in Nieuws & Inspiratie

[meditatie] Happy Holy Days & een meditatie… 

May you be blessed with the Spirit of the Season which is peace
The gladness of the Season which is Hope,
And the Heart of the Season which is Love…
~ Irish Christmas Blessing ~

Hej hallo, lief mooie mens,

Afgelopen woensdag rondden we de mini-meditatiemarathon 21 dagen Kiezen voor Liefde af. 21 Dagen lang, iedere dag een moment om het Licht in jezelf, de Liefde in jezelf te voeden en te laten groeien, terwijl de duisternis om ons heen steeds duisterder werd. 21 Dagen een moment om je bewust te zijn dat je altijd een keuze hebt. De keuze hoe je ergens over wilt denken, hoe je erover wilt voelen. En het besef dat je altijd op ieder moment kunt kiezen voor Liefde.

Tijdens de Winter Solstice op de 21e sloten we deze 21-daagse reis gezamenluck en live af met de Winter Solstice Meditatie: Dreaming the New Year into Being. Een bijzondere meditatie met een bijzondere metafoor van een laptop/computer die, in mijn ervaring, de energie van de matrix heel voelbaar en tastbaar maakt. Ook de programmering die op ons is losgelaten en via det onderbewustzijn zijn uitwerking heeft op onze energie. Het moment dat je eruit stapt en je realiseert dat je geen onderdeel bent van die laptop/computer maar de bediener ervan, vond ik heel bijzonder. Het is iets wat je, of althans ik, wel weet, maar om dit op deze manier ook in de energie te ervaren, doet wat in je lichaam en (onder-)bewustzijn.

Elke keuze die je maakt, iedere beslissing die je neemt, is als het ware een opdracht aan je onderbewustzijn. Het is niet genoeg om iets intellectueel te snappen. Om iets daadwerkeluck te veranderen is het nodig om je onderbewustzijn, het mind-body mechanissme ook aan boord te krijgen en dat is wat deze meditatie doet.

Een mooie afronding van het afgelopen jaar en een krachtig begin van het nieuwe, waarin het mijn intentie en mijn wens is dat zoveel mogeluck mensen zich bewust worden van, uit die matrix stappen en hem definitief achter zich laten. Eerst van binnen, daarna ook in de buitenwereld.
Dus vandaar en in liefde hier de link naar de replay >. En als je benieuwd bent naar de mini-meditaties, die kun je hier nog steeds beluisteren >. Alles staat ook op mijn podcast >.

Rest mij dit bericht te besluiten met die mooie Christmas Blessing waar ik ook mee begon en wens ik jou en jouw dierbaren een liefdevol, warm en mooi Lichtfeest en alvast voorspoedig en vrij 2023 toe..

Heb het goed en ik ont-moet je graag in het Nieuwe Jaar, in de praktijk of bij één van de activiteiten…

Alle liefs,
: Germaine. 🌹

PS. Solstice aanbieding 1-op-1 sessies
Zoals gezegd kun je tot het eind van het jaar gebruikmaken van kortingscode SOLSTICE22 voor 30% korting op een 1-op-1 sessie van 60 minuten (alleen online). Speciaal voor de dure decembermaand en deze financieel uitdagende tijd, heb ik mijn aanbod wat aangepast en kun je nu dus een kortere sessie boeken. Zodat het op deze manier voor zoveel mogeluck mensen haalbaar wordt om jezelf extra helderheid en focus te geven in nieuwe jaar of jouw verlangen te fine-tunen en los te laten wat jouw creatie nog in de weg staat. Of bijvoorbeeld om aan iemand kado te doen als origineel en waardevol kerstkado. De aanbieding geldt overigens ook voor de ‘normale’ intuïtieve sessies van 120 minuten voor als je echt diep in je Ziel wilt duiken en dieperliggende trauma’s definitief wilt loslaten en transformeren naar (nog meer) Licht. Je gebruikt daarvoor dezelfde kortingscode. Alle informatie vind je hier >.

PS2. I know, er staat ‘luck’ in plaats van ‘lijk’ #HackingTheMatrix 😎

PS3. Als je deze meditatie waardeert en ook via een donatie uitdrukking wilt geven aan jouw waarde-ering, dan kan dat via deze link >. Alles wordt in dankbaarheid ontvangen. The Giver is always more valuable than the Gift…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu