in Nieuws & Inspiratie

[Meditatie] Intentie zetten voor Het Experiment

Hoe meer jij ‘ja’ zegt tegen jeZelf, hoe meer het leven ‘ja’ zegt tegen jou! 😉

Als je me een beetje kent weet je hoe belangrijk ik het vind om bewust je intentie te zetten. Om bewust gebruik te maken van de kracht van onze gedachten, dat is waar Het Experiment > volgende week onder andere over gaat.

Naast je ‘mentale intentie’, dat wat je met je denkhoofd bedenkt dat je intentie is, vind ik het ook altijd uiterst boeiend om te kijken en te ervaren of die overeenkomt met de intentie vanuit jouw innerlucke wijsheid. Dat deel van jou wat alles weet en dus ook wat jouw hoogste goed dient. Hint: dat is niet altijd hetzelfde als wat ons denken bedenkt ;).

Deze intentie vind je niet in je hoofd, sterker nog, het juist nodig om dan even uit je hoofd te gaan om de stem van je intuïtie te horen. Niet altijd even gemakkeluck in deze best uitdagende tijden. 

Want mind you, met alle afleiding die er is, woedt de strijd om jouw (onder-)bewustzijn gewoon door. Of denk je dat het toeval is dat je overprikkeld bent, last hebt van stress, je maar met moeite kunt concentreren, slecht slaapt, etc., etc.?

Daarom dacht ik, ik neem een audio voor je op om je te helpen ook die intentie vanuit je Hart neer te zetten. Dat is nameluck vele malen krachtiger…

Dus bij deze!

https://vimeo.com/717907265

Om dit veld te bekrachtigen, in onszelf, maar ook in de wereld, is het echt superbelangrijk dat we onze ervaringen gaan delen. daarmee maken we het echt, zeggen we ja tegen onszelf en het Universum en geef je het Universum een vrijbrief voor meer.

Daarom mijn uitnodiging om je ervaring te delen in de groep of hieronder bij de reacties,

Vind je het echt te spannend, gek, raar, intiem, whatever om dat te doen, dan mag je me jouw reactie ook toesturen in de mail, messenger, whatsapp, etc.. Het is nameluck echt belangrijk dat we gaan leren om naar onszelf te luisteren en ook om onszelf serieus te nemen. Als je dat doet? Krijg je vleugels!!!

Hoe meer jij ‘ja’ zegt tegen jeZelf, hoe meer het leven ‘ja’ zegt tegen jou 😉

Tot snel!

Alle liefs,
: Germaine. 🌹


Meedoen? Ofwel ook leren hoe jij de wereld kunt creëren die jij wil. Mijn intentie is dat na afloop iedereen de basisbeginselen van de aard van de realiteit, de kracht van onze gedachten en onze creatiekracht kent en daar in basis zelfstandig en bewust mee aan de slag kan in het creëren van zijn of haar werkeluckheid. En dat je weet hoe je de werkeluckheid die je nu ervaart, mede creëert. De training is voor iedereen toegankeluck en nee, er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Experiment – Dreaming your world into Being
Wat: 5 online trainingen
Wanneer: maandag 13 t/m vrijdag 17 juni a.s.
Hoe laat: elke dag om 11 uur
Waar: via Zoom of live in de besloten Facebookgroep de Kracht van onze Bewuste Intentie >
Er is achteraf een opname beschikbaar.

Hier kun je je aanmelden voor Het Experiment > 

Als je geen Facebook hebt, kun je de training volgen via Zoom (max 100 deelnemers). Deelname aan de besloten Facebookgroep is geen must, maar ik raad het wel aan omdat we daar onze ervaringen gaan delen. Het is nameluck een training waar je actief dat wat je leert, ook in praktijk brengt. Uit het conceptuele en in het doen, in actie. Dan gaat het leven en wordt het ‘echt’. En dat is echt superbelangrijk omdat we geprogrammeerd zijn om niet te geloven in onze eigen (scheppings-)kracht. Door in de groep te zien wat er mogeluck is, helpen we elkaar om onze eigen (scheppings-)kracht te her-inneren en ons daar (verder) naar te openen. En inspireren we elkaar om dat ook echt te geloven en dat is nodig. Dat we bij elkaar zien wat er mogeluck is, onszelf en elkaar bekrachtigen en daarmee de weg vrijmaken voor anderen om te volgen.

Hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker het ook voor anderen is om uit de matrix te stappen en dezelfde weg te volgen, dus deel deze informatie graag binnen jouw netwerk. Wil je nu alvast je belangstelling kenbaar maken voor de verdieping, meld je dan hier aan: Het Experiment – Routekaart naar Mind Mastery & Creatiekracht >

Anderen bekeken ook

6 reacties. Reactie plaatsen

  • Tineke Martin-Holling
    10 juni 2022 14:42

    Mijn intentie om mee te doen met het experiment was om mee te ‘bouwen’ aan een nieuwe wereld waarin iedereen gelijk is, zichzelf kan zijn en kan doen wat men fijn vindt en ook voldoende van alles heeft voor een gezond en zorgeloos bestaan. Nu heb ik de voorbereidende meditatie gedaan en ik ontving een kleur als aanwijzing, nl rood. De betekenis hiervan voor mij is om mezelf eerst op diep nivo met mijn lichaam te verbinden en kracht én veiligheid in mezelf te ervaren. Hoe mooi is dit? (De keren dat ik niet live de zoom kan volgen komt omdat ik sinds vorige week yoga en sportlessen volg!)

    Beantwoorden
    • Wow! Wat een supermooi ervaring Tineke, dank voor het delen! En het is precies wat je zegt, verbinden met het lichaam, bewustworden van je eigen kracht en weten dat die veiligheid van binnen zit. Echt supermooi, nogmaals dank! 🙏🌹🌈

      Beantwoorden
  • Anneke de Lang
    12 juni 2022 18:51

    Dankjewel voor de mooie meditatie…ik ervaar het als meer ruimte in mezelf.
    Mijn intentie is dat mijn schilderkunst een succes wordt, mijn missie en passie is AardeEngelen schilderen…en tijdens de meditatie ervaar ik veel liefde en licht voor de mensheid op Aarde.
    Beide komen wel overeen met wat ik van binnen voel en wat ik doe❤️

    Beantwoorden
  • Het was een hele fijne meditatie, dankjewel Germaine!
    Mijn intentie is vertrouwen kunnen voelen dat er geld naar mij toe komt om alle rekeningen te kunnen betalen en leuke dingen te kunnen doen.

    Beantwoorden
    • In liefde Melanie en dank voor het delen van jouw intentie 🙏 Per wanneer wil je dit kunnen doen en hoeveel geld wil je dat er naar je toekomt? En kun je ook NU al voelen hoe je je voelt als het geld je heeft bereikt en zien welke leuke dingen je doet…? 🌹🌈

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu