in Nieuws & Inspiratie

Healing & Meditatiecirkel: Hoe wakker sta jij ‘s morgens op?

If you don’t control your mind, someone else will…

A.s. woensdagavond organiseer ik een online healing & meditatiecirkel waarin we werken met het fenomeen: gedachten in je hoofd of wakker worden met bepaalde gedachten en zijn die wel van mij? Zie de post Hoe wakker sta jij ‘s morgens op?

Wat gaan we doen?

  • bewust worden van en uitzuiveren van vreemde energieen/gedachten die je aansporen om bv. die prik te nemen. zodat je je hier bewust van wordt en als je het merkt het ook zelf kunt oplossen.
  • het uitzuiveren van invloeden van vaccins die je zelf hebt gekregen. dit betreft de vaccins zoals we die uit het verleden kennen.
  • datzelfde gaan we doen voor de nieuwe prik.
  • en het bewustmaken en uitzuiveren van de invloeden van de nieuwe prik op mensen die de prik zelf niet hebben gehad.

In deze cirkel werken we in krachtige verbinding met de Lichtwereld. De cirkel heeft vooral de intentie om je te bekrachtigen in jezelf:

  • jij bent in charge van wat er je energieveld in komt (in gedachten etc.),
  • jij bent in charge over wat er met die spullenboel in je lichaam gebeurt,
  • kortom: jij bent in charge!

Zodat je zelfs bij wijze van spreken (net als wim hof met die e-coli bacterie) weet dat al zou er spullie in je lichaam worden gespoten, jij zelf in staat bent om het er ook weer uit te werken. Ok, daar hebben we misschien een extra cirkel voor nodig . 😅

Deze cirkel vindt in ieder geval a.s. woensdagavond om 19.30 uur plaats via Zoom, de investering is €22* en je ontvangt achteraf de opname. Hier kun je je inschrijven en/of de replay bestellen: https://bit.ly/HealingEnMeditatieCirkel >

De live cirkel is inmiddels geweest, maar via bovenstaande link kun je de replay bestellen.

En hier een aantal ervaringen van deelnemers…

* Wil je graag meedoen maar is dit voor jou financieel niet haalbaar, neem dan contact met me op hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.

Tot woensdag!
Alle liefs,
: Germaine. 🌹

PS 1. delen is lief

PS 2. deze cirkel is vrij beschikbaar voor studenten, jongvolwassenen en jongeren (18-25 jaar). meld je aan door me een berichtje sturen via messenger, email, etc.. Dank! 🌹🙏🏼🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu