.

Volgende stap is dan het activeren van de Pijnappelklier. De Pijnappelklier is een klier ter grootte van een doperwt in het midden van je hoofd. Energetisch gezien is de Pijnappelklier bedoeld om informatie uit de kosmos te vangen, te vertalen en uit te zenden. We noemen hem ook wel je derde oog. Vroeger was de Pijnappelklier groter, maar tegenwoordig heeft hij de omvang van een doperwt. Waarom? Omdat we hem niet meer gebruiken en als iets in de natuur niet (meer) gebruikt wordt, dan verdwijnt het. Daarnaast wordt de werking van de Pijnappelklier gecompromitteerd o.a. door het gebruik van fluor. Dat zorgt voor kalkvorming waardoor de klier niet meer goed kan werken. Doet ie dat wel dan zorgt de Pijnappelklier, die onderdeel is van het endocriene systeem, ervoor dat er hormonen in je bloed komen die er o.a. voor zorgen dat je gemakkelijker verhoogde staten van bewustzijn kunt bereiken. 

De Pijnappelklier is dus letterlijk jouw zender en ontvanger en om weer een zuiver kanaal te worden en jouw zender zelf af te kunnen stellen is, het nodig dat we de Pijnappelklier zuiveren en ook activeren. En dat is stap 2.

De derde stap is het vinden van het station waar jij je zender graag op wilt afstemmen, de wereld die je wel wil creëren, in dit geval de Nieuwe Aarde. We bevinden ons letterlijk in de barensweeën van de Nieuwe Tijd. Het oude brokkelt af en het nieuwe is nog niet zichtbaar. Bovendien geeft het oude zich niet zonder slag of stoot gewonnen en doet er alles aan om ons in zoveel mogelijk angst en duisternis te hullen. 

Het donkerst is het vlak voor de dageraad…

Er worden momenteel zoveel donkere stukken zichtbaar, naar boven worden gedrukt, omdat ze niet resoneren met die Nieuwe Aarde. Ze zijn gebaseerd op angst, macht, onderdrukking en afgescheidenheid en niet op Liefde en harmonie. Maar de Aarde gaat… de Aarde evolueert… het hele veld gaat… de vraag is: evolueer jij mee…? Want met zoveel duisternis om je heen, kan het heel lastig zijn om in Liefde te blijven. Om de verbinding te voelen met wat je graag wil en om daarmee in connectie te blijven.

Soms hebben we daar zelfs helemaal geen referentie bij. Of zijn we bang om te verbinden met een wereld van harmonie, denken we dat we naïef zijn om te verlangen naar ‘het paradijs’. Daarom is het superbelangrijk om die frequentie weer te her-inneren en te verinnerlijken. Om te voelen hoe het voelt om te leven in een liefdevolle wereld van vrede, harmonie, vertrouwen en vrijheid. Om we een anker creëren waar we onze zender op kunnen richten. En dat is de derde stap van dit proces: zorgen dat we van binnen weer een her-innering hebben aan het Aards Paradijs. 

So… Let’s Hack the Matrix!

Dat is waar ik je toe uitnodig. We halen eerst de sluiers van (angst-)programmeringen, van mind control weg, vervolgens poetsen we ons radiostation op zodat we dat weer zuiver kunnen afstemmen: ‘Dat is wat ik wil, dat is waar ik heen wil, dat is waar ik me op richt’ en vervolgens verbinden we ons met de energie, de frequentie van de Nieuwe Aarde om een baken, een referentiepunt te creëren waar we ons op kunnen richten. We hacken de matrix van mind control en verbinden weer met ons liefdevolle zelf.

We doen we niet op een 3D manier van praten, beredeneren en moeilijk, moeilijk, moeilijk. Waarom niet? Omdat zoals Einstein al zei, ‘je een probleem niet kunt oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee je het hebt gecreëerd. Daar heb je een ander bewustzijnsniveau voor nodig’. We doen het dus op die andere manier: via de andere weg, The Beauty Way🌹, een manier die heerlijk je mind omzeilt.

We surfen mee op de zeer krachtige energieën van dat moment (solstice, Nieuwe Maan, Volle Maan en twee eclipsen), energieën die de krachtige coderingen brengen voor ‘het grote ontwaken’ dat momenteel plaatsvindt, en voor de transformatie en evolutie van de Aarde. Bovendien vindt er momenteel een activering plaats van de Pijnappelklier om de de hogere frequenties, die na 5 juli a.s. in gaan stromen te kunnen dragen. Deze activering brengt ook met zich mee dat we ons meer bewust worden van onze eigen natuur en onze vermogens.

‘We zijn een nieuw verhaal van Diamanten Licht en Gouden Liefde aan het baren, terwijl het oude wordt weggeblazen en het nieuwe begint te rijzen. Dus terwijl we deze Volle/Nieuwe Maan, eclipsen en Solstice doorkruisen, verwelkomen we het nieuwe en laten we ons niet meeslepen in de verwoestingen van de storm als het oude wordt weggeblazen.’
~ Celia Fenn ~

Ook werken we met een aantal supermooie en superkrachtige instrumenten die een aantal jaar geleden op magische wijze op mijn pad zijn gekomen en die zeer krachtige healers zijn op dit veld, de bijzondere Mandala’s van Ellen van der Molen. In de FB Live van 17 juni a.s. vertel ik hier meer over.

We doen dit alles in een Sacred Circle. Een speciale Sacred Circle: Let’s hack the Matrix!
Het voelt nu al als een heel bijzondere cirkel omdat hij uit drie verschillende healing & meditatie cirkels bestaat: een Magisch Drieluik.

De 3 Cirkels vinden plaats op
– zaterdag 20 juni a.s. (solstice, Nieuwe Maan & Eclips)
– zaterdag 27 juni a.s.
– zaterdag 4 juli a.s. (Volle Maan & Eclips) 
van 19 tot 20.30 uur online via Zoom
.

De Sacred Circle ‘Let’s Hack the Matrix’ bestaat uit:

 • Drie Sacred Healing & Meditatie Cirkels van 90 minuten met de volgende thema’s
  • Uitzuiveren (angst-)programmeringen (20 juni)
  • Pijnappelklier Healing & Activatie (27 juni)
  • Verbinding met de Nieuwe Aarde (4 juli)
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep voor de deelnemers aan de Cirkels omdat dit best een intens transformatieproces kan zijn, zodat we kunnen delen en elkaar tussentijds kunnen supporten tijdens het proces. Ik ben elke dag aanwezig in de groep en als je vragen hebt, kun je die in de groep stellen. 
 • Een afsluitende Q&A call op dinsdag 7 juli a.s. van 19 uur tot 20 uur. Deze vindt eveneens plaats via Zoom.
 • Toegang tot een afgeschermde pagina op de website met voorbereidende informatie, inspiratie en de opnames.
 • Toegang tot een replay van de Cirkels in (downloadable) audio en video (hopelijk nu wel in 1 keer goed 😉) zodat je deze nogmaals kunt beluisteren.
  Hoewel de energie achteraf niet minder krachtig is, adviseer ik je wel om de Cirkels zoveel mogelijk Live bij te wonen.

Investering in jeZelf
De investering in jezelf bedraagt €99 voor drie cirkels (€33 per cirkel). Het is inmiddels bewezen dat snelle beslissers de beste resultaten behalen. En omdat dit inmiddels van cruciaal belang begint te worden, krijg je 10% korting als je je dit nog weekend aanmeldt (voor zondag 14 juni, 00:00 uur). Gebruik daarvoor kortingscode 8MDY05.

Je kunt de cirkel ook in 3 keer betalen. Vanwege het belang van deze cirkel en de kroon-omstandigheden breng ik daarvoor geen extra kosten in rekening. Ook hier 10% korting als je nog dit weekend besluit om mee te doen. Gebruik de kortingscode OMI9HD bij het afrekenen.

Ook nog een Bonus
Als bonus ontvang je op woensdag 17 juni a.s. van 19 tot 20 uur een voorbereidende Cirkel ‘The Whalecode Mandala’s’ waarin we nader kennismaken met de instrumenten waar we in de Sacred Circle mee gaan werken. In de volgende FB Live vertel ik hier meer over dus ik hoop dat je erbij bent. Ook van deze cirkel is achteraf een opname (audio & video) beschikbaar.

Tot slot
Voel je dat je graag mee wilt doen, maar ligt deze investering alsnog niet binnen jouw bestedingsruimte, neem dan contact met me op om samen te kijken hoe we deelname voor jou alsnog mogelijk kunnen maken.

Ik ont-moet je namelijk graag…

In liefde,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu