in Nieuws & Inspiratie

Happy New Year. Happy Now. Here.

Allereerst de aller-, aller-, allerbeste wensen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt: 2021. 

Een jaar waarin het Watermantijdperk definitief zijn intrede doet. Een jaar waarin we steeds verder worden uitgedaagd om te kiezen, om een keuze te maken. Een keuze voor angst, de comfortzone (hoewel die steeds minder comfortabel wordt) of een keuze voor Liefde, voor verbinding en voor vrijheid, mijn woorden en intentie voor het nieuwe jaar.

Kiezen voor Liefde is niets anders dan kiezen voor jezelf, je Ware Zelf en je bewust worden van alles wat je niet bent. Daarvan onthechten. Onthechten van denkbeelden, van conditionering, van hoe je dacht dat het hoort en van hoe je dacht dat de wereld in elkaar steekt. Het kan een beetje een ruw ontwaken zijn. 

Een ontwaken waarbij geldt dat hoe meer je vasthoudt aan ‘het oude’, hoe zwaarder het is. Punt is dat je ego, je gedachten graag vasthouden aan het oude, het vertrouwde. Het zoekt veiligheid en zekerheid, baseert zich op het verleden en projecteert dat op de toekomst. Het houdt niet van het onbekende…

Vallen er allerlei uiterlijke zekerheden weg zoals momenteel het geval is, dan slaat het ego, en dus je gedachten, op hol, want het heeft niets meer om zich aan vast te grijpen. Het is angstig en maakt zich zorgen om de toekomst. En is zelden aanwezig in het ‘hier en nu’. En toch… dat is juist waar de Magie plaatsvindt en waar zich onze creatiekracht bevindt.

Het verleden is een herinnering, een beeld en de toekomst is een verwachting, ook een gedachte. Alles wat er is, is ‘hier en nu’. En dat is waar ik je in het nieuwe jaar toe uitnodig, want in het moment ligt jouw kracht en jouw vrijheid.

Veel mensen vinden het lastig om hun gedachten te kalmeren. Als gevoelig of hooggevoelig mens is dit vaak nog iets lastiger omdat er veel bij je binnenkomt. In de gratis Mindset training volgende week in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid, leg ik uit welke dynamieken hier werkzaam zijn en wat je hieraan kunt doen. 

Gedachten zijn scheppende krachten en het is echt tijd dat we ons dat ten diepste gaan herinneren. Niet alleen herinneren, maar ook toepassen. Want dan kunnen we die wereld gaan creëren die wij graag willen. Voor onszelf, onze kinderen en allen die na ons komen… 

Tot maandag,
Germaine 🌹

PS 1. De gratis Rust & Ruimte mindsettraining vindt iedere dag plaats live van maandag 4 januari 2021 t/m vrijdag 8 januari 2012 van 16 tot 16.30 uur in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid > Ben je geen lid? Meld je snel aan, er zijn geen kosten aan verbonden. En nodig je vrienden en (jong)volwassenen uit om deel te nemen. De training is t/m 13 januari te bekijken, daarna wordt hij verwijderd.

PS 2. In de training krijg je een aanbod voor het Rust & Ruimte groepsprogramma dat start op woensdag 13 januari (details volgen in de training). Wil je zeker zijn van een plekje en daarnaast in aanmerking komen voor nog eens €100 extra early bird korting, meld je dan aan voor de wachtlijst: https://bit.ly/wachtlijstRustRuimte. Dat kan nog tot a.s. maandag 16 uur.

PS 3. Omdat ik het echt superbelangrijk vind dat jonge mensen toegang krijgen tot de informatie uit het Rust & Ruimte groepsprogramma, is deelname gratis voor alle jongeren, jongvolwassenen en studenten (18-25 jaar). Dus deel deze informatie heel graag!🙏🏼🙏🏼

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu