in Nieuws & Inspiratie

Let’s use the momentum and let’s hack that matrix!

The Matrix is everywhere. It is all around us. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. A prison for your mind.
~ Morpheus ~ 

De afgelopen paar dagen is al meerdere keren op mijn pad gekomen dat we het ‘tipping point’ hebben bereikt. Ofwel het omslagpunt waarop er meer mensen wakker (geworden) zijn, dan er nog slapen. 60 tot 65% heb ik langs horen komen, wellicht of waarschijnluck zelfs meer. Hoewel ik me er niet aan ophang, op niemand ga zitten wachten en nog steeds mijn eigen kompas volg, zijn dit natuurluck wel fantastische berichten! 

Om die reden en omdat het zo nodig is dat er nog veel meer mensen in rap tempo ontwaken, heb ik besloten om de aanbieding van de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! voorlopig nog even te prolongeren. ‘Wat maakt dat nou uit of ik die cirkel doe’, denk je wellicht. Nou, alles! Ken je het verhaal van de 100ste aap?

Kort samengevat komt het effect van de honderdste aap erop neer dat indien een voldoende aantal van ons zich van iets bewust is, wij allen er ons van bewust worden. Het ‘honderdste aap’-verschijnsel werd ontdekt tijdens een experiment dat onderzoekers in een apenkolonie op het eiland Koshima uitvoerden. Door de aan de energie van 99 apen, toegevoegde energie van de honderdste aap bleek het nieuwe bewustzijn van die honderd plotseling bij alle apen – ook in veraf en geïsoleerd levende kolonies – aanwezig. 

Ofwel, als bepaalde kennis of vaardigheden door een voldoende aantal individuen wordt overgenomen, dan wordt deze als het ware geupload naar het collectief bewustzijn en komt deze informatie beschikbaar voor allen. In termen van energie is het voor mij ook een plausibel fenomeen, we zijn immers allemaal verbonden. Als voldoende mensen hun bewustzijn openen (= trilling of frequentie verhogen), dan heeft dat invloed op het hele Morfogenetisch Veld en verhoogt dat de trilling van iedereen. Het hogere bewustzijn wordt dan makkelucker toegangeluck voor anderen. Hoe mooi is dat? Het ontslaat je meteen van de verplichting om de wereld te redden, want dat doe je al. Puur en alleen door aan jezelf te werken en je eigen bewustzijn vrij te maken en te verruimen.

Dus, hoe meer wij er individueel aan werken om los te komen van de ultieme mind-hack die Matrix heet, hoe makkelucker het voor anderen is om te volgen. Dus laten we gebruik maken van het momentum dat is ontstaan en onszelf – al dan niet met behulp van de replay van de Sacred Circle – ontdoen van al die mind-control, programmering en conditionering. Onze gedachtenkracht – en daarmee onze scheppingskracht! – weer in eigenaarschap nemen, onze pijnappelklier helen en activeren en ons heel bewust en vanuit het Hart verbinden met de energie waar we naartoe gaan, de energie van de Nieuwe Aarde.

Een energie die niet te stoppen is, een energie die steeds krachtiger wordt, een energie die alle duisternis en alle schaduwen zichtbaar maakt, omarmt en transformeert. Je kunt geen duisternis creëren. Duisternis is uitsluitend het ontbreken van Licht. En Licht is bewustzijn, is informatie, is intelligentie…

De tijd is Nu. Doe je mee?

Hier de link > 

In Liefde,
: Germaine. 🌹| germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

Mijn website •  Video’s • Meditaties • Masterclass • E-book  • Facebookgroep • Kennismaken

PS 1: Ik krijg zulke mooie reacties van deelnemers aan de replay van de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix dat ik besloten heb om de aanbieding te prolongeren. Om je vrij te maken van mind-control, de pijnappelklier te activeren en te verbinden met de Nieuwe Aarde. Ook weer bedoelt om je gedachten, je mind weer in eigendom te nemen, zodat je kunt gaan creëren wat jij wil ipv het volgen van de agenda van een ander. In de cirkels maken we gebruik van supermooie en krachtige healers in de vorm van Mandala’s. Ook hierover leg ik alles uit in nog een extra bonus cirkel: The Whale Code Mandala’s. Supermooie en krachtige Lichtinstrumenten. 4 cirkels dus, tijdeluck voor €11 per cirkel. En een aparte FB groep, en prachtige affirmaties, en voorbereidende informatie, en… en… En heel erg nodig in deze tijd…Dus: go for it and enjoy! Hier de link om te bestellen > Gebruik bij afrekenen kortingscode SOLSTICE2021.

PS 2: Voel je welkom om jouw intentie te zetten en bekrachtigen en de Nieuwe Aarde te co-creëren in de Kracht van onze Bewuste Intentie >.

PS 3: en ja, er staat ‘luck’ in plaats van ‘lijk’.

#BreakingTheSpell #FollowYourHeart #MotherEarthCalling #LivingYourDream #WordErBlijVan #TimeToInviteMagicBackIntoOurLives  #TheBeautyWay🌹 #RememberWhoYouAre

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu