in Nieuws & Inspiratie

[replay] Winter Solstice Meditatie: Dreaming the New Year into Being…

May you find peace in the promise of the Solstice Night,
That each day forward is blessed with more light.
That the cycle of nature, unbroken and true,
Brings faith to your soul and wellbeing to you.
Rejoice in the darkness, in the silence find rest,
And may the days that follow be abundantly blessed.
~ A Winter Solstice Blessing ~

21 Dagen kiezen voor Liefde, 21 dagen het Licht in jezelf, de Liefde in jezelf voeden, 21 dagen bewust zijn dat we altijd een keuze hebben, een keuze voor Liefde. En gisteren op 21 december, de Winter Solstice hebben we deze 21-daagse reis afgesloten met een live meditatie waarvan hieronder de replay. Zonder de deel- en feedbackronde want de deelnemers waren onbedoeld in beeld. Wil je dit laatste kwartiertje ook beluisteren, dan kan dat op mijn podcast. Daar staat de audio van de hele opname inclusief feedback en vragen. Hier de link >

Heb je vragen naar aanleiding van jouw eigen ervaring met deze meditatie, stuur me gerust een berichtje via de mail >, messenger of whatsapp. Wil je me wat uitgebreider spreken, maak dan een een afspraak voor een oriëntatiegesprek >.

Al jouw opmerkingen, aha’s, inzichten of andere ervaringen lees ik heel graag want ik ben echt heel benieuwd hoe deze meditatie bij je landt. Op de website, in de groep, in de mail of via één van al die andere manieren waarop ik tegenwoordig bereikbaar ben :).

Solstice aanbieding 1-op-1 sessies

Zoals gezegd kun je tot het eind van het jaar gebruikmaken van kortingscode SOLSTICE22 voor 30% korting op een 1-op-1 sessie van 60 minuten (alleen online). Speciaal voor de dure decembermaand en deze financieel uitdagende tijd, heb ik mijn aanbod wat aangepast en kun je nu dus een kortere sessie boeken. Met korting is de investering in jezelf tot het eind van het jaar €77,70. Mijn intentie is dat het op deze manier voor zoveel mogeluck mensen haalbaar wordt om jezelf extra helderheid en focus te geven in nieuwe jaar of jouw verlangen te fine-tunen en los te laten wat jouw creatie nog in de weg staat. Of bijvoorbeeld om aan iemand kado te doen als origineel, supermooi en waardevol kerstkado. De aanbieding geldt overigens ook voor de ‘normale’ intuïtieve sessies van 120 minuten voor als je echt diep in je Ziel wilt duiken en dieperliggende trauma’s definitief wilt loslaten en transformeren naar (nog meer) Licht. Je gebruikt daarvoor dezelfde kortingscode. Alle informatie vind je hier >.

Rest mij om jou vanuit het hart hele warme liefdevolle feestdagen toe te wensen:

May you be blessed with the Spirit of the Season which is peace
The gladness of the Season which is Hope,
And the Heart of the Season which is Love…
~ Irish Christmas Blessing ~

Heb het goed en ik ont-moet je graag in het Nieuwe Jaar, in de praktijk of bij een van de activiteiten.

Alle liefs,
Germaine 🌹

PS. Als je deze meditatie waardeert en ook via een donatie uitdrukking wilt geven aan jouw waarde-ering, dan kan door een bijdrage over te maken naar NL66 KNAB 0259 7675 30 tnv Germaine Domatilia ovv donatie. Alles wordt in dankbaarheid ontvangen…

Je ontvangt en geeft voor wat je hebt ontvangen,
zo komt een doorgaande beweging van overvloed tot stand…
 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu