in Nieuws & Inspiratie

Genoeg van deze gekkigheid, laten wij nu onze realiteit creëren…

Know the outcome and you’ll see the journey…
~ David Icke ~

Afgelopen weekend keek ik naar een presentatie van David Icke getiteld The Answer, Het Antwoord. Tijdens die presentatie werd me opnieuw diaduidelijk dat het echt nodig is voor de mensheid om onze kracht terug te pakken en uit die matrix te stappen. De matrix die, mind you, al honderden jaren om het menselijk bewustzijn heen gesponnen wordt, zonder dat wij dat weten.

Een onzichtbaar web, een schijn-realiteit die ons het zicht op wie en wat we werkelijk zijn, volledig ontneemt. Een web dat ervoor zorgt dat er ongelofelijk veel mensen gevangen zitten in angst, achteruitdeinzen voor andere mensen, hun handen ontsmetten met vergif, niet meer durven knuffelen, accepteren dat oude kwetsbare mensen worden opgesloten om in eenzaamheid te sterven, om nog maar niet te spreken over wat ouders accepteren dat hun kinderen wordt aangedaan. Allemaal omdat we het gevoel hebben dat we geen keuze hebben.

Een onzichtbaar web dat zorgt dat mensen dingen doen die tegen hun gevoel ingaan want ze zijn bang. Dat mensen ertoe aanzet om, ook als ze niet bang zijn, toch mondkapjes dragen terwijl ze weten (of kunnen weten) dat die niet werken, net als afstand houden, het ontsmetten van je handen en al die andere gekkigheid die ons wordt opgedrongen onder het mom van ‘bescherming’ en ‘veiligheid’. 

Een web dat maakt dat mensen, andere mensen zien als een vijand, als gevaarlijk, dat kinderen in ‘leuke liedjes’ leert dat ‘als je van elkaar houdt, hou dan een beetje afstand’, met dansje en al. En inclusief ouders die meedansen. Ouders die ermee instemmen dat hun kinderen hiermee worden geïndoctrineerd, geprogrammeerd. Hoe bedoel je de omgekeerde wereld…?! Hoe is het toch mogelijk dat mensen dit niet inzien… Een groot gedragsexperiment – van sommige maatregelen is dat ook letterlijk zo gezegd – en toch doen mensen het! Waarom?! Het antwoord is: de matrix… dat web dat het menselijk bewustzijn gevangen houdt…

Wat ze er namelijk niet bij vertellen, wat verborgen is, is dat deze maatregelen gericht zijn op ons onderbewustzijn. Dat gedeelte van ons bewustzijn dat verborgen is. Het gaat te ver om daar hier al te diep op in te gaan, maar bottom line komt het erop neer dat de aanval is ingezet op ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn wordt geprogrammeerd, we worden gebrainwashed, ons bewustzijn is gehackt. Tenzij je je bewust bent van wat er op de achtergrond speelt…

Door continue dingen als een soort mantra te herhalen, ‘het nieuwe normaal’, ‘de 1 ½ meter samenleving’, ‘de 2e golf’ en niet te vergeten: ‘het vaccin’, zorgen ze ervoor dat deze informatie wordt opgenomen in het onderbewustzijn, waardoor dit als ‘normaal’ gaat voelen. Er is minder weerstand tegen bijvoorbeeld nieuwe maatregelen omdat die zorgvuldig worden ingemasseerd zodat als het zover is mensen denken: ‘laten we ons maar aan de regels houden’. We zijn al aan het idee gewend en stemmen er makkelijker mee in… Tenminste: dat is de bedoeling. Daarom is het ook niet de bedoeling dat mensen ‘wakker worden’ door een ander geluid te horen of kritische vragen te stellen. De bedoeling is dat je je laat hypnotiseren door de mainstream media en vooral niet voor jezelf nadenkt. Stevig gevangen in het web, stevig geankerd in de matrix.

Naast de kracht van herhaling – die kun je tenminste nog zien en horen – wordt ook de verborgen taal van symbolen ingezet. Symbolen spreken namelijk rechtstreeks tot het onderbewustzijn en dat weten ze. Neem nou de mondkapjes bijvoorbeeld, daar zit een diepe symboliek achter. Een symboliek die terugvoert naar de slavenmaskers en dus naar slavernij. Een symboliek die onderdeel is van het collectief onderbewustzijn waar jouw en mijn onderbewust mee verbonden is. Een symbool dat aanhaakt op het moment dat je een mondmasker ziet, in dat ongemakkelijke gevoel dat je dan voelt. Het doet wat met je. Onbewust raakt het aan angst en onderdrukking en activeert dat. Alleen, daar zijn de meeste mensen zich niet van bewust.

Letterlijk bedekt het masker je mond en legt je ‘symbolisch’ het zwijgen op. Je raakt je identiteit kwijt want je bent niet meer zichtbaar, niet meer herkenbaar als individu en het drijft mensen nog verder uit elkaar. Het beneemt je letterlijk – en figuurlijk – de adem, de vrijheid om te ademen en daarmee een stuk vrijheid. Het ondermijnt je zelfvertrouwen en je zelfrespect want, ook al ben je het er niet mee eens, je hebt het gevoel dat je het toch op moet zetten, in het OV bijvoorbeeld. Je hebt het gevoel dat je hierin geen keuze hebt en dat je je moet onderwerpen aan de wil van een ander, van gezag, een autoriteit.

Door te doen wat je eigenlijk niet wilt en waarvan je weet dat het geen enkel nut heeft, ondermijn je jouw zelfvertrouwen en zelfrespect en ga je tegen jezelf in. Dat voel je! Je gaat uit kracht met alle gevolgen van dien: schuldgevoel, boosheid, frustratie… maar je doet het toch! Enig idee welke boodschap je hiermee aan jezelf geeft? Wat je jezelf hiermee aandoet?

De maskers refereren ook aan en triggeren: angst. Iedere keer als je een mondkapje ziet, word je bewust – maar dus ook onbewust – herinnert aan ‘dat grote onzichtbare gevaar’ dat rondwaart in de wereld. En daarmee wordt de angst levend gehouden…

Wanneer je weet dat de hele knappe koppen achter deze wereldwijde organisatie over zeer geavanceerde kennis, technieken en methoden beschikken om het menselijk gedrag te sturen en te programmeren, te brainwashen eigenlijk, en als je weet dat er hele afdelingen zijn binnen geheime organisaties die zich bezighouden met mind-control, is het dan niet eens tijd dat wij ons daar ook in verdiepen?

Is het niet eens tijd om onze kracht terug te pakken? En om de matrix, die onze mind heeft gehackt, te ontmantelen? De urgentie en het belang hiervan kreeg ik afgelopen weekend nog eens ‘in my face’ tijdens de lezing van David Icke. 

De enige manier om deze impasse te doorbreken is door radicaal te ontwaken en radicaal bewust te worden. Bewust te worden hoe ons brein werkt, hoe ons (onder)bewustzijn werkt, hoe onze gedachten werken en dit alles weer in eigendom te nemen… Volledig. 

Om die kennis tot ons te nemen waar ‘de andere kant’ al millenia lang over beschikt en naar verhouding succesvol toepast – kijk maar om je heen – en die bewust voor ons verborgen is gehouden. Om te voorkomen dat wij baas worden over ons eigen brein en daarmee over ons eigen leven. 
Over onze eigen gedachten, gevoelens, emoties en onze eigen scheppingskracht, want die hebben we. Dat we ons dat gaan herinneren. Dat gedachten scheppende krachten zijn!

Nu heb ik om hiertoe te ontwaken, al een tijd geleden een geweldig programma ontwikkelt. Het Rust & Ruimte programma dat je van A tot Z aan de hand meeneemt en je precies uitlegt hoe jij in elkaar steekt, hoe jouw bewustzijn werkt, hoe deze realiteit die wij wereld noemen in elkaar steekt, hoe overtuigingen – bewust en onbewust – jouw werkelijkheid creëren, hoe je door een ander perspectief te kiezen, anders naar dingen kunt kijken, waardoor je ze anders kunt ervaren en je ook andere dingen kunt creëren als dat wat je ziet je niet bevalt, hoe je om kan gaan met emoties, hoe je je verbindt met alles wat is, hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen, hoe het kan gebeuren dat je je in een totaal andere wereld waant dan de mensen om je heen, op een totaal andere golflengte, etc. etc.. 

Wat daar tot nu toe echter nog aan ontbrak, was een krachtig en heel tastbaar instrument waarmee je werkelijk kon gaan zien, voelen en ervaren hoe jij jouw werkelijkheid creëert. En dat instrument is de achterliggende periode op mijn pad gekomen. En daar ben ik echt heel erg blij mee.

Ik ben daar superblij mee omdat deze methode je eigen creatiekracht heel zichtbaar en tastbaar maakt. En dat wil ik heel graag met je delen. Dat niet alleen, ik vind het zo belangrijk dat deze kennis en ook de kennis uit het Rust & Ruimte programma echt veel breder toegankelijk wordt, dat ik een aantal vrij radicale dingen ga doen:

 • Allereerst gaat het Rust & Ruimte groepsprogramma volgende week in de uitverkoop. Ik weet dat er een aantal mensen zijn die het heel graag willen volgen maar voor wie het momenteel buiten hun financiële horizon ligt. Behoor jij tot deze groep, let dan goed op want volgende week kun je het Rust & Ruimte programma voor een fractie van de oorspronkelijke investering aanschaffen en volgen. We starten op woensdag 7 oktober a.s.. Nadere details volgen in de gratis Mindset training volgende week.

  Wil je nu alvast zeker zijn van een plekje en in aanmerking komen voor een extra early bird korting, dan kan dat door je aan te melden voor de wachtlijst >.
 • Daarnaast stel ik het programma gratis open voor jongeren en jongvolwassenen (18-25 jaar). Mijn Hart gaat echt enorm uit naar deze leeftijdsgroep, de hoeveelheid van mindcontrol die zij op zich afgevuurd krijgen en de situatie waar ze zich in bevinden. Ik weet hoe bekrachtigend de informatie in het programma is, hoe dit ze in hun kracht kan zetten en vooral hoop en vertrouwen kan geven voor de toekomst.
 • En ik geef volgende week een gratis Mindset training in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid op Facebook. Enerzijds om je een idee te geven wat we in het Rust & Ruimte programma gaan doen, maar vooral om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de invloed van je denken en je onderbewust zijn op wat je ervaart in je leven.

  Ik ga in op:
  – Hoe je brein werkt,
  – Waar gedachten vandaan komen,
  – Waar emoties vandaan komen,
  – Waarom je al dan niet bepaalde actie onderneemt,
  – En wat het resultaat daarvan is.

  Als je dit eenmaal weet en weet hoe je hiermee kan werken dat stelt dat je in staat om om te gaan met:
  – stress, angst, zorgen, piekeren, zelf-sabotage, overwhelm, uitstelgedrag, twijfel, emoties, etc.
  – het gevoel geen controle te hebben over je leven
  – het gevoel jezelf te verliezen
  – het gevoel dat je vastzit
  – het gevoel dat je geleefd wordt,
  – etc., etc.

  Waarom? Omdat dit allemaal wordt ingegeven door jouw mindset, de manier waarop je naar deze werkelijkheid kijkt en de manier waarop je denkt. En omdat de meeste gevoelige mensen een heel krachtig ontwikkelde ratio hebben en derhalve vaak stevig vast zitten in hun gedachten en daar ook echt last van hebben is dit echt een absolute aanrader voor als je gevoelig bent en het gevoel hebt dat jouw gedachten jou leven in plaats dat ze je dienen. 

Gedachten zijn scheppende krachten en het is hoog tijd dat wij ons daarvan bewust worden zodat we onze kracht terug kunnen pakken en bewust een toekomst kunnen scheppen die wij zelf willen in plaats van het volgen van de agenda van iemand anders.

Dus resumerend:

 • Volgende week, van maandag 28 september a.s. t/m vrijdag 2 oktober om 16 uur, elke dag een gratis Mindset training in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid.
 • Alle opnames zijn te bekijken t/m 7 oktober a.s., daarna worden ze verwijderd.
 • De Mindset-training vindt plaats in de groep, dus nodig vrienden en (jong)volwassenen uit voor de groep.
 • In de training krijg je een waanzinnig aanbod voor het Rust & Ruimte groepsprogramma dat start op woensdag 7 oktober a.s. (details volgen volgende week)
 • Wil je in aanmerking komen voor €50 extra early bird korting, meld je dan aan voor de wachtlijst >.
 • Alle jongvolwassenen (18-25 jr) mogen gratis deelnemen aan het Rust & Ruimte programma.

Heb je vragen, laat het me weten. Anders, help me spread the word en ik hoop van harte dat ik je volgende week kan verwelkomen bij de gratis Mindset-training.

In heel veel Liefde,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu