in Nieuws & Inspiratie

Masterclass Gevoeligheid & Hooggevoeligheid, hoe herken je dat?

‘When we shift our energy from fear to Love, we find our way.’
~ Panache Desai ~

Van de week werd ik wakker met een ongemakkelijk gevoel. Ik snapte dit niet helemaal want er was niets om me ongemakkelijk over te voelen. En toch voelde ik het.

Gelukkig ben ik inmiddels meestal ontwaakt genoeg om me te realiseren dat dit niet mijn eigen energie was. Ik ging even na, ze hadden de dag ervoor vlak in de buurt een 5G mast geplaatst, er is momenteel natuurlijk enorm veel angst die de rondte doet en ik realiseerde me dat ik de avond ervoor ‘gewoon’ was gaan slapen. Zoals ik dat de meeste avonden doe hoor.

Met gewoon bedoel ik dat, daar waar ik jaren geleden heel bewust mijn energie schoonde voor het slapengaan en een intentie zette voor de nacht, ik dat al jaren niet meer doe omdat ik zo stevig geankerd ben in mijn eigen energie dat dat niet meer nodig was. Ik weet dat mijn energieveld zo krachtig is dat het geen zwaarte aantrekt, integendeel, in plaats daarvan juist zwaarte oplost.

Dan heb ik het wel over ‘normale tijden’. De velden van stress, angst en onrust, gecombineerd met de straling voor onze Wifi netwerken, zijn momenteel behoorlijk weerbarstig en zorgen ervoor dat ik de laatste tijd weer moe wakker werd of met een onbestemd gevoel, zoals van de week.

Omdat ik zo druk was met van alles en nog wat, FB Lives, workshops, meditaties, Pasen was de onoplettendheid erin geslopen. Te druk, veel aan het hoofd, te weinig aanwezig, te weinig mediteren en dan ineens… word je je ervan bewust dat je onbewust van alles en nog wat oppikt in je energieveld.

Gelukkig is dat moment van bewust worden voor mij genoeg om meteen pas op de plaats te maken, heel bewust te verbinden, met de Aarde, het Universum en mezelf en mijn energieveld weer in eigendom te nemen. Net als de energie van mijn huis, mijn ruimtes, alles waar ik doorheen loop zodat dit een ruimte is van voeding en niet een ruimte die me uitput. Veel mensen echter, met name gevoelige of hooggevoelige mensen, zijn zich niet bewust van deze dynamieken die zich in het ongeziene afspelen. Ongezien betekent echter niet ongevoeld. En hoewel je het niet ziet, je voelt het wel degelijk, net als de wind.

Ben jij zoals ik gevoelig voor energieen om je heen? Voel je stemmingen aan van mensen of ruimtes, voel je soms dat je wordt ‘leeg getrokken’ in een gesprek, neem je energie over van anderen, kost het je enorm veel inspanning om bij jezelf te blijven en word je hier doodmoe van? Ben je aan het overleven in plaats van je leven te leven? En dreigt dit te veel te worden?

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de gratis Masterclass ‘Gevoeligheid & Hooggevoeligheid, hoe herken je dat?’, waarin je ontdekt wat deze gevoeligheid werkelijk is en wat de impact daarvan is op jouw leven. Zodat het een stuk makkelijker voor je wordt om in deze tijd bij jezelf te blijven en deze turbulente gebeurtenissen te navigeren.

De Masterclass is gratis en vindt online plaats via Zoom. Het is wel nodig om je aan te melden en te registreren. Houd de website en Nieuws & Inspiratie in de gaten voor de eerstvolgende Masterclass.

Ik ont-moet je graag…
Germaine

PS: Als je iemand kent die geholpen is met deze Masterclass, deel deze informatie dan heel graag. Het is nodig…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu