in Nieuws & Inspiratie

Ik ga op reis, reis je mee…?

Soften, dear one, she whispers… soften…
Soften, your body, soften your heart,
Soften your energy body, soften your mind…
Soften your womb beloved,
There is a vast reservoir of untapped magic waiting…
~ Lalita Devi ~

In de vorige nieuwsbrief ‘Het donkerst is het, vlak voor de dageraad…’ nodigde ik je uit om op reis te gaan, naar binnen. Voor de reis van het hoofd naar het hart. En om een ander perspectief te kiezen op een schijnbaar hopeloze buitenwereld. Een maatschappij waarin zoveel mis lijkt te zijn dat de situatie hopeloos en overweldigend kan lijken en de gedachte is ‘ja, maar wat kan ik hier nu in betekenen…?’.

Ik nodigde je uit tot het perspectief van de Ziel dat zegt: ‘dat wat je om je heen ziet, is niets anders dan een reflectie van waar wij innerlijk uit balans zijn geraakt, uit onze kracht,’ en ‘ja, jij kunt daar alles in betekenen, want je bent niet machteloos, maar juist oneindig krachtig… je bent je er alleen niet van bewust’. Want er is niets werkelijk buiten jou…

De mannelijke en de vrouwelijke energie, die twee oerstromen, yin en yang, die aan de basis liggen van alle creatie en alle leven in deze realiteit, die stromen zijn uit balans geraakt en uit verbinding gegaan. In onszelf en daarmee in de wereld, dat is nou eenmaal de aard van deze realiteit. Het mannelijke heeft het vrouwelijke bovendien lange tijd ontkent en onderdrukt en nu, in deze tijd zien we de kentering, de terugkeer van het vrouwelijke. Niet om vervolgens het mannelijke te onderdrukken, maar om in harmonie te komen. Als complementaire, elkaar aanvullende delen, verbonden. Het vrouwelijke beschermd en gedragen door het mannelijke… zoals het oorspronkelijk is bedoelt.

Dat we uit verbinding zijn gegaan, zien we om ons heen. In essentie in de strijd tussen het mannelijk en het vrouwelijk, tussen het hoofd en het hart. Om de balans te herstellen is de terugkeer nodig van het vrouwelijke, het Hart. In de wereld, maar vooraleerst in onszelf.

Ik nodigde je uit om op reis te gaan, naar binnen, een innerlijke reis, een gewijde reis. Om te ervaren hoe de gebeurtenissen in de wereld hun weerslag hebben in je lichaam. Hoe je, door naar binnen te keren en het lichaam te helen, heling brengt in het collectief. Hoe je innerlijk de terugkeer van het vrouwelijke gestalte kunt geven, en daarmee ook uiterlijk…

‘If you want to discover something you’ve never seen, 
You have to go somewhere you’ve never been…’
~ unknown ~

De reis gaat verder, steeds verder naar binnen. Soms ook eerst naar buiten. Volgende maand bijvoorbeeld reis ik naar India voor een yoga teacher training. Zodat ik bewegen en het lichaam nog meer, beter en gecertificeerd 😉 kan integreren in mijn activiteiten. Dat betekent dat de praktijk in februari gesloten is.

Voor het zover is, staan er nog een aantal mooie activiteiten gepland waarin het vrouwelijke, het lichaam en de terugkeer van de vrouwelijke energie centraal staan. Komend weekend in het eerste deel van de cursus Mediumschap & Trance Healing waarin we mediumschap inzetten als weg naar bewustwording van je innerlijke wijsheid en intuïtie. Een pad van transformatie, terug naar jezelf. Anders dan anders staat deze cursus nu in 3 achtereenvolgende weken gepland. Behoorlijk intens dus, maar voelt helemaal kloppend voor deze tijd.

Op woensdagavond 20 januari is er een gelegenheid om elkaar te treffen in de Healing & Meditatiecirkel en op vrijdag 22 januari staat, ook helemaal in lijn, de dagworkshop Reconnecting to the Divine Feminine gepland. Een hele dag in het teken van de terugkeer van de vrouwelijke energie. Aan de hand van wat er in ons en in ons lichaam leeft, brengen we heling waar nodig. Om uit te zuiveren wat er gezien wil worden, wat jou ervan weerhoudt jouw bestemming te leven. We werken vanuit de hoogste motivatie: dat alles wat gebeurt jouw hoogste doel dient en dienstbaar is aan het grote geheel. Hoe mooi is dat… 

Op donderdag 28 en vrijdag 29 januari kun je, ook heel toepasselijk, kennismaken met de Nusta’s, Godinnen van Moeder Aarde in de Nusta Karpay.Je loopt het regenboogpad naar vrouwelijke heelwording en balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. De inwijdingen maken de vrouwelijke energie in je wakker, alle vrouwelijke aspecten in jezelf worden geheeld. De inwijdingen zijn zowel voor mannen als vrouwen helend en brengen de mensheid en Moeder Aarde op een hoger bewustzijnsniveau. Mannen komen bijvoorbeeld dichter bij hun zachtheid en aanvoelingsvermogen, bij vrouwen ontwaakt de Godinnen-energie en werkelijke vrouwelijke kracht. Je derde oog wordt geopend en je wordt verbonden met alle aspecten van Moeder Aarde. We mogen samen onszelf en de aarde helen.

Dan nog twee bijzondere reizen naar binnen en naar buiten; één opnieuw naar Buirefontaine die supermooie en superfijne plek in Noord-Frankrijk. Dit jaar kunnen we weer terecht in de meivakantie van 24-29 april a.s.. voor een Mediumschap Intensive: Reconnecting to the Divine Feminine. Het voelt heel kloppend om opnieuw een week lang te werken aan de terugkeer van het vrouwelijke en te helen wat jou ervan weerhoudt om jouw vrouwelijkheid en sensualiteit te belichamen. Dat wat jou weerhoudt om in het moment aanwezig te zijn, stevig gegrond, in je buik in plaats van je hoofd… Dat yoga en voeding dit jaar weer een prominente plaats zullen innemen, weet ik bijna zeker… hier wat ervaringen van eerdere weken.

Inspiratie voor alle activiteiten: Back into the Belly… 

Tot slot een heel ander, heel nieuw en spannend avontuur dat op mijn, of liever gezegd ons pad kwam: een week begin augustus, samen met de liefdevolle aanraking van mijn lief Jaap Bresser, in het zuiden van Frankrijk. Bij centrum Terra Nova in de Pyreneeën – Katharengebied bij uitstek en een gebied waar de Magdalena-energie zo duidelijk voelbaar is… helemaal fijn. 

Wat we gaan doen is nog niet helemaal duidelijk, wel de datum (7-13 augustus a.s.), de locatie en dat ook deze week in het teken staat van het in balans brengen van het mannelijk en vrouwelijk in onszelf en in onze intieme relaties. Wel speciaal voor koppels. Wat spiegelt de ander mij, wat toont hij/zij mij wat nog niet vrij is? Waar daagt hij/zij mij uit om nog meer in mijn kracht te staan, waar mag ik nog meer mijn Essentie belichamen. Vanuit onze eigen ervaring leren we je graag om de Taal van Liefde beter te verstaan. Op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De intentie is om onze kwaliteiten te bundelen op het gebied van lichaamswerk, Lichtwerk en soul-searching. Verbinden, loslaten en gronden, met mind, body en soul, met liefdevolle aanraking van lichaam en Ziel, met mediumschap en trance-healing, met de mystieke leer van de Andes en haar prachtige en krachtige wijsheid en rituelen, met de Lichtwereld, met de energie van Jeshua en Maria Magdalena en met alles wat daar nog in gezien wil worden…

Hoe en wat precies: geen idee, maar het gevoel is dat we elkaar daarin heel mooi aanvullen. Dus ook voor ons een avontuur om te voelen waar de energie naartoe wil. Een programma is er nog niet, wel een heel goed gevoel en de intentie om er een intens mooie week van te maken, misschien wel samen met jou. Voel je al wat kriebelen…? :-).

Ik ont-moet je graag en in Liefde, in de praktijk of bij een van de activiteiten…

Namaste,
Germaine

Reconnecting to the Divine Feminine: Kali is here…

De energie van 2016 – ik weet niet of je het gemerkt hebt – maar die is echt anders en vrij turbulent. Hier een deel uit een mooie, krachtige  en herkenbare channeling hierover van de Godin Kali:

‘Hear me laugh wildly at your best-laid plans for your life. Let me tell you now that they are nowhere near ecstatic or wild enough. They are nowhere near good enough for you. They go nowhere near reaching upon the potential you carry for transforming this earth and her peoples.
In your darkest nights, your 3am, wide-eyed, staring at the ceiling sleepless nights – this is when I roar through your chakras like a force of divine creation. This is when I tell you that your life will never be the same again, starting now.
This is when I tell you that your profound sense of anxiety and inner chaos is absolutely, precisely correct – because what you are actually feeling is enormous excitement, huge waves of cresting sacred feminine power, and the blazing desire to roar the world back to life.
Kali Ma is here, has always been here, and will always remain.
There is no escaping your destiny. The seeds of your destiny are breaking open right now.’

De hele channeling, zeer de moeite waard, vind je hier.

Inspiratie

AGENDA

Healing & Meditatiecirkels

woensdag 20 januari a.s. van 19.30-21.30 uur

Omgaan met (hoog)gevoeligheid
Zaterdag 18 maart a.s.  
van 10-16 uur

Reconnecting to the Divine Feminine…
vrijdag 22 januari a.s. 
van 10-16 uur

Mediumschap & Trance-healing I – Intensive course

zaterdag 16, 23 & 30 januari 2016
3 dagen van 10-16.30 uur

Mediumschap & Trance-healing II

zondag 20 maart, 3 en 17 april
3 dagen van 10-16.30 uur

Mediumschap & Trance-healing III

zaterdag 25 juni en 2 & 7 juli 2016
3 dagen van 10-16.30 uur

Mediumschap Intensive

weektraining in Noord-Frankrijk van zo 24 tot vr 29 april 2016

Communiceren met Dieren

vrijdag 25 maart 2016
van 10-16 uur

Munay-ki

start maandag 18 januari a.s.
9 bijeenkomsten
van 19-21.30 uur

Nusta Karpay
do 28 & vr 29 januari a.s.
van 10 – 17 uur

Individuele inwijdingen in de Munay-Ki en de Nusta Karpay – op afspraak

Informatie & inschrijven

www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu