in Nieuws & Inspiratie

Het Experiment: Dreaming your World into Being

Gratis groepstraining
Maandag 13 juni – 17 juni a.s., elke dag om 11 u, online via Zoom en in de besloten Facebook groep

De afgelopen periode hebben Jaap en ik verschillende huiskamers aangedaan met de presentatie ‘Stap uit de matrix!’. Al die mooie mensen die we bij deze maar ook bij andere bijeenkomsten ontmoet(t)en, hebben één ding gemeen: een verlangen naar vrijheid en een andere, vrije, meer liefdevolle en rechtvaardige samenleving. 

Een supermooi en fijn verlangen, alleen als je op de hoogte bent van de universele wetten die gelden, dan weet je dat je deze realiteit alleen kunt aantrekken als je je hem ook kunt voorstellen, je ermee kunt verbinden en hem kunt voelen ook al zie je hem nog niet om je heen.

De ervaring leert dat de gebeurtenissen in de buitenwereld zo onze aandacht in beslag nemen, dat het best een uitdaging is om je gedachten en gevoel te sturen in de richting van wat je wel wil, in plaats van het verhaal te vertellen van wat je niet wil.

Bovendien staan universele wetmatigheden– net als de zwaartekracht – altijd aan. Ze zijn ons niet geleerd op school, net zomin als we daar hebben geleerd over energie en gedachtenkracht. Van dit gegeven wordt dankbaar gebruik gemaakt met als gevolg dat ons bewustzijn is gehackt en we een wereld hebben gecreëerd die we zelf niet willen.

Dit kan een gevoel geven dat wat je doet helemaal niets uithaalt en dat een vrije wereld niet binnen ons bereik ligt. Niets is echter minder waar maar om dit te realiseren is het nodig dat we die bril van alles wat ons geleerd is afzetten. Dat we ontwaken tot de aard van de realiteit, ons perspectief verleggen en in mogeluckheden gaan denken in plaats van moeiluckheden. Dat we de krachten van het universum inschakelen om samen met ons die wereld te creëren die wij graag willen.

Ik vroeg me af hoe ik hierin dienstbaar kon zijn. Het antwoord kwam in de vorm van een Experiment. ‘Nodig mensen uit tot een experiment. Een experiment om samen te experimenteren met onze creatiekracht. Om te ontdekken dat en hoe die universele wetten werken, voor iedereen. Zodat we bewust die nieuwe wereld kunnen creëren.’ Om daar een begin mee te maken, klein te beginnen en mee te experimenteren. Want steevast komt aan het eind van mijn presentatie (die gaat over die shift in perceptie) de vraag: ‘Ok, maar hoe dan?!’ We willen het graag anders en toch lukt dat maar niet. Why?’ Omdat je manifesteert wat je gelooft, wat voor jou als waar voelt. Dat is niet per definitie hetzelfde als dat wat je graag wil.

Mijn intentie voor ‘Het Experiment’ is dan ook om daar inzicht in te geven. Inzicht in de aard van de realiteit, de kracht van onze gedachten en onze eigen scheppingskracht. Een uitnodiging om je eigen creatiekracht op te pakken. Een experiment om samen, bewust een nieuwe wereld te creëren, te experimenteren met de kracht van onze gedachten en de universele wetten. Ze zijn net zo tastbaar en werkzaam als de zwaartekracht, alleen ze zijn ons nooit geleerd en dus zijn we ons daar niet van bewust. Tijd om bewust te worden en ook dat deel van onze realiteit te leren kennen en omarmen.

In het experiment krijg je inzicht in hoe je brein werkt, in de aard van de realiteit, hoe wij zelf deze werkeluckheid creëren en hoe dit te doorbreken. Zodat je de wereld kunt gaan creëren die jij graag wil voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen. Een Experiment om de wereld tot bestaan te dromen. Eerder dit jaar maakten we daar in meditatie > al een beginnetje mee.

Ofwel: hoe jij de wereld kunt creëren die jij wil. Alle aspecten komen aan bod. Ik weet, het is een boute uitspraak en hoe ik dat ga doen, daarvoor vertrouw ik vol-ledig op de oneindige intelligentie van het Universum. Want mijn intentie is dat na afloop iedereen de basisbeginselen van de aard van de realiteit, de kracht van onze gedachten en onze creatiekracht kent en daar in basis zelfstandig en bewust mee aan de slag kan in het creëren van zijn of haar werkeluckheid. En dat je weet hoe je de werkeluckheid die je nu ervaart, mede creëert. De training is voor iedereen toegankeluck en nee, er zijn geen kosten aan verbonden.

Dus, de uitnodiging:

Het Experiment – Dreaming our world into Being
Wat: 5 online trainingen
Wanneer: maandag 13 t/m vrijdag 17 juni a.s.
Hoe laat: elke dag om 11 uur
Waar: via Zoom of live in de besloten Facebookgroep de Kracht van onze Bewuste Intentie >
Er is achteraf een opname beschikbaar.

Hier kun je je aanmelden voor Het Experiment* >
*deze mailinglijst is gesloten. Wil je de replay van Het Experiment ontvangen?
Dat kan via deze link >

Als je geen Facebook hebt, kun je de training volgen via Zoom (max 100 deelnemers). Deelname aan de besloten Facebookgroep is geen must, maar ik raad het wel aan omdat we daar onze ervaringen gaan delen. Het is nameluck een training waar je actief dat wat je leert, ook in praktijk brengt. Uit het conceptuele en in het doen, in actie. Dan gaat het leven en wordt het ‘echt’. En dat is echt superbelangrijk omdat we geprogrammeerd zijn om niet te geloven in onze eigen (scheppings-)kracht. Door in de groep te zien wat er mogeluck is, helpen we elkaar om onze eigen (scheppings-)kracht te her-inneren en ons daar (verder) naar te openen. En inspireren we elkaar om dat ook echt te geloven en dat is nodig. Dat we bij elkaar zien wat er mogeluck is, onszelf en elkaar bekrachtigen en daarmee de weg vrijmaken voor anderen om te volgen.

Hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker het ook voor anderen is om uit de matrix te stappen en dezelfde weg te volgen, dus deel deze informatie graag binnen jouw netwerk. Wil je nu alvast je belangstelling kenbaar maken voor de verdieping, meld je dan hier aan: Het Experiment – Routekaart naar Mind Mastery & Creatiekracht >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu