in Nieuws & Inspiratie

Hoe ik je ondersteun de komende periode

You are where you need to be.
Just breathe.

Vanmorgen heb ik een korte video opgenomen met overzicht van de activiteiten de komende week/periode om je te ondersteunen in het navigeren van deze uitdagende tijd.

Video: Hoe ik je ondersteun de komende periode

Resumerend:

  • A.s. woensdag om 13 uur een Live Q&A op mijn persoonlijke pagina. Je kunt je vraag live stellen, in de comments plaatsen of vooraf toesturen via mail of messenger.
  • A.s. donderdag om 15 uur een extra gratis Masterclass Gevoeligheid & Hooggevoeligheid, hoe herken je dat?’ De Masterclass vindt plaats op Zoom, hiervoor is het nodig om je aan te melden en te registreren >>
  • A.s. vrijdag om 10 uur een gratis Support Circle op mijn persoonlijke pagina op Facebook om te helpen angst en stress los te laten en je immuunsysteem te boosten
  • Een Sacred Circle voor meer ‘gevorderde’ energiewerkers waarin we o.a. gaan werken met de Power of the Womb, het uitzuiveren van angstprogrammeringen. Informatie en datum hiervoor volgt nog (ook op Zoom).
  • Er volgt ook nog een Circle for Global Healing, ws op Facebook en ws in het weekend van 4/5 april hierover ook later meer.

Ik doe mijn best om de video’s ook z.s.m. op de website te plaatsen voor mensen die geen Facebook hebben of niet op Facebook willen. Ik red het niet om dat met alle video’s te doen. Mocht je niet op Facebook zitten: je kunt overwegen om een anoniem account aan te maken om aan de activiteiten deel te nemen en de video’s te bekijken en dit account daarna weer opheffen. Ik ken meer mensen die dat doen.

Maar goed, kijk maar en voel maar. Ik ont-moet je iig graag bij een of meer of alle activiteiten.

Alle liefs 🌹
Germaine

PS: deel deze informatie graag met mensen die je kent. Het is nodig…

PS. Deel deze informatie graag met mensen die je kent. Het is nodig!

PSS. Kan ik je nog ergens mee van dienst zijn? Bijvoorbeeld met mijn:

1. Gratis e-book: 3 Valkuilen voor gevoelige vrouwen die stress veroorzaken 
Heb je mijn gratis e-book over gevoeligheid al gelezen? Hier kun je het aanvragen: gratis e-book.

2. Intuïtieve Coaching
Ben je op zoek naar balans in je leven en je werk? Naar rust in je hoofd? en ruimte om je heen? En wil je ontdekken dat gevoeligheid juist je kracht is? Bekijk dan hier Kijk dan hier het Rust & Ruimte programma of meld je aan voor een oriëntatiegesprek.

3. Besloten Facebookgroep: de Kracht van jouw Gevoeligheid
Of neem deel aan een mooie besloten online community op Facebook waarin ik elke woensdag Live aanwezig ben. Meld je dan aan bij de Kracht van jouw Gevoeligheid, mijn Sacred Space op Facebook.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu