in Nieuws & Inspiratie

Hoe wakker sta jij ‘s morgens op?

If you don’t control your mind, someone else will.

Het valt me de laatste tijd op dat ik ‘s morgens geregeld wakker word met bepaalde beelden of denkbeelden in mijn gedachten. Het zijn gedachten, een soort ‘plaatjes’, met name over de maatschappij en wat er momenteel gaande is. Ze voelen echter niet als mijn gedachten. Ik word er niet blij van, integendeel, ze geven me een bedrukt gevoel en ik merk dat vervolgens mijn gedachten als vanzelf gaan naar de gekkigheid die momenteel gaande is. Een soort doemscenario’s die opdoemen van een wereld die mij niet voor ogen staat. 

En gedachten waarvan ik weet dat die deze realiteit mede creëren als ik niet de tegenwoordigheid van geest heb om daar ‘nee’ tegen te zeggen. Gelukkig ‘zie’ ik deze gedachten/denkbeelden/plaatjes, ook aan de hand van hoe ik me voel (= de vibratie die ze afgeven) en kan ik er meteen ‘nee’ tegen zeggen, ‘nee, dat is niet mijn werkeluckheid’ en heel duideluck en nadrukkeluck aangeven dat ik hier niet mee instem. Maar ik kan me voorstellen dat veel mensen zich niet zo bewust zijn van wat ze denken en/of voelen.

Nu weet ik dat ‘de andere kant’ beschikt over geavanceerde technologieën die ons bevattingsvermogen echt ver te boven gaan en ik weet ook dat één van die technologieën het inbrengen van inserties betreft. Dat is als het ware het van buitenaf invoegen van bepaalde beelden/gedachten in je (onder-)bewust zijn. Als een soort laag over je eigen gedachten heen. Ik hoop dat ik het een beetje goed uitleg.

Zo herinner ik me bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, jaren geleden. Dat gesprek vond plaats in een pand aan het Lange Voorhout in Den Haag, het was al donker. Los van degenen met wie ik het gesprek had, was er niemand in het pand aanwezig en de hele setting voelde erg ongemakkeluck. Maar goed, destijds was ik totaal nog niet met dit soort dingen bezig en ik had een baan nodig. Achteraf kon ik alleen maar aangeven dat ik echt een heel naar gevoel had over dit gesprek. Ik wilde me zelfs terugtrekken uit de procedure en heb ook het arbeidsbureau gebeld om te zeggen dat ze daar geen mensen naartoe moesten sturen omdat het echt niet oké voelde. Bewijzen had ik natuurluck niet, alleen mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie die me liet weten: ‘very bad vibes’, dus daar deden ze niets mee. Gelukkig werd ik afgewezen voor de baan en met de jaren verdween dit voorval naar de achtergrond.

Pas jaren later werd ik me bewust dat dit voorval te maken had met zo’n insertie. Er werd in mijn bewustzijn een ‘filmpje’ ingevoegd waardoor ik dacht dat ik gewoon een gesprek had, maar in werkeluckheid gebeurde er heel wat anders (wil je deeper down the rabbit hole, lees dan: ‘Een hernieuwde kennismaking met Buitenaardsen’). 

Wanneer wij ons niet bewust zijn van de ongeziene wereld, heeft die als het ware vrij spel. Dit stopt op het moment dat je je hiervan bewust wordt. Dan kan dit niet meer gebeuren omdat je dan weet of voelt dat er iets of iemand ‘via de achterdeur’ naar binnen wil. Kenneluck was het tijd om bewust te worden dat mijn slaap nog steeds of misschien weer opnieuw ruimte bood voor dit soort verborgen betoveringen. We mogen echt weer ontwaken tot die wereld die we niet kunnen zien, maar wel kunnen voelen.

Ben je je eenmaal bewust dat dit bestaat, ben je wakker en ben je aanwezig, dan kun je uit die ‘film’ stappen, je aandacht en gedachten terugpakken en je gedachtenkracht inzetten waar die voor bedoeld is: het creëren van jouw werkeluckheid…

Om terug te komen op de situatie nu, naast mijn eigen ervaring hoorde ik dat een aantal mediums of intuïtieve mensen ook dergelucke ervaringen hadden. Zij werden bij wijze van spreken wakker met de gedachte dat het halen van een prikkie een goed idee is, terwijl ze dat niet van plan waren. Ook zij konden die gedachten zien en herkenden dat het niet hun eigen gedachten waren. En voorkwamen daarmee dat ze onbewust uitvoering gaven aan iets wat ze zelf niet wilden.

In het licht van wat er gaande is, de eindstrijd waar we in zijn beland, het heftiger worden van de gekkigheid juist omdat er steeds meer mensen wakker worden, is het alsof er steeds zwaarder geschut wordt ingezet om mensen in lagere vibraties te vangen. En te bewegen iets te doen wat ze eigenluck niet willen. Opnieuw ‘aanwezigheid overtroeft alles’ en ik ben benieuwd of meer mensen zich bewust zijn van dit fenomeen en/of zoiets hebben ervaren.

Dus, benieuwd… oh, en wordt vervolgd…

Alle liefs,
: Germaine. 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu