in Nieuws & Inspiratie

Leeuwenpoort meditatie: onze bewuste intentie voor de Nieuwe Tijd 🌹

To me, being spiritual means:
Whispering to the trees, laughing with the flowers, falling in love with sunsets, consulting the water and worshipping the stars.
One hand on my heart… One hand to the Earth… And sparkles… tons of them…
~ Tanya Markul ~

Gisteren was het 8 augustus, 8-8, ook wel de Lionsgate of de Leeuwenpoort. Een energetisch portaal, ofwel een dag met een verhoogde instroom van hogere frequenties naar de Aarde. Frequenties die ons helpen om ons bewustzijn verder te openen en te vergroten. Frequenties die ons helpen om meer zichtbaar te worden en meer in onze kracht te gaan staan. Hoe toepasseluck in deze tijd vol van gekkigheid waarin een ieder wordt uitgenodigd om zich die (leeuwinnen-)kracht van binnen te her-inneren.

Deze energie activeert bovendien ons DNA waardoor oeroude herinneringen die in ons cel-bewustzijn zijn opgeslagen worden geactiveerd en daarmee makkelucker toegankeluck zijn.

De instroom begon op 26 juli, na de Dag Buiten de Tijd en op 12 augustus sluit deze vortex zich weer. We zitten er nu dus middenin met gisteren, op zondag 8 augustus het hoogtepunt.

Een extra krachtig hoogtepunt, want naast de energie van de Leeuwenpoort was het ook nog eens Nieuwe Maan. De tijd en energie bij uitstek om nieuwe dingen neer te zetten en geboren te laten worden. Een uitgelezen moment dus, om heel bewust onze intentie neer te zetten voor wat we de komende periode willen creëren.

De meditatie bestaat uit een vuur- en een waterritueel. In de meditatie werken we transparant, dat wil zeggen, zonder fysiek de materie te gebruiken. Ik nodig je echter uit om de rituelen ook fysiek te doen. Dus fysiek een papier met 3D belemmeringen te verbranden (wel veilig graag) en fysiek een glas water te drinken met de frequentie van jouw bewuste 5D intentie.

Als je deze meditatie waardevol vindt, nodig ik je uit om hem vooral te delen. Het is een zogenaamde levende opname, wat betekent dat de energie doorwerkt en zich in de tijd ook ontwikkelt. We verbinden ons in de meditatie met iedereen die op 8-8 zijn intentie heeft neergezet en naarmate meer mensen zich met dit veld verbinden en de meditatie doen, groeit het veld in kracht en komen onze dromen steeds meer binnen handbereik. Dus als je het wat vindt: spread the word, de power of Love United is vele malen krachtiger dan die van angst.

Benieuwd naar jouw ervaring…

In Liefde,
: Germaine. 🌹

Mijn website •  Video’s • Meditaties • Masterclass • E-book  • Facebookgroep • Kennismaken

PS 1: In september start Rust & Ruimte Mindset Magic. Een uitgebreide mindset training die je inzicht geeft in hoe je brein werkt, hoe onze gedachten werken en hoe we zelf onze werkeluckheid creëren. Mindset Magic geeft je de kennis, (wetenschappelucke) informatie en instrumenten om je bewust te worden van jouw gedachten, bewust zjou gedachten te kiezen en moeiteloos jouw doelen te realiseren. Dit zegt Els over Mindset Magic: ‘Ik was erg benieuwd naar het mindset programma omdat ik vaak een erg drukke mind heb, veel gedachten. Dankzij het mindset programma ben ik me er bewust van geworden welke gedachten ik heb, ik heb meer kennis gekregen over hoe de mind werkt en ik heb leren werken met hele simpele tools om mijn gedachten als het ware te herprogrammeren. Germaine heeft het programma heel goed opgebouwd en biedt veel coaching, dat vond ik heel fijn. (…) Ik ben sinds de heropening van de studio weer begonnen met zelf yin-lessen geven en ik geef nu ook meditaties, hele leuke ontwikkelingen! Over het algemeen lukt het me goed om in een positieve mindset te zitten. Ben blij dat ik dit traject bij je heb gevolgd en ook de pauze voelt even goed nu, weer even de yoga-boeken in . Veel liefs!’
Gedachten en emoties liggen ten grondslag aan ons gedrag met als resultaat dat wat we om ons heen zien. Dus, ben jij er klaar mee om het gevoel te hebben dat je geleefd wordt, dat je een speelbal bent van je gedachten? En ben je eraan toe om vol-ledige verantwoordeluckheid en vol-ledig eigenaarschap over jouw leven te nemen? Zodat jij het leven kunt creëren waar je blij van wordt? Waar je van droomt? Dan is deze training voor jou. Heb je belangstelling voor Mindset Magic en wil je er meer van weten? Meld je dan hier aan voor de mailinglijst > dan houd ik je op de hoogte en krijg je – als je besluit om deel te nemen aan Mindset Magic – een leuke korting op de investering in jeZelf.

PS 2: Voel je welkom om jouw intentie te zetten en bekrachtigen en de Nieuwe Aarde te co-creëren in de Kracht van onze Bewuste Intentie >

PS 3: En ja, nog steeds ‘luck’ in plaats van ‘lijk’.

#BreakingTheSpell #FollowYourHeart #MotherEarthCalling #LivingYourDream #WordErBlijVan #TimeToInviteMagicBackIntoOurLives  #TheBeautyWay🌹 #RememberWhoYouAre #JoinTheSilentRevolution

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu