in Nieuws & Inspiratie

Healing Lost Twin Syndrome

Ancient lovers never forget the echo of each other’s Hearts.
An ocean of lifetimes may pass, but still, in the end – your Heart will guide you home

Wow! Net een supermooie sessie met een cliënte waarin we haar mochten verenigen met haar verloren tweelinghelft.

Waarschijnlijk begint één op de 10 zwangerschappen als meerling. Als jouw broertje of zusje besluit om er vroegtijdig tussenuit te knijpen, heeft dat een diepe impact op jou, de overlevende tweelinghelft. Een impact waar je je absoluut niet van bewust bent, maar die wel enorme invloed heeft op je leven, hoe je je leven ervaart, hoe je in het leven en in relaties staat.

Diepe onverklaarbare schuldgevoelens, een even onverklaarbare eenzaamheid, een gevoel dat je ‘hier niet wilt zijn’, een diep verlangen naar eenheid, niet werkelijk en op diep niveau kunnen openen naar mannen (of vrouwen), niet of heel moeilijk los kunnen laten oude liefdes, de behoefte om alles te controleren, heel veel moeite om echt diep te gronden (in mijn vocabulaire: je veilig en geborgen voelen op de Aarde en in je lichaam, zodat je kunt ontspannen en openen naar het leven) en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Het was even een dingetje want de pijn waar het Hart haar voor beschermde, was zo groot dat het ego, het denken, werkelijk alles op alles zette om haar daar iedere keer van af te leiden door haar in het denken te zetten, in afvragen, in ‘ja maar’, in analyseren. Kortom in het hoofd en weg van het gevoel.

Aan mij de schone taak om haar daarvan bewust te maken. Aan haar de uitnodiging en de uitdaging om zich te openen, los te laten, te durven vertrouwen, zich over te geven en, misschien wel het allerbelangrijkste, werkelijk op alle lagen ‘ja’ te zeggen tegen zichzelf.

Maar dan, toen we die horde hadden genomen… wat een prachtig veld van diepe heling en verbinding… niet alleen werd ze zich bewust van haar verloren tweelinghelft, er vielen een heleboel kwartjes op z’n plek in hoe ze haar leven had geleefd, wat ze had gevoeld en hoe ze in relaties stond.

Dit afgescheiden deel van haar Ziel voelde zich schuldig, ze dacht dat het haar schuld was, ze was ook boos, ‘ze hadden toch afgesproken om samen te komen?’, ook op haar moeder, ‘had die iets niet goed gedaan?’, een wervelende storm van allerlei emoties en een diep, intens, bijna verstikkend verdriet…

Op prachtige helende tonen mocht alles loskomen en werd dit dierbare deel van haar Ziel herenigd met haar broertje waar ze zo van hield. Duimendik kippenvel…

De tijd in de baarmoeder mocht ze overdoen, om als een prachtig Licht kind, vol liefde en vertrouwen als het ware opnieuw geboren te worden en verenigd met zichzelf… Pfff… Er was zo veel liefde voelbaar dat ik af en toe moest zoeken naar woorden om zoveel Liefde uit te drukken.

En als kers op de taart mocht er nog een kindsdeel terugkomen, samen met de Wereld van Wonderen, de Spirits van Moeder Aarde, van kabouters, elfen en eenhoorns… Wat een ongelofelijk mooie ochtend… wat heb ik toch geweldig mooi en dankbaar werk.

Diepe dankbaarheid A. dat ik een stukje met je mee mocht lopen en dat het veilig en vertrouwd genoeg voelde – zelfs online – om dit diepe stuk aan te mogen raken zodat jij je Hart kon openen en vrij maken…

Namasté,
Germaine 🌹

PS: Voel je vrij om contact op te nemen als het lezen hiervan iets in je aanraakt…

#soulretrieval #losttwin #infinitelove #beauty #thebeautyway #thewayofthefeminine #grateful #intuitievesessie

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu