in Nieuws & Inspiratie

Gevoeligheid en energie

Begin april attendeerde mijn lief mij op een videoblog van advocaat Sven-Ake Hulleman. Die resoneerde diep omdat hij daarin ook de vraag stelde ‘wat als er geen angst zou zijn voor de dood‘, een onderwerp waar ik toen net een FB Live over had gedaan.

Vanmiddag attendeerde mijn lief me opnieuw op een blog van hem en ik deel hem hier graag met je >> omdat hij het hierin ook heeft over de invloed van energie op gevoelige en hooggevoelige mensen. En daar word ik blij van, want dat is mijn ding.

Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de impact die energie heeft op hoe je je voelt en hoe je de wereld om je heen beleeft. En om je te leren hoe je je energieveld en je lichaam weer in eigendom kunt nemen, zodat omstandigheden niet langer bepalen hoe je je voelt, maar jij zelf…

Zodat je je uit de alom aanwezige angst kunt stappen en je kunt gaan herinneren wie en wat je bent en wat je hier te doen hebt. Ik ben heel blij dat dit ook eens elders benoemd wordt en hoop dat het ogen (en harten) opent om weer te verbinden, zoals ik eerder al schreef, het toverwoord met name voor gevoelige mensen.

Om hier een begin mee te maken en je helpen beter bij jezelf en in balans te blijven, juist in deze turbulente tijden, geef ik regelmatig de Masterclass: ‘Gevoeligheid & Hooggevoeligheid, hoe herken je dat?’. Een gratis Masterclass waarin je leert wat de impact is van jouw gevoeligheid en hoe je daar ook anders naar kunt kijken en mee om kunt gaan.

En we verbinden met de Aarde, het Universum en jeZelf zodat je in deze tijd dichter bij jezelf kunt blijven en de gebeurtenissen minder ‘binnenkomen’. De Masterclass vindt plaats via Zoom en het is nodig om je vooraf aan te melden. De datum voor de volgende Masterclass volgt binnenkort.

Deel deze informatie ook graag met mensen waarvan jij denkt dat ze hier wat aan hebben. Het is nodig, helemaal nu…

Ik ont-moet je graag…
Germaine

PS. Dit is een van de vele berichten van Een Oorlog Reeds Verloren. Ik vind dat Sven op een hele mooie, heldere manier uitlegt wat er vanuit zijn perspectief gaande is en ook hij nodigt uit om wakker te worden. Om niet alles wat gezegd wordt voor zoete koek aan te nemen maar zelf te onderzoeken en je eigen waarheid te voelen.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu