in Nieuws & Inspiratie

Nieuwe Maan Meditatie

Vandaag is het 2e Kerstdag, Nieuwe Maan, de laatste van dit jaar en een Nieuwe Maan die gepaard gaat met een Zonsverduistering. Een dag met intense energieen die te maken hebben met eindes en nieuwe beginnen. Afgelopen zaterdag hadden we bovendien de Winter Zonnewende, de langste nacht van het jaar, om vanaf dan het halfjaarlijkse tij te keren naar het toenemende licht. En dan leven we ook nog in de laatste dagen van 2019 voordat we in 2020 een heel nieuw decennium ingaan.

Wat betekent dit? Eenvoudig gezegd dat er vanuit het Universum veel en extra krachtige energieen werkzaam zijn die je kunnen helpen om dat wat we in de achterliggende periode hebben gedaan te bekrachtigen, om beslissingen te nemen of veranderingen te bewerkstelligen in je leven. Als je je niet bewust bent van wat er energetisch allemaal gaande is, kunnen deze dagen wat intens, turbulent en uitdagend aanvoelen. Naast het normale kerstgedoe dus.

Ben je je hier wel van bewust dan kun je gebruik maken van deze energieen en er als het ware op meesurfen, zoals nu. Het was niet mijn intentie om een meditatie op te nemen, maar het voelde zo 😊. Om vandaag in deze krachtige energie, heel bewust heling te brengen naar de Aarde. Vaak als je gevoelig bent, kan wat er momenteel op en met de Aarde gebeurt je erg raken. Soms zo erg, dat je het niet eens binnen wilt of kunt laten komen omdat het te overweldigend is. 

Waardoor je je daarvoor afsluit en meer buiten jezelf raakt. Vaak heb je een gevoel van ‘wie ben ik dat ik hierin iets kan betekenen?’, ‘ik ben maar een kleine ik en wat er gebeurt, is zoveel en zo groot…’ Het goede nieuws is, dat kun je wel degelijk. 

Je hebt misschien wel vaker horen zeggen: ‘heel jezelf, heel de wereld’. Vraag is dan: ‘ja ok, maar, hoe dan?’ Nou, met deze meditatie bijvoorbeeld. 

Dit leek me heel mooi om op deze dag en in deze energie met je te delen. Benieuwd naar jouw ervaring, fijn als je die hieronder met me wilt delen.

Alle liefs,
Germaine 🌹

PS: Wil je meer en vaker van dit soort meditaties? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeiligheid. Ik ont-moet je daar graag en in liefde…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu