in Nieuws & Inspiratie

Interview: Claire’s verhaal

Voor vanmiddag stond er in de mindsettraining in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid een live Q&A gepland. Als je me een beetje kent, weet je dat ik graag meebeweeg met de stroom en waar de energie naartoe wil. En vandaag wilde die in plaats van de Q&A naar een interview dat ik eerder vandaag had met Claire over het Rust & Ruimte programma.

Claire, destijds 20 jaar en studente psychotherapie deed mee met de pilot van het Rust & Ruimte programma. Ze is de dochter van een dierbare vriendin en toen ik haar sprak zat ze in een sombere periode in haar leven. Nu ken ik Claire al haar hele leven en ze wist wel zo’n beetje wat ik deed, maar had daar niet een heel duidelijk beeld bij (zoals wel meer mensen 😊). Toen ik van haar hoorde dat ze het op dat moment best zwaar had en therapie kreeg, dacht ik: ‘Dat kan toch niet de bedoeling zijn op die leeftijd!’

Ik trok de stoute schoenen aan, vertelde van het Rust & Ruimte programma en vroeg of het haar wat leek om daaraan mee te doen om uit haar situatie te komen. Claire stond op dat moment voor alles open en nadat ze de informatie had gelezen, besloot ze van het aanbod gebruik te maken en mee te doen ‘ook al was ze niet hooggevoelig’.

De transformatie die ik Claire heb zien doormaken, vind ik zo mooi dat zij mij ook heeft geïnspireerd om het Rust & Ruimte programma vrij beschikbaar te maken voor alle jongvolwassenen, jongeren en studenten. En een heleboel van de vragen die ik vandaag wilde beantwoorden, kwamen ter sprake in het interview met Claire vanmorgen. Daarom Claire’s verhaal niet van het weekend, maar vandaag al!

We hebben het over hoe het programma op haar pad is gekomen, hoe ze het heeft ervaren en wat het haar heeft gebracht en nog veel meer. En ik nodig je uit om te laten inspireren door dit interview met Claire… En haar verhaal ook te delen met iedereen die zich daar wellicht in herkent.

Van het weekend volgen er nog meer mooie en inspirerende interviews. Maandag ben ik om 16 uur weer live in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid met een bonustraining over emoties.

Alle informatie over het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen vind je hier >.

Mocht je zelf een jongere, jongvolwassene of student zijn (of kennen), hier alle informatie om deel te nemen aan de training >

Enjoy en schroom niet om me te benaderen als je vragen hebt.

Alle liefs,
Germaine 🌹

PS: Wat vond je van Claire’s interview? Geeft het inzicht in hoe het Rust & Ruimte programma er vanbinnen uitziet? Hieronder nog een aantal lieve en mooie cliënten aan het woord. Kijk je mee? 🌹

Interview met Davina
Interview met Coby
Interview met Annemoon
Interview met Petra

Interview met Els

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu