in Nieuws & Inspiratie

Het Experiment, een stoomcursus in creatie

‘Imagination is the beginning of creation.’
George Bernard Shaw

Wow! Het Experiment zit erop!

Een hele week lang experimenteren met onze creatiekracht…

Een week lang, elke dag een live training hoe wijzelf onze werkeluckheid creëren.

5 Dagen lang bewust worden hoe we zelf bijdragen aan onze ervaring.

5 Dagen lang shiften in perceptie dat niets buiten ons hoeft te veranderen om gelukkig en succesvol te zijn.

5 Dagen lang een uitnodiging om een ander perspectief te kiezen, het oude verhaal los te laten en een nieuw verhaal te schrijven. Het verhaal zoals jij dat graag wil…

5 Dagen lang een stoomcursus in creatie. 

Eerst over ‘de Shift’ die nodig is om je leven weer in eigen hand te nemen en je kracht terug te pakken. Daarna over hoe je brein werkt en de aard van de realiteit. Het brein, een machtig instrument alleen bij de meeste mensen staat het nog op fabrieksinstelling. Om ons leven op onze voorwaarden vorm te geven, hebben we deze kennis nodig, net als kennis over de aard van de realiteit, over overtuigingen, wat dat zijn, wat ze doen en hoe krachtig ze zijn. Het merendeel van onze overtuigingen is onbewust, maar ze creëren wel 95% van onze werkeluckheid, dus… time to become streetwise?

Daarna hadden we het over emoties – die vaak in de weg zitten van onze creaties – en op dag 5 pasten we de puzzelstukjes in elkaar en brachten we het creatieproces in de praktijk… Waarbij we ons er vooral van bewust werden hoe we onszelf saboteren! En wat daaraan te doen uiteraard.

Kortom, echt een stoomcursus in creatie, want mijn intentie voor Het Experiment was dat de deelnemers zich na afloop bewust zijn hoe ze zelf bijdragen aan de situatie om zich heen en ook in staat zouden zijn om een begin te maken die te veranderen door bewust iets anders te creëren.

Mijn intentie was dat zoveel mogeluck deelnemers de uitnodiging aannamen om hun mind te openen, in mogeluckheden te gaan denken in plaats van moeiluckheden, de stoute schoenen aantrokken en de eerste stapjes zetten op het pad van bewust creëren wat je wel wilt in je leven.

En wat dat betreft: missie geslaagd!

De bewustwording over huidige, onbewuste creaties, bewustwording van bewuste creaties, ik heb hele mooie, lieve, krachtige, onbedoelde, allemaal helemaal ok-je creaties de revue zien passeren. 

Want ik weet zeker dat wat er gedeeld is, maar het topje van de ijsberg is, omdat het vaak al buiten onze comfortzone is om deze ‘toevalligheden’ te delen. Om je daarin kwetsbaar op te stellen. Vaak wuiven we het voor onszelf weg, of doen we het af als toeval en gaan we voorbij aan de pareltjes die je door het universum worden aangereikt. Een uitnodiging om samen te spelen! Het spel van creatie aan te gaan!

Ik weet hier overigens alles van want in het pad naar mediumschap word je aan alle kanten uitgenodigd om buiten je comfortzone te treden, waarbij een van de lastigste uitnodigingen is, gehoor te geven aan de impulsen van binnenuit en die ook uit te spreken. Voilà.

Vandaar ook de continue uitnodiging: deel wat je ervaart! Wat het ook is, want alles doet ertoe! Niets gebeurt voor niets en door dit serieus te nemen en te delen, sterk je jouw verbinding met het Universum. Het bouwt momentum op en zorgt ervoor dat je meer krijgt van wat je hebt ervaren, je inspireert en versterkt bovendien elkaar en we leren zo van elkaar!

Mijn uitnodiging is ook en vooral ook aan iedereen die al wat verder is op dit pad, deel je ervaringen, deel wat jij doet om te manifesteren, nogmaals daarmee helpen, inspireren en leren we van elkaar!

Er zijn 1000-en wegen die naar Rome leiden, die van mij is er een van dus deel ook jouw weg zodat we kunnen gaan zien wat er allemaal mogeluck is als wij onze mind daarnaar kunnen openen.

Want we mogen het toch echt samen doen. Tegenwicht geven aan de krachten die werkzaam zijn. Door ons vanuit ons Hart in Bewuste Intentie en Creatiekracht te verbinden en een wereld te creëren waarin wij onze kinderen graag willen zien opgroeien. 

Iedereen heeft de principes van creatie meegekregen. Ok, misschien in basale vorm, maar we mogen ergens beginnen niet waar?

Het momentum in de groep is voelbaar, de eerste bewuste manifestaties zichtbaar. Sommige nog klein misschien maar hej… word je er blij van? Ik wel!!

De opnamen van alle trainingen van Het Experiment staan nog t/m 27 juni a.s. op mijn website >

Het is veel informatie maar hej, ook dat is nodig wil jij bewust en met succes de universele wetten voor je laten werken. En neej, dat lukt waarschijnluck niet in een week en 5 trainingen, maar toch, laten we een begin maken…

Dus… laat de boel even de boel, schuif Netflix even aan de kant.

Tis misschien even binge watchen maar je kunt nog steeds meedoen…

En beginnen jouw wereld tot bestaan te dromen…

Elk moment…

Let’s do this!

In Liefde,
: Germaine. 🌹

PS: Heb je meegedaan en/of ben je benieuwd naar het vervolg? Dat lees je hier >

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

  • In het interview met Frans geef je aan dat Het Experiment free op je website staat en te volgen is. Nu tijd en ruimte komt wil ik er graag induiken. Ik vind het echter niet? Let me know how and where to go ..
    Ik stuur overigens de link van dit interview door naar de mensen die zich aanmeldden voor de UIT-middag in Geleen. 🌀

    Beantwoorden
  • Hi Ingrid, dank voor je reactie en ik stuur je de gegevens in de mail. En helemaal prima om het toe te sturen aan de deelnemers! alle liefs 🌹

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu