in Nieuws & Inspiratie

Healing & Meditatiecirkel: Silent Consent

Your Silence implies Consent…

In de online healing & meditatiecirkel Silent Consent werken we met een bijzondere energie: de energie die je onbewust weggeeft wanneer je zonder dat je dat weet, stilzwijgend instemt met zaken die tegen het leven ingaan of meebeweegt met een agenda waarvan je van binnen voelt dat het niet klopt.

Directe aanleiding voor deze cirkel is mijn blogartikel ‘Laten we niet normaal maken wat niet normaal is’ >. Want hoe kan het toch dat zoveel mensen instemmen met maatregelen en verplichtingen waarvan je diep van binnen weet dat het niet klopt…

Punt is dat we vaak niet weten waar we onbewust mee instemmen, dus ook niet weten wat we weggeven en dus ook niet weten wat het is wat ons ervan weerhoudt om ons gevoel te volgen en te doen wat juist is.. Sterker nog, binnen 3 dagen na onze geboorte wordt onze levensenergie weggegeven en onze Ziel verkocht. Allemaal niet zichtbaar en in de zichtbare tastbare wereld nergens terug te vinden. Maar in de energie wel degeluck te voelen en in onze acties te zien. Hier gaan we mee aan het werk.

Zolang we onbewust, energetisch geketend zijn, onze mind – en daarmee onze scheppingskracht – gehackt is en onze levensenergie wordt afgetapt, is het bijzonder lastig om uit de angst te stappen en in je kracht te gaan staan.

Om dit te kunnen doen zijn een aantal dingen nodig waaronder informatie, een ander perspectief en een zeer heldere intentie om uit deze onzichtbare gevangenis, om uit de matrix te stappen. Einstein zei het al: ‘we kunnen een probleem niet oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee we het hebben gecreëerd, daar is een ander bewustzijn, een ander perspectief voor nodig‘.

Wanneer je de situatie waar we inzitten door een 3d bril bekijkt, dan kun je je afvragen hoe we hier ooit uit kunnen komen. Betrek je echter de aard van de realiteit en de andere dimensies erbij, dan stelt dat je in staat om dit wel te doen. Om je angst aan te kijken en uit die angst te stappen en om in integriteit en in zelfliefde op te staan. Met bijbehorende gedachten, gevoelens en gedrag , ofwel jouw creatiekracht.

Opstaan in Zelfliefde die erkent en zegt: ik ben een vrij mens, er staat niets tussen mij en mijn schepper. Mensen hebben regeringen geschapen om de mens te dienen en niet andersom. Het geeft je de kracht en de wijsheid om je te ontdoen van de onzichtbare betoveringen die je gevangenhouden in een web van leugens, bedrog, manipulatie en onderdrukking. Gebonden in overeenkomsten, contracten, beloften en geloften waar je je niet van bewust bent, maar die je waarschijnluck wel al je hele leven voelt. Je kon er alleen niet de vinger op leggen…

‘De andere kant’ is hier echter wel degeluck van op de hoogte zijn en maakt daar ook dankbaar gebruik van. Dat ze daarin best succesvol zijn, daarvoor hoef je maar om je heen te kijken.

‘Time for us to wake up and to become streetwise’ ten aanzien van deze verborgen werelden met hun verborgen betoveringen. Om bewust te worden wat onze onwetendheid en onze stilzwijgende toestemming met onze energie en onze levenskracht doet.

Het veld dat in deze cirkel gezien wil worden is groot, omvangrijk, intens en diep. Ik weet nooit precies van tevoren wat er in een cirkel gezien wil worden, ik laat me daarin bewegen door de Lichtwereld. Ik weet ook niet of één cirkel genoeg is om dit veld te doorgronden. Feit is wel dat om deze velden goed te kunnen doorgronden en doorvoelen er ook kennis en informatie nodig is. We zullen dus ook enige tijd vertoeven in het mentale veld.

‘In the age of information, ignorance is a choice…’

Wat gaan we sowieso doen?

  • bewust worden van en kennismaken met het veld (in kennis en in de energie) dat vanaf het allervroegste begin dat je in een lichaam kwam, jouw energie aftapt.
  • bewust worden van alle contracten, verbintenissen, beloften, geloften en overeenkomsten waar je onbewust mee hebt ingestemd.
  • een helende meditatie/transmissie/bekrachtiging om je vrij te maken van deze energetische banden.
  • bewust worden van de oneindige kracht die in ons allemaal verborgen ligt.

De cirkel wordt geleid door de Lichtwereld met de intentie om je (verder) te openen naar andere dimensies en werkelijkheden. Om je te bekrachtigen in jezelf en jouw connectie met jouw eigen Hogere Leiding en de Lichtwereld te versterken. Deze cirkel vindt plaats op woensdagavond 2 maart om 19.30 uur via Zoom. De investering in jezelf bedraagt €22* en je ontvangt achteraf de opname. Hier kun je je inschrijven >

Deze cirkel is al geweest, je kunt wel de opname bestellen >

Voor deze cirkel geldt, hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker het ook voor anderen wordt om zichzelf te bevrijden van alles waar we onszelf toe ‘verplicht’ hebben, zonder dat we ons daarvan bewust waren…

Lees hier ervaringen met deze cirkel >

Tot woensdag!
Alle liefs,
: Germaine. 🌹

* Voel je dat je hierbij wilt zijn maar is dit voor jou financieel niet haalbaar, neem dan contact met me op hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu