in Nieuws & Inspiratie

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn…

Ok, wel met een hoofdletter Z

Heel veel mensen komen tot het besef dat ze wat willen doen in deze tijd. Ze zijn geïnformeerd en informeren anderen maar hebben het gevoel dat ze nu ook graag in actie willen komen.

Opbouwend bezig zijn in plaats van telkens weer verbinden met wat je niet wilt. Maar hoe? En wat? De gebaande wegen sorteren bedroevend weinig resultaat. De rest van de wereld is zo groot en wat er gaande is zo overweldigend… ‘Wat kan ik daarin betekenen?’. Het antwoord: alles!

Stel je de wereld maar voor als een enorme ronde legpuzzel, een wereldbol met miljarden piepkleine puzzelstukjes en jij bent één van die puzzelstukjes. Piepklein. Toch is het enige wat jij hoeft te doen, zorgen dat jij weer dat originele, unieke piepkleine puzzelstukje wordt. Dan pas jij op jouw piepkleine plekje en draag je vanzelf bij aan het geheel, want zonder jou is die puzzel nu eenmaal niet compleet. En neem je vanzelf actie. Geïnspireerde actie.

Dat betekent wel: alles loslaten wat je niet bent. Dus alles wat je ervan weerhoudt om jouw eigen, unieke, authentieke zelf te zijn en die weg leidt eerst naar binnen. Dit is niet moeilijk of ingewikkeld, integendeel, dat wat je bent ben je toch wel… Het vraagt alleen aanwezigheid.

Aanwezigheid en onthechten van alles wat we hebben geloofd, maar wat wellicht niet jouw hoogste doel dient. En ja, onthechten doet pijn…

Maar hoe fijn is het als je je bewust wordt van de aard van de realiteit, de Universele Wetmatigheden en de aard van jouw wezen en ontdekt dat je niets buiten jezelf hoeft op te lossen.

Alles zit in ons, de buitenwereld toont het alleen maar aan. Dan pak je in een keer al je kracht weer terug en realiseer je je dat je ook heel wat anders kun creëren. Zo eenvoudig is het. Laten we dat doen.

In Liefde,
Germaine 🌹

#CreatingReality #BreakingTheSpell #TheBeautyWay🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu