Mooi citaat van Bruce Lipton

‘We gaan simpelweg van een beschaving waarin we onszelf zien als ‘slachtoffers’ van het leven,
naar een nieuwe versie van de beschaving waarin we onze bevoegdheden als ‘scheppers’ uitoefenen.’
~ Bruce H. Lipton, Ph.D. ~

‘De wereldwijde chaos die we nu ervaren, is geen toeval, maar een teken dat we nu het einde tegemoet gaan van de beschaving zoals we die nu kennen.

Echter, uit de waargenomen geschiedenis, aangezien één versie van de beschaving in verval is, ontkiemen de zaden van de volgende beschaving.

De huidige wetenschappelijke versie van het publiek benadrukt dat ons leven voorgeprogrammeerd is in de genen die we van onze ouders ontvingen op het moment van conceptie, een overtuiging die benadrukt dat we machteloos zijn in het beheersen van onze gezondheid en ons gedrag.

Nieuwe inzichten van kwantumbiofysica en epigenetica bevestigen daarentegen onze rol als scheppers, waarbij we door bewustzijn in staat zijn om onze genetica te beheersen en onze levenservaringen te manifesteren.

We gaan simpelweg van een beschaving waarin we onszelf zien als ‘slachtoffers’ van het leven, naar een nieuwe versie van de beschaving waarin we onze bevoegdheden als ‘scheppers’ uitoefenen.

Om hier echter vandaan te komen, moet het publiek eerst nieuwe kennis verwerven … in het besef dat kennis macht is en dat de nieuwe wetenschap specifiek de kennis van ‘zelfbekrachtiging’ is.’

Bruce H. Lipton, Ph.D

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inspiratie voor jou, Nieuws & Inspiratie
Menu