in Nieuws & Inspiratie

[Video] FB Live: Weet jij wel hoe mateloos krachtig je bent?

Stop acting so small, you are the Universe in ecstatic motion…
~ Rumi ~

Afgelopen zaterdag in de laatste live cirkel van het Magische Drieluik: Let’s Hack the Matrix! Verbonden we met de Energie van de Nieuwe Aarde. Geholpen door de Beauty en Magie van de Mandala New Earth van Ellen van der Molen, mochten we diep afreizen naar het Kristallen Hart van Moeder Aarde. We werden daar omvat door warmte, liefde en wijsheid als in haar Baarmoeder en mochten ons oeroude wijsheid en weten weer her-inneren en daarmee verbinden. Heel mooi…

Een heerlijk en krachtig veld waarin we ook contact mochten maken met haar Elementalen. De Natuurwezens, de Spirits van Moeder Aarde die niet alleen de wereld om ons heen manifesteren, maar ook ons fysieke lichaam. Door ons te her-inneren dat er niets buiten ons is, maar dat alles wat buiten ons is ook aanwezig is in onze binnenwereld, wordt het voor onze mind makkelijker om die brug te slaan tussen binnen- en buitenwereld. Want dan krijgen we ineens een voelbare, tastbare referentie bij de woorden: jij creëert jouw werkelijkheid en alles is met alles verbonden.

En dat is nodig. Want het is zo nodig voor ons om uit die programmering te stappen. Die werkelijkheid waarvan ons verteld is dat ie waar is, maar die gekenmerkt wordt door beperking, door gevaar, door niet kunnen, door afhankelijkheid en onmacht. Door de ratio, de logica en de wetenschap, onze nieuwe religie. Als tegenwoordig de wetenschap zegt dat iets wel of niet kan, dan is het waar. Anders moet je het maar bewijzen.

Ik vraag me dan alleen af hoe die Maya’s bijvoorbeeld, duizenden jaren geleden, zonder computer of wat dan ook het aflopen van de lange telling van 5200 jaar zo precies konden berekenen? Zonder dat daar wetenschap aan te pas komt? Of hoe het komt dat bijvoorbeeld de Chinese of Ayurvedische Geneeskunst al honderden jaren nagenoeg onveranderd bestaan. Terwijl in de moderne medische wetenschap het ene na de andere nieuwe, verbeterde medicijn of vaccin moet worden bedacht.

Hoe kan het toch dat al die planeten, al die Universa, waarvan wij de uitgestrektheid en alomvattendheid ons nog niet bij benadering kunnen voorstellen, dat alleen al die planeten in ons melkwegstelsel met ongelofelijke precisie in hun banen lopen, zonder dat wij of de wetenschap zich daarover hoeven te bekommeren.

En net zo in je lichaam: al die cellen, 60 biljoen maar liefst, die in een evenwichtig lichaam allemaal in harmonie samenwerken en ervoor zorgen dat jouw lichaam ademhaalt, dat jouw Hart klopt, dat jouw spijsvertering werkt, je bloedsomloop, net als je stofwisseling, je hormoonhuishouding en ga zo maar door. Biljoenen cellen! In harmonie met elkaar zonder dat wij ons daarmee hoeven te bemoeien. Sterker nog, als wij al die processen bewust aan zouden moeten sturen, dan zou het lichaam waarschijnlijk binnen 5 minuten overleden zijn. Maakt je toch een beetje nederig niet waar?

Alweer bijna 8 jaar geleden, in oktober 2012 bezocht ik een retreat van Akahi en Camilla, zogenaamde breatharians. Niet omdat ik van Licht wilde leven, maar omdat ik mijn lichaam vrij wilde maken van de programmering waar het jarenlang aan was bloot gesteld, zoals ‘als je niet eet, dan ga je dood’. In dit retreat heb ik tijdens de 3 zgn. ‘droge dagen’ (dat is: niet eten en niet drinken), ervaren hoe ongelofelijk krachtig het lichaam is, juist als we het niet belasten met alles waarvan ons verteld is ‘dat dat goed voor je is’ of ‘dat moet, want anders ga je dood’.

Sinds dit – en een ander retreat – eet ik een fractie van wat ik daarvoor at, ben ik gaan bewegen en doet mijn lichaam dingen die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden, gebruik ik, anders dan water, geen zeep, shampo, deodorant, haarspul of andere spullenboel en lotions om mijn lichaam schoon te houden, want dat doet ze grotendeels zelf. Smeer ik alleen dingen op mijn huid die ik ook kan eten en ben ik zo diep in verbinding met mijn lichaam dat ik tijdens mijn menstruatie, mijn Maan-dagen geen maandverband, tampons of wat dan ook ‘nodig heb’, want ik vloei op het toilet en voel aan mijn lichaam – ze geeft me als het ware een seintje – als het tijd is om me daar even terug te trekken.

Het is dat ik toen al kinderen had, maar als dat niet zo was geweest, weet ik zeker dat ik met mijn lichaam had kunnen afspreken wanneer het tijd was om een kind te ontvangen en wanneer niet zonder dat ook daar kunstmatige hulpmiddelen aan te pas kwamen.

Hulpmiddelen die je namelijk op diep niveau, diep in je wezen ontkrachten, de verbinding met je lichaam verstoren en je een gevoel van machteloosheid, hulpeloosheid en afhankelijkheid geven en je afleiden van de kracht, de pracht en de wijsheid die dat prachtige instrument in zich draagt. Die je een gevoel geven dat je altijd iets van buiten jezelf nodig hebt om gezond, gelukkig, tevreden en vervuld te zijn. En daarmee jouw zelf, jouw ware natuur en de kracht van je lichaam ontkrachten.

Hoe krachtig die kracht van gedachten is op je lijf heb ik letterlijk ondervonden tijdens het retreat dat ik net noemde. Ik was toen net begonnen met yoga en op de 2e dag was ik bezig met mijn practise en dacht ‘goh, dat gaat eigenlijk heel erg goed in aanmerking nemende dat ik al 2 dagen niets heb gegeten en gedronken’. Mijn lichaam voelde eigenlijk heel krachtig en soepel en dat verbaasde me. Omdat ons altijd verteld is dat je moet eten en drinken om kracht te hebben. En dus was de gedachte die daarop volgde ‘ja maar, dat kan toch helemaal niet…?’, waarop ik meteen voelde dat mijn lichaam, luisterde naar mijn gedachten en ik alle kracht als het ware uit mijn lichaam voelde stromen. Bizar gewoon deze gewaarwording van de kracht van je gedachten over je lijf…

Yep! That’s me! 😉

En een enorme uitnodiging uiteraard om dit verder te onderzoeken. Met als gevolg wat ik boven omschreef: dat ik nu, op mijn 53e doe ik dingen waar ik op mijn 18e niet van had durven dromen, ben ik nog nooit zo fit, vitaal, slank, sterk en lenig geweest, kan ik toe met waarschijnlijk zelfs nog veel minder dat ik nu tot me neem, heb ik volledig vertrouwen in de kracht en wijsheid van mijn lichaam en voor de yogi’s onder ons heb ik een begin gemaakt met de 3e serie van Ashtanga yoga, een die ik echt nooit gedacht had te bereiken.

My point being: we zijn zo vele malen krachtiger dan we onszelf toestaan om te geloven. Als we ons werkelijk onze ware natuur herinneren, dan weet je dat je niet bang hoeft te zijn voor 5G omdat je zelf de kennis en kunde hebt om deze frequenties te neutraliseren. Om, daarvoor hoef je maar naar Wim Hof te kijken, schadelijke stoffen zelf uit je lichaam te verwijderen. En om, als je maar genoeg Liefde bent en die Liefde kunt herkennen in alles, je die liefde ook kunt herkennen in alles wat je eet. Want ook al het voedsel – zelfs dat van McDonalds – is uiteindelijk gemaakt van hetzelfde stofje als jij en ik: Liefde.

Om weer even terug te keren naar de cirkel van afgelopen zaterdag, daar maakten we contact met dat stofje waar jij en ik en alles en iedereen op deze prachtige planeet, inclusief de planeet zelf, uit bestaat: de essentie daarvan, de elementen, en de wezens die die elementen besturen, de Elementalen.

De elementen die allemaal in jouw lichaam aanwezig zijn en die bewustzijn hebben. En via de Elementalen kun je daar contact mee maken. De Elementalen die zorgdragen voor de gemanifesteerde werkelijkheid. En die het Eenheidsbewustzijn nooit hebben verlaten. Met andere woorden, jouw innerlijke Elementalen staan via dit bewustzijn in verbinding met de Elementalen buiten jou, de Elementalen van Moeder Aarde en de Elementalen van iedere andere verschijningsvorm op deze Planeet…. Wow… hopelijk voel je hoe groots dit is…

Via jouw innerlijke Elementalen, sta jij in verbinding met creatie, met de schepping… Nu waarschijnlijk nog onbewust. Stel je eens voor als je je dat ten diepste bewust wordt… als we ons daar allemaal bewust van worden… hoe zou de wereld er dan uitzien…?

Misschien is het een goed idee in deze tijd van angst en afleiding, daar je aandacht op te richten. Dat te onderzoeken, want iedereen kan dit, niemand uitgezonderd. Het vraagt alleen aandacht. Tijd, aandacht, toewijding en de openheid om alles wat je tot nu toe voor waar hebt aangenomen, opzij te zetten en opnieuw te onderzoeken.

Zodat je jezelf vrij kunt maken van die zonnebril waarvan we niet wisten dat we hem op hadden. Van dat filter waardoor wij de werkelijkheid waarnemen. Zodat we onszelf kunnen bevrijden uit de angst en de moed en de kracht vinden om op te staan. Zodat we onszelf kunnen bevrijden uit de greep van controle, overheersing en onderdrukking die steeds zichtbaarder en tastbaarder wordt. Die kracht en die vrijheid in jezelf te herinneren en bekrachtigen zodat je niet meer afhankelijk bent van een ander voor jouw veiligheid en zekerheid. Want dan ben je jouw eigen veiligheid en zekerheid.

En als jij van binnen vrijheid, soevereiniteit en onafhankelijkheid ervaart, dan kan het niet anders dan dat je die ook om je heen ziet… zo werkt het Universum nu eenmaal… Geen enkele wetenschapper die daar iets aan kan veranderen…

In Lak’ech – Ik Ben Een Andere Jij
Germaine 🌹

PS 1. De cirkel van afgelopen zaterdag is voorbij, het goede nieuws is dat er een opname beschikbaar is. Samen met de andere opnames van het Magische Drieluik: die om (angst-) programmeringen uit te zuiveren om en je Pijnappelklier te activeren. En de bonus-cirkel met de Whale Code Mandala’s (ook apart te bestellen >). Samen de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu