in Nieuws & Inspiratie

Het einde van het Decennium: een Nieuw Jaar, een Nieuwe Jij?!

Het leven is echt een feestje… je moet alleen wel zelf de slingers ophangen.

Ik heb het gevoel dat ik het afgelopen jaar echt onder een steen heb gelegen!
Na de afronding van de pilot van het nieuwe programma ‘Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen’, heb ik zo’n beetje al mijn tijd en energie gestoken in het opbouwen en neerzetten van een totaal nieuwe praktijk met nieuwe diensten en een nieuwe werkwijze. Met als doel om jou, en daarmee de wereld, veel beter van dienst te kunnen zijn.

Maar dat is nu klaar want, hoera! Het einde is in zicht! Op een aantal dingen na staat de nieuwe website en zeer binnenkort ook het besloten gedeelte waar de programma’s en diensten te volgen zijn. Wat fijn! En wat een feest!

Om dit, en ook alweer de 11e verjaardag van mijn praktijk te vieren, heb ik een aantal mooie aanbiedingen en nieuwe dingen die op stapel staan. Waaronder een nieuw platform om te delen en in verbinding te blijven! Allemaal bedoelt om van 2020 het beste jaar ooit te maken!

Een nieuwe manier om te delen en in verbinding te blijven: een online Facebook Community

Bij een nieuwe praktijkvoering, horen ook nieuwe manieren om in verbinding blijven. Naast ‘Nieuws & Inspiratie’ kun je nu ook terecht in de Online Facebook Community: ‘de Kracht van Hooggevoeligheid’. Een besloten groep waar ikzelf dagelijks in te vinden zal zijn.
Ben jij hooggevoelig en ben je er klaar mee dat het leven jou leeft in plaats van andersom? En wil je weten hoe je de touwtjes van jouw leven weer in handen krijgt? Dan nodig ik je van harte uit om lid te worden van dit nieuwe platform. Via deze besloten Facebookgroep, deel ik waardevolle informatie over hooggevoeligheid en hoe je hiermee om kunt gaan. Ook ben ik dagelijks in de groep aanwezig om vragen te beantwoorden. Als je lid wilt worden, vraag ik je om een paar vragen te beantwoorden om ervoor te zorgen dat we met gelijkgestemden zijn en om de kwaliteit van de groep te bewaken.
Rond 21 december a.s., de Wintersolstice wil ik de community officieel openen met een meditatiecirkel: 2020, New Year, New Decade, New You. De exacte tijd en datum volgen in de groep. Ben jij erbij?

Introductiekortingen, extra bonussessies en vriendenkorting

Schrijf je je in de maand december in voor één van de programma’s of maak je een afspraak voor een VIP-sessie, dan ontvang je een aantal aantrekkelijke kortingen.

  • Korting, vriendenkorting & een bonussessie bij het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen
    Omdat het een nieuw programma is, geldt er deze maand een introductietarief voor het Rust & Ruimte programma. Daarnaast ontvang je bij inschrijving €250 decemberkorting en krijg je een bonussessie van 60 minuten kado! Neem je in december ook nog een vriendin (of vriend) mee dan ontvangen jullie allebei €250 vriendenkorting.
    Heb je interesse? Maak een afspraak voor een oriëntatie gesprek om te kijken of het Rust & Ruimte programma geschikt voor je is en jou kan helpen om je hooggevoeligheid te omarmen in je kracht te gaan staan.
  • Korting, vriendenkorting & een bonussessie bij het Rust & Ruimte Introductieprogramma, de Jumpstart naar Balans
    In de Jumpstart naar Balans krijg je de basis, het fundament van jouw hogere gevoeligheid aangereikt. Ook voor de Jumpstart geldt in december naast het introductietarief, een decemberkorting van €50 en een vriendenkorting van €50 als een vriendin of vriend zich in december inschrijft. En je krijgt een bonussessie van 30 minuten kado! Ook hier geldt, heb je interesse, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek om te kijken of de Jumpstart de juiste match voor je is.
  • En tot slot: 20% korting op een VIP-sessie. Boek je in december een VIP-sessie, dan ontvang je 20% korting. Deze korting geldt voor afspraken die je in de maand december maakt voor een sessie in december of januari.

Dus: meld je aan voor de Kracht van Hooggevoeligheid, een oriëntered gesprek of een VIP-sessie. Ik ont-moet je graag nu en straks in het nieuwe jaar!

Wandel in Schoonheid en in Liefde, dan laat iedere stap een bloem bloeien…

In liefde,
Germaine

PS: Hier alvast een voorproefje van het nieuwe platform! Neem snel een kijkje! Ik ont-moet je daar graag…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu