in Nieuws & Inspiratie

Huiskamerbijeenkomst/presentatie: Stap uit de matrix!

Eind november woonden Jaap en ik een presentatie bij van Jeroen Sloendregt van Burgerfront. Jaap was hier zo enthousiast over dat hij vroeg of Jeroen die presentatie ook in Den Haag kon geven. ‘Waarom doe je dat niet zelf?’, was zijn wedervraag en het zaadje was gepland. Jaap zijn ogen begonnen te glimmen, de oproep werd geplaatst en in een vloek en een zucht stonden er een aantal bijeenkomsten gepland. 

‘Toevallig’ waren we in december op een prachtige plek in Hummelo en ‘toevallig’ was dat op een steenworp afstand van Jeroen. ‘Even langskomen om wat spullen te halen’, ontaardde in een allerharteluckste ontvangst met taart, fijne gesprekken met Jeroen en zijn lieve vrouw over van alles en nog wat, een rondleiding door huis en tuin en een heerlucke en gezellige lunch. Hart-verwarmend, dat hadden we niet zien aankomen, dus een week later terug met een grote bos bloemen als waardering voor de gastvrije ontvangst.

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en de eerste bijeenkomsten staan komend weekend te gebeuren. Jaap deelt vanuit zijn eigen ervaring het gedachtengoed van Burgerfront, ikzelf ga in op wat mensen tegenhoudt om in actie te komen en hoe dit te doorbreken. Een 3d vervolg op de Sacred Cirkel: Let’s Hack the Matrix!. Mooi hoe zich dat ontvouwt en ook zo in de vorm komt.

De informatie over de bijeenkomsten, de data en om je aan te melden, vind je onderaan deze pagina. Superleuk om je op één van de avonden live te ont-moeten, je bent meer dan welkom!

Wil je zelf je ruimte of huiskamer openstellen voor deze bijeenkomst, dan horen we dat graag! Laat mij of Jaap weten wanneer jouw ruimte beschikbaar is. Nu is het meer dan ooit van belang om vooral live te verbinden, met eensgestemden samen te komen en zowel in de energie als in de stof een duidelucke intentie neer te zetten. 

Dus, tot snel!

In Liefde,
: Germaine.🌹 & Jaap

Informatie huiskamerbijeenkomst/presentatie: Stap uit de matrix!

‘Ken je Basisrecht’
‘Opzegging machtiging besturen’
‘Het tij keren, uit de angst stappen en in actie komen’

Deel I door Jaap
Burgerfront.nl | Gezond Verstand boven Blind Vertrouwen

Ken jij jouw rechten?
(On)zekerheden toegelicht in een tijd waarin de ene na de andere maatregel wordt opgelegd. Kennen wij onze rechten eigenlijk? Je leert hoe de overheid jou ziet en behandelt en wat je praktisch kunt doen om je hiervan vrij te maken. Jaap deelt vanuit zijn eigen ervaring het gedachtengoed van Burgerfront. 

– Ontspannen kijk op het recht en je rechten: het basisrecht eenvoudig uitgelegd.
– Hoe kom je aan de overheid? En hoe kom je eraf? Opzeggen machtiging besturen.
– Wat houd je tegen om in actie komen? Waar ben je bang voor?

Deel II door Germaine
germainedomatilia.nl | The only way out, is in!

Hoe het tij te keren?
In het tweede deel gaan we dieper in op wat mensen tegenhoudt om in actie te komen en hoe je dit kunt doorbreken. Je krijgt een ander perspectief aangereikt waardoor je uit de angst kunt stappen en je bewust wordt van je eigen kracht. En je van daaruit in vertrouwen actie kunt ondernemen. 

– Angst, energie & mindcontrol.
– Hoe kun je dit doorzien en doorbreken?
– Wat is daarvoor nodig?

Tijdens de bijeenkomst is een beperkt aantal Juridische Toolkits (Particulieren/Ondernemers) verkrijgbaar. Je krijgt sowieso het ‘Burgerfrontelijk Wetboek’ en een tekst waarmee je handhavers op jouw mensenrechten kunt wijzen mee naar huis.

Waar & wanneer
Vrijdag 28 januari van 19.00 tot 22.00 in Rotterdam: Informatie & aanmelden >
Zondag 30 januari van 13.30 tot 16.30 in Weert : Informatie & aanmelden >
Zaterdag 12 februari van 13.30 tot 16.30 in Haarlem : informatie & aanmelden >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu