in Nieuws & Inspiratie

[meditatie] 11/11 portaal: een krachtig moment om te manifesteren

Wie jouw tijd bezit, bezit jouw geest.
Neem bezit van je eigen tijd en je zult je eigen geest herkennen.
~ José Argüelles, 13 Manen in Beweging ~

Vorige week heb ik het in de Facebook Live in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid, uitgebreid gehad over tijdlijnen, wat dat zijn en hoe je een tijdlijn kunt kiezen.

Vandaag 11:11 staan we voor een krachtig portaal dat ook een belangrijk keuzepunt is tussen de verschillende tijdlijnen, frequenties en vibraties. Een moment waarop we op krachtige wijze onze keuze kunnen bevestigen. Een keuze voor angst of een keuze voor Liefde.

Als de buitenwereld chaotisch is, is het fijn om dat wat er buiten gebeurt, ook van binnen de bekijken in jouw binnenwereld. En daar de keuze te maken… niet met het hoofd, maar met het Hart.

Waar kies jij voor?

Vanmiddag in de FB Live deden we een speciale 11/11 meditatie… met de Nieuwe Energie… voor de Nieuwe Tijd… voor jou…

De opname staat in de groep en ik nodig je van harte uit om deze geleide meditatie te doen. ‘Vandaag is de meest krachtige dag sinds 101 jaar (!) om te manifesteren’, las ik zojuist. Een dag met super energieen voor intuïtie, verbinding en snelle manifestatie. Een portaal tussn Goddelijke inspiratie en fysieke manifestatie…

Geen mooier moment om jouw en mijn Liefde krachtig te planten op Aarde… 

In Liefde, 
Germaine 🌹 

PS: Geen punt als je er niet live bij kunt zijn, de opname is ook achteraf te bekijken in de groep. Wil je graag live meekijken, vragen stellen of jouw ervaring delen? Hier kun je je aanmelden: naar de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid >. Je bent van harte welkom!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu