in Nieuws & Inspiratie

Laten we niet normaal maken wat niet normaal is…

Artikel 1 Nederlandse Grondwet
Allen die zich in Nederland bevinden worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

In maart 2012 ben ik begonnen met yoga bij een yogastudio in Den Haag. Alhoewel ik daar al jaren weg ben, ontving ik altijd nog hun nieuwsbrief en leefde ik mee met hun avonturen ontwikkelingen en groei. Als ze een leuke aanbieding hadden – en die hadden ze – stuurde ik die door naar mijn dochters, kortom, op afstand droeg – en draag – ik de eigenaren een warm Hart toe.

Begin november ontving ik hun nieuwsbrief in mijn mailbox met als onderwerp: ‘Qou aRe awesome, beautiful & kind’. ‘Huh…’, dacht ik, ‘wat is dit nou…?’. Ik opende de mail en – je raadt het waarschijnluck al – het was de mierzoete love & kindness aankondiging dat ze de QR code gingen hanteren. Mijn reactie daarop deel ik graag met je.

Beste Theo en Thea (uiteraard zijn dit fictieve namen),

Ik kom al heel lang niet meer bij jullie, maar ontving nog wel altijd de nieuwsbrief die ik met belangstelling las want jullie avonturen gingen mij aan het hart. Mijn yogareis is alweer bijna 10 jaar geleden in jullie studio begonnen en daarvoor ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar.

Met pijn in mijn hart zie ik nu dat jullie meebuigen met een absurd beleid dat werkelijk niets met gezondheid te maken heeft en haaks staat op alles waar yoga voor staat te weten Eenheid. Voor mij een teken dat het moment is gekomen dat ook hier onze wegen scheiden.

Ik begrijp jullie beslissing en ik begrijp het ‘love & kindness’ sausje dat er overheen gegoten wordt. Dit doet echter niets af aan het feit dat jullie ervoor kiezen om mee te werken aan een regime dat verdeeldheid, uitsluiting en onderdrukking voorstaat. Onder het mom van volksgezondheid, inmiddels een eufemisme voor medische dictatuur. En daar stopt het voor mij en scheiden onze wegen.

Jullie zijn intelligente mensen en hebben niet onder een steen gelegen. Ik ga ervan uit dat jullie je een genuanceerd beeld hebben gevormd en daarbij ook verder kijken dan de reguliere media. Zo niet en mocht je op zoek zijn naar informatie, laat het me weten.

De trend die is ingezet, stopt niet door er nu voor kiezen om mee te werken aan maatregelen die tegen alle logica, persoonlijke vrijheden en zelfs grondrechten ingaan en die discriminatie en tweedeling in de hand werken. Integendeel, daarmee houd je hem juist in stand en geef je gelegenheid aan steeds verdergaande absurde maatregelen van uitsluiting onder het mom van veiligheid.

Want heb niet de illusie dat het hiermee stopt. Daarvoor hoef je maar naar de achterliggende periode te kijken en naar de landen die voorop liggen, zoals Australië.

Dus weet wat je hiermee in de hand werkt en waar je aan meewerkt. Verdiep je in de achtergronden en de achterliggende agenda. Geen complot, het is allemaal open en bloot te vinden. For those with eyes to see and ears to hear.

De keuzes die jullie nu maken, zijn bepalend voor de toekomst. Niet alleen van jullie zelf, maar ook voor jullie kind.

Ik wens jullie daarbij het allerbeste. En voor de toekomst hoop ik dat ook jullie er op tijd toe ontwaken dat dit hele circus pas stopt als we er niet meer aan meewerken. Op het moment dat wij zeggen: hier doen we niet meer aan mee.

Tot die tijd: wandel in schoonheid lieve Theo en Thea, dan laat iedere stap een bloem bloeien…
Germaine 🌹

Na bijna 10 jaar heb ik me afgemeld voor de mailinglijst. Ik begrijp de beweegredenen, ik begrijp de beslissing en ben blij dat ik niet in hun schoenen sta. Maar ik sta niet achter een boodschap die ‘love & kindness for all’ predikt en tezelfdertijd een QR-code introduceert. Een boodschap die bijdraagt aan de verwarring en mind control. Alsof het normaal is.

Laten we dat niet doen. En laten we vooral niet normaal maken wat niet normaal is…

In Liefde,
: Germaine. 🌹

Disclaimer:
Dit artikel is niet bedoeld om te polariseren, met de vinger te wijzen of schande te spreken. Het is bedoeld om te informeren, aan het denken te zetten en aan te geven dat we hiermee zelf de gekkigheid in stand houden en de deuren openen naar meer. Zoals ik ook schrijf, ben ik blij en dankbaar dat ik niet in hun schoenen sta, die les heb ik kenneluck niet te leren in dit leven. Een leven waarin we allemaal worden uitgenodigd om in onze autonome en soevereine kracht te gaan staan, om kleur te bekennen, om te kiezen voor angst of liefde: welke heer dien jij? Niet de autoriteit buiten, maar binnen onszelf leggen, waar ‘ie thuishoort. En dat vraagt moed. 🙏

Voor de ondernemers onder ons: Op de site van Burgerfront vindt je heel veel informatie over hoe je je kunt weren tegen deze gekkigheid. Ze hebben ook een juridische toolkit, speciaal voor ondernemers. Je staat nameluck in je recht in de zin dat niemand jou het recht op ondernemen kan ontzeggen, ook een overheid niet: https://www.burgerfront.nl/

PS: Op woensdag 24 november a.s. een Healing & Meditatiecirkel over dit onderwerp. Naast praktische informatie maken we contact met het veld dat ons laat meebewegen en meebuigen. Het veld dat ons ervan weerhoudt om op te staan en te zeggen ‘Nee, ik doe hier niet aan mee’. Hier kun je je inschrijven > 
Gebruik kortingscode SOLSTICE22 en je ontvangt 22% korting*.

* In verband met de energetische roetsjbaan momenteel: tot het eind van het jaar 22% korting op sessies > , cirkel replays > en de Mindset training Mindset Magic I > (start 10 januari a.s.). Gebruik daarvoor dezelfde kortingscode: SOLSTICE22.

Anderen bekeken ook

1 reactie. Reactie plaatsen

 • Mooie reactie via de mail, ik plaats hem hier zelf, uiteraard anoniem:
  ‘Mooie moedige krachtige vrouw Germaine,
  Jouw antwoord en beslissing raakt diep mijn hart. Het is zo doeltreffend en getuigt van een grote doorleefde wijsheid. Je bent een inspirerend voorbeeld voor mij en vele anderen vermoed ik.
  Dankjewel voor wie jij bent, dat onze paden elkaar gekruist hebben en ik jouw mails kan lezen. Dat wij, die helder en wakker zijn, elkaar blijven steunen in deze tijd van grote ommekeer naar een betere wereld waarin waarheid, respect en liefde voor en naar elkaar tot uitdrukking komt in ons dagelijkse bestaan.
  Keep going
  Warme hartegroet 💞’

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu