in Nieuws & Inspiratie

Online Healing & Meditatiecirkel Silent Consent

Our Silence implies Consent…

In de Healing & Meditatiecirkel en workshops Silent Consent werkten we aan het verbreken van wat ik noem de ‘verborgen betoveringen’ >. Onder andere aan de hand van de reacties op de vorige cirkel> (waarvoor dank) voel en geloof ik dat we met dit veld een belangrijk (deel van de) sleutel tot het ontmantelen van de matrix in handen hebben.

Zo is bij mijzelf – na de cirkel en de workshops – heel veel informatie naar het bewustzijn gekomen. Er is van alles in beweging gezet in het verder vrij maken van het bewustzijn en het her-inneren van onze afstammingslijn en essentie, waardoor de energie weer vrij kan stromen, wat het mogeluck maakt om steviger in het hier en nu te zijn en in onze creatiekracht te staan. 
 
Morgen, woensdag 2 maart, organiseer ik deze online Healing & Meditatiecirkel opnieuw. In de energie van de Nieuwe Maan werken we aan het opstaan in onszelf door bewust te worden van de energie die we onbewust weggeven met het (stilzwijgend) instemmen met zaken waarvan we voelen dat het niet klopt, die tegen het leven ingaan of als we meebewegen met een agenda waarvan we van binnen voelen dat het niet oké is maar waar we niet de vinger op kunnen leggen. Door het onbewuste bewust te maken, komen we in de positie dat we zelf weer de keuze hebben in plaats dat we meegesleept worden in een wereld van chaos en verwarring.

Directe aanleiding voor deze cirkel was het artikel ‘Laten we niet normaal maken wat niet normaal is’ >. Want hoe kan het toch dat zoveel mensen instemmen met maatregelen en verplichtingen waarvan je diep van binnen weet of voelt dat het niet klopt?

Vaak weten we niet waar we mee instemmen, dus ook niet wat we weggeven en dus ook niet wat ons ervan weerhoudt om ons gevoel te volgen en te doen wat juist is. Het is niet zichtbaar en in de zichtbare tastbare wereld nergens terug te vinden. Maar in de energie wel degeluck te voelen en in onze acties te zien. Hiermee gaan we aan het werk. Want zolang we onbewust, energetisch geketend zijn, onze mind – en daarmee onze scheppingskracht – gehackt is en onze levensenergie wegstroomt, is het bijzonder lastig om uit de angst te stappen en in je kracht te staan.

Om dat te kunnen doen, zijn een aantal dingen nodig waaronder informatie, een ander perspectief en een heldere intentie om uit deze onzichtbare gevangenis, uit die matrix te stappen. Einstein zei het al: we kunnen een probleem niet oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee we het hebben gecreëerd, daar is een ander bewustzijn, een ander perspectief voor nodig.

Wanneer je de situatie waar we inzitten door een 3D bril bekijkt, kun je je afvragen hoe we hier ooit uit kunnen komen. Betrek je echter de aard van de realiteit en de andere dimensies erbij, dan stelt dat je in staat om dit wel te doen. Om je angst aan te kijken en daaruit te stappen en om in integriteit en zelfliefde op te staan. Met bijbehorende gedachten, gevoelens en gedrag, ofwel jouw creatiekracht.

Opstaan in Zelfliefde die erkent en zegt: ik ben een vrij mens, er staat niets tussen mij en mijn schepper. Mensen hebben regeringen geschapen om de mens te dienen en niet andersom. Het geeft je de kracht en de wijsheid om je te ontdoen van de verborgen betoveringen die je gevangenhouden in een web van leugens, bedrog, manipulatie en onderdrukking. Gebonden in overeenkomsten, contracten, beloften en geloften waar je je niet van bewust bent, maar die je waarschijnluck wel al je hele leven voelt.

‘De andere kant’ is hier echter wel degeluck van op de hoogte en maakt daar ook dankbaar gebruik van, daarvoor hoef je maar om je heen te kijken. ‘Time for us to wake up and to become streetwise’ ten aanzien van deze verborgen werelden met hun verborgen betoveringen. Om bewust te worden wat onze onwetendheid en onze stilzwijgende toestemming met onze energie en onze levenskracht doet.

Het veld van deze cirkel is omvangrijk en ik laat me inspireren in wat er gezien wil worden. Feit is wel dat om deze velden goed te kunnen doorgronden en doorvoelen er ook kennis en informatie nodig is. We zullen dus ook even in het mentale veld vertoeven.

Wat gaan we sowieso doen?

  • bewust worden van en kennismaken met het veld (in kennis en in de energie) dat vanaf het allervroegste begin dat je in een lichaam kwam, jouw energie aftapt
  • bewust worden van contracten, verbintenissen, beloften, geloften en overeenkomsten waar je onbewust mee hebt ingestemd
  • een helende meditatie/transmissie/bekrachtiging om je vrij te maken van deze energetische banden.
  • bewust worden van de oneindige kracht die in ons allemaal verborgen ligt.
  • vanuit de intentie om onszelf (verder) te openen naar andere perspectieven, dimensies en werkelijkheden, om ons te bekrachtigen in onszelf en onze connectie met onze eigen Wijsheid, Hogere Leiding en de Lichtwereld te versterken.

Deze cirkel vindt plaats op woensdag 2 maart (Nieuwe Maan!) om 19.30 uur via Zoom. De investering in jezelf bedraagt €22* en je ontvangt achteraf de opname. Hier kun je je inschrijven >.

Heb je de vorige keer meegedaan aan deze cirkel of de workshop Silent Consent, dan nodig ik je van harte uit om tegen gereduceerd tarief nogmaals deel te nemen en bij te dragen aan het veld. Hierover heb je gisteren in de mail apart bericht ontvangen.

Hoe meer mensen zich vrijmaken, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker het ook voor anderen wordt om zichzelf te bevrijden van alles waar we onszelf toe ‘verplicht’ hebben, zonder dat we ons daarvan bewust waren…

Tot morgen!
Alle liefs,
: Germaine. 🌹

* Voel je dat je hierbij wilt zijn maar is dit voor jou financieel niet haalbaar, neem dan contact met me op hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.

VOOR IN JE AGENDA

Healing & Meditatiecirkel Silent Consent 
Woensdag 2 maart 2022 (Nieuwe Maan!!) van 19.30 tot 21 uur, online
In deze cirkel halen we de energie terug die je onbewust weggeeft als je (stilzwijgend) instemt met dingen die tegen het leven ingaan of meebeweegt met een agenda waarvan je van binnen voelt dat het niet klopt. Meer informatie…

Rust & Ruimte Mindset Training I – groepstraining
Start maandag 14 maart 2022 van 19.30 – 21 uur, online
Een 6-weekse transformatieve reis waarin je inzicht krijgt hoe je brein en gedachten werken en hoe jij jouw werkeluckheid creëert. Vooral een reis door het onderbewustzijn waar 95% van ons denken vandaan komt. En dus ook 95% van wat we creëren. Meer informatie…
 
Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen* – groepsprogramma
Start woensdag 16 maart 2022 van 19.30 – 21 uur, online
In 7 online, live webinars krijgt je de routekaart naar jouw binnenwereld zodat je de regie van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en in rust en vertrouwen je Hart kunt volgen. Meer informatie…
 
Munay-ki (let op, gewijzigde data!)
Vrijdag 8 april, 6 mei en 3 juni 2022 van 10 – 16 uur, Wassenaar
9 Bijzondere initiaties waarmee je het verleden afwerpt en de Inca sjamanistische inwijdingsweg naar verlichting loopt. Info volgt binnenkort op de website, dus neem contact op als je wat voelt kriebelen (4 plekjes beschikbaar of individueel op afspraak). Bel me voor meer info of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 
 
Nusta Karpay
Donderdag 28 & vrijdag 29 april 2022, Wassenaar
Om vrouwen (en mannen) dieper contact te laten maken met hun vrouwelucke kracht. Je loopt het Regenboogpad van Licht naar vrouwelucke heelwording. Ook hier: info volgt, dus neem contact op bij interesse (4 plekjes beschikbaar of individueel op afspraak). ). Bel me voor meer info of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.
 
Rite van de Baarmoeder 
Datum volgt, Wassenaar
Een mooi en bijzonder ritueel voor heling van het mannelucke en het vrouwelucke in onszelf. Nog even overleggen met Jaap, dus datum volgt, evenals info op de website… Bel me voor meer info of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze. Meer informatie… 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu