in Nieuws & Inspiratie

In gesprek met Frans: Ruis op de lijn!

Afgelopen woensdag had ik dus een superleuk gesprek met Frans Heslinga over onze creatiekracht >. Dat gesprek was echter niet zonder ruis op de lijn. Van alle dagen dat we tot nu toe hier in Portugal zijn geweest, heeft de wifi het nog geen enkele keer af laten weten. Hij haperde wel eens, viel wel eens uit als ie oververhit raakte (niet raar bij 40+ graden), maar hij heeft het nog nooit, niet gedaan… tot afgelopen woensdag of course.

‘s Morgen bij het opstarten: helemaal niets. Wat we ook deden, in welke positie we de router ook hielden, onderste boven, achterste voren, mee naar boven op de berg, in de koelkast met koelelementen en al: hij deed helemaal niks, nakko, njente, nada. ‘Mobile Broadband disconnected’ was alles wat ‘ie zei… Echt heel erg onhandig als je weet dat je ‘s avonds een interview hebt…

Gelukkig zijn we niet voor één gat te vangen en, ik zal je de details besparen, maar de bottom-line was dat we post hebben gevat in een plaatselucke mall met airco, wifi en een stopcontact om van daaruit Frans te woord te staan. Dus als je je afvraagt wat de achtergrond geluiden zijn? Dat dus. We zaten tussen de pizza en de pasta en hebben stand gehouden!

Mocht je nieuwsgierig zijn, zo zag mijn maximaal flexibele werkplek er afgelopen woensdagavond uit :).

En Jaap kon de verleiding niet weerstaan dus sloten we de avond af met een werkeluck gigantische pizza! Echt hè…

Hahaha! Cheers!

Alle liefs,
: Germaine. & Jaap

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu