in Nieuws & Inspiratie

[meditatie] Hoeveel vrijheid staan wij onszelf toe?

Belief in your own Magic…

Vanmorgen toen ik in de Stilte zat, voelde ik hoeveel er in de weg stond tussen de vrijheid die ik momenteel ervaar en de vrijheid die ik graag wil ervaren.

Zolang er een kloof bestaat tussen wat ik wil en wat ik werkeluck voel, kan de vrijheid die ik wens zich niet manifesteren in mijn werkeluckheid. De trilling, de frequentie van wat ik wil, komt niet overeenkomt met mijn eigen frequentie (hoe ik me voel) op dit moment en dus dan kan het me niet bereiken. Net als op de radio: als de zender staat afgestemd op Radio 538, dan kun je Radio Freedom niet ontvangen. Zo eenvoudig is het eigenluck. Dat is ook in Jip & Janneke taal, hoe het kwantumveld werkt.

Het supermooie van dit weten, is het besef dat ik niet de wijde wereld in hoef te trekken om die te veranderen (tenzij ik van binnen voel, dat dat is wat ik graag wil doen), om vrijheid in mezelf en dus in de wereld te creëren. Ik hoef die vrijheid, die frequentie alleen in mezelf te voelen en alles wat dat gevoel in de weg staat aan te kijken en op te ruimen. Ik sta dan afgestemd op en ontvang dus ook Radio Freedom.

Onlangs werd ik me bewust dat ik weer even ten prooi was gevallen aan die ‘verborgen betovering’ (zie andere artikel). Die radiozender, stoorzender eigenluck, die al jaren, keihard aanstaat en zo’n beetje alles overschreeuwd. En waar we zo aan gewend zijn, dat we hem niet eens meer horen. Ook werd ik me bewust van wat ik daarin te doen heb: die verborgen betovering doorbreken, in mezelf en daarmee in de wereld en de Magie, waar jij en ik ook over kunnen beschikken, uit de mottenballen en sprookjesboeken te halen. En weer terug te brengen in onze realiteit. In het bewustzijn van de mensen op Aarde. En nee, niet in de Efteling, maar hier in het dagelucks leven.

Te beginnen bij deze meditatie. Hij is bedoeld om je bewust te maken hoeveel vrijheid jij momenteel ervaart en hoeveel vrijheid jij jezelf toestaat. En wat de ultieme vrijheid is zoals die voor ons bedoeld is. Zodra we die referentie weer hebben, kunnen we hem her-inneren daarnaar teruggrijpen in ons gevoel (onze frequentie) en hem met een duidelucke intentie in onze werkeluckheid aantrekken…

In die verborgen magie zoals ik hem maar even noem, wordt momenteel heftig geïnvesteerd in (de frequentie van) onvrijheid, schijnvrijheid en beperking. Zodat jouw oorspronkelucke gevoel van vrijheid erdoor overschaduwd en gesaboteerd wordt. En we de (frequentie van de) geboden schijnvrijheid ongemerkt als ‘het nieuwe vrij’ adopteren. Je oorspronkelucke basisgevoel voor vrijheid wordt heel handig, slinks en voor velen bijna ongemerkt omgetoverd in een ‘iets is beter dan niets’ gevoel voor vrijheid waar ook nog behoorluck ingrijpende voorwaarden aan zijn verbonden. De vraag is: waar ligt jouw grens?

Als we daar zo door in beslag worden genomen, (en, laten we wel wezen, we hebben het er met z’n alles over, toch?) dan ga je vanzelf mee in die frequentie van ‘het nieuwe vrij zijn’ (onvrijheid) en wordt het steeds lastiger om ons oorspronkeluck gevoel van vrijheid te her-inneren en dus te manifesteren. En laat dat nu net de bedoeling zijn! Want als jij niet meer bij de frequentie van vrijheid kunt in jezelf, kun je hem ook niet manifesteren in je buitenwereld! Tada!

Sterker nog: er word je momenteel een worst van schijnvrijheid voorgehouden, verpakt in een vroluck papiertje van onvrijheid en dwang. De verwarring ten top voor hen die niet weten dat magie echt bestaat en ook echt wordt toepast alleen zonder jouw medeweten. Een frontale aanval op jouw onderbewuste in de oorlog om jouw en mijn bewustzijn.

Neem je leven in eigen hand.

Neem je frequentie in eigen hand.

Zet journaal, krant en a-social media aan de kant.

Gebruik jouw eigen Magie en 

Creëer je eigen vrijheid, veiligheid en zekerheid.

Van binnenuit!

Dan zie je hem vanzelf gespiegeld in de buitenwereld.

Just Saying: Belief in your own Magic…

Love & Blessings,
: Germaine. 🌹

PS. Ja, er staat nog steeds ‘luck’ in plaats van ‘lijk’ #BreakingTheSpell 😎

PS2. Het is echt nodig dat we hier massaal toe gaan ontwaken nu het nog kan, dus als je me wilt helpen delen, heel graag 🌹🙏🌹

#TheBeautyWay 🌹#AncientWisdomForModernWomen #RememberWhoYouAre

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu