in Nieuws & Inspiratie

Healing & Meditatiecirkel: Belemmerende overtuigingen

The mind is like an iceberg, it floats with one-seventh of its bulk under water’
~ Sigmund Freud ~

Gisteren schreef ik over de kracht van belemmerende overtuigingen. In de FB Live vanmiddag (in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid) ging ik daarop door en realiseerde ik me dat de reden dat veel mensen geen actie (durven) ondernemen, is omdat ze, zonder dat ze het weten, vastzitten in die overtuigingen. Die bevinden zich grotendeels in het onderbewustzijn, daarom is het ook zo lastig om ze te identificeren, laat staan transformeren. De impact van die overtuigingen is echter enorm! Daar komt bij dat de taal van het onderbewuste een andere is dan de taal die wij spreken, wat het extra lastig maakt om ze te veranderen.

A.s. zaterdag 17 oktober om 12 uur organiseer ik een speciale healing- & meditatiecirkel om belemmerende overtuigingen te transformeren. Niet via de mind, maar via bewustzijn. Bewustzijn en energie, de taal die het onderbewuste verstaat.

Tijd om ons bewustzijn weer in volle eigendom te nemen en onszelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen die ons ervan weerhouden om o.a.
– in je kracht te gaan staan
– actie te ondernemen
– uit angst te stappen
– etc.

Zodat we ons leven weer in eigen hand hebben en niet langer bevattelijk zijn voor alles wat ons daar, bewust en onbewust – van weerhoudt. Niet meer mee in de angstagenda van een ander, van het hoofd, maar bewust onze eigen realiteit creëren, vanuit het Hart.

Deze cirkel vindt online plaats via Zoom. Omdat ik graag wil dat er zoveel mogelijk mensen meedoen, is het maar een hele kleine investering in jezelf van €5. Mocht je er niet bij kunnen zijn: achteraf is er een replay beschikbaar.

Ik hoop dat je erbij bent…
Germaine 🌹

PS 1. delen is lief 💞
PS 2. ook deze cirkel is gratis voor studenten, jongvolwassenen en jongeren (18-25 jaar). Ze zich aanmelden door me een berichtje sturen via messenger, email, etc.. Dank! 🌹🙏🏼🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu