in Nieuws & Inspiratie

[Audio] Ik Ben een Vrij Soeverein Wezen…

Ik ben een Vrij Soeverein Wezen. Ik neem mijn Kracht in eigendom, ik neem mijn Licht in eigendom. Ik ben Licht, ik ben Liefde, ik ben Vrijheid. Mijn Ziel is vloeibaar Licht. Elke gedachte is doordrenkt met het Licht en de gelukzaligheid van mijn Ziel. Al mijn overtuigingen worden geüpgrade in het Licht van de Liefde. Al mijn verhalen worden geüpgrade naar hogere frequenties van mogelijkheden. Mijn Geest stijgt uit boven alle beperking die de Matrix oplegt. Ik los alle oude beperkende afspraken en regels op. Ik speel niet langer het bindende spel van beperking.

Een kadootje voor jou… In de Sacred Circle Let’s Hack the Matrix! gisteravond, deelde ik een hele mooie affirmatie: ‘Ik ben een Vrij Soeverein Wezen’, de vertaling van een affirmatie van Steve Nobel. Deze affirmatie voelt zo toepasselijk vandaag, daarom deel ik hem graag met je op deze bijzondere dag. Het begin van de Zomer, een Nieuwe Maan en een Eclips…

Ik stond vandaag op mijn manier op als Vrij Soeverein Wezen (zie hieronder). Ik hoop jij ook…

Alle liefs & enjoy
Germaine🌹
Den Haag, 21 juni 2020

Toen ik vanmiddag aan mijn dochters vroeg: ‘En…wie van jullie gaan we zien op het Malieveld?’, antwoordde mijn oudste dochter met ‘ik zag alleen maar ME’, en een bericht over politie die waterkanonnen inzet tegen mensen op het Malieveld.

Ik antwoordde: ‘Het is maar net welke bril je op hebt. En als je naar je gevoel luistert, ben je weg voordat dit soort dingen gebeuren’, samen met een aantal foto’s van wat wij zojuist hadden ervaren.

Oh ja, en een filmpje van de group hug🌹

#thesilentrevolution #thebeautyway🌹 #magic #thewayofthefeminine #letshackthatmatrix! #Freedom!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu