in Nieuws & Inspiratie

Replay Online workshop: De Keuze voor het Licht

Darkness cannot drive out darkness, only Light can do that…
~ Martin Luther King ~

Ben jij bezig met jouw persoonlijke bewustwordings- en ontwikkelingsproces? Voel jij dat je jezelf neer wilt zetten? En heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt? Alsof je voor iedere stap voorwaarts je er twee achterwaarts zet?

Als je je hierin herkent is de kans groot dat je nog niet op alle lagen gekozen hebt voor het Licht. Wanneer jij in deze bestaanswerkelijkheid groeit, kan het zijn dat een ander deel van jou dat nog in duisternis gebonden is, daarop reageert met zwaarte, met weerstand.
In jouw wezen, lijf of bewustzijn kun je dit ervaren als een wat stroperig gevoel. Je wilt wel vooruit, maar het is alsof je wordt teruggetrokken, wordt tegengehouden… Om deze oude, onbewuste ‘programma’s’ te overschrijven, is het nodig om expliciet de intentie te zetten om dit los te laten.

En dit is wat we gaan doen in de workshop a.s. zaterdag: we kiezen heel bewust voor Licht en Liefde en overschijven daarmee oude bewustzijnslagen die je daarvan weerhouden. Zodat het voor jou makkelijker wordt om in jouw Lichtkracht te gaan staan en je pad in Liefde te vervolgen.
Ook verbinden we met dat deel van jou dat al door deze transitie heen is gegaan en die toekomst leeft die jij graag wilt leven. We nemen dat deel mee terug naar het hier en nu…
We doen dit ‘The Beauty Way’, een weg die zich kenmerkt door moeiteloosheid, intuïtie, vertrouwen, overgave en…. magie… Voel je het al kriebelen…?

Deze workshop vindt online plaats via Zoom op
Zaterdag 23 mei a.s. van 12 tot 13 uur
en vraagt een kleine investering in jezelf van € 11
Van de workshop wordt een opname gemaakt om achteraf te beluisteren.

Wil jij graag loskomen van stukken die je er onbewust van weerhouden om je kracht te staan? Jouw volledige Lichtkracht belichamen en vanuit Liefde jezelf neerzetten? Jezelf bevrijden van oeroude banden die je ervan weerhouden om jouw diepste waarheid te leven en te spreken?

Van deze workshop is een replay beschikbaar!
Wil jij ook de Keuze voor het Licht maken? Dat kan! Van de workshop is een opname gemaakt. Helaas is er iets misgegaan met de originele opname, maar ik heb een transcriptie van de workshop gemaakt en de meditatie opnieuw ingesproken.

Na ontvangst van jouw bijdrage ontvang je meteen de link naar:
– de originele opname (video en audio), helaas met haperingen
– de transcriptie van de video
– twee audio’s: één met een korte intro en één met de meditatie
– voorbereidende informatie (FB Live, artikelen en inspiratie)
Je kunt dus meteen aan de slag!

En deel deze informatie met mensen waarvan jij denkt dat ze hiermee geholpen zijn.

Ik ont-moet je graag en in Liefde…
Germaine D.🌹

PS. In aanloop naar deze workshop adviseer ik je de FB Live video: De Keuze voor het Licht > te bekijken. Daarin zetten we alvast een intentie voor deze workshop…

#sacredfeminine #magic #hsp #krachtvangevoeligheid #thebeautyway #ancientwisdomformodernwomen

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu