Over de energie van de Ankh & het opheffen van beperking op ons bewustzijn
in Nieuws & Inspiratie

Over de energie van de Ankh & het opheffen van beperking op ons bewustzijn…

True healing is not the fixing of the broken,
but the rediscovery of the Unbroken.
~ Jeff Foster ~

De Ankh, een kosmisch instrument, is in mijn praktijk een stille aanwezigheid die zijn krachtige energie en heling in stilte met ons deelt. Sinds een aantal maanden echter steeds nadrukkelijker. Steeds vaker dient zijn energie zich aan in consulten, workshops – ook die van een ander 😉 – om gezien te worden en om zijn energie te delen.

Om ons bewust te maken van een beperking in ons bewustzijn en deze uit te zuiveren. Een beperking die we zelf eonen geleden in ons eigen energieveld hebben gezet. Een beperking die je ervan weerhoudt om te gronden, om die diepe gronding vanuit je buik werkelijk te kunnen ervaren in het hier en nu. Een beperking die je ervan weerhoud te Zijn wie je in essentie bent…

Een laag in ons bewustzijn bovendien waar een flinke lading op zit. Hoe kan het ook anders, we hebben het weer over de onderste chakra’s, de buik, dat in essentie krachtige maar oh, zo kwetsbare gebied dat we zo goed beschermen. Want onze pijn en onze kwetsbaarheid weten we in de regel maar al goed te verbergen achter verhalen, ratio, ‘fake smiles’ en soms letterlijk een dikke buik… en meestal zijn we ons hier niet eens van bewust. De gewoonte heeft het over genomen, de comfort-zone…

In deze tijd mogen we versneld tot onszelf ontwaken. De instroom van kosmische energieën en krachtige portalen van vooral de septembermaand zijn stuk voor stuk uitnodigingen om de beperkingen in en op ons bewustzijn, op te heffen. Zo ook de beperking die we onszelf in het oude Atlantis, hebben toebedeeld door middel van de Ankh.

In de praktijk zie ik wonderlijke transformaties in cliënten bij wie deze beperking is uitgezuiverd. Alsof er ineens het een en ander werkelijk door kan stromen. De meest opzienbarende healing vond ik zelf bij een cliënt die eigenlijk niet met spiritualiteit bezig was toen hij voor het eerst bij me kwam. Zijn Wezen oversteeg zijn persoonlijkheid vele malen en het enige wat ik te zien kreeg, was het beeld van de Ankh en de beperking die deze Ziel onbewust in zijn systeem had gezet.

Omdat de persoonlijkheid bijvoorbeeld ook helemaal niet bekend was met het oude Atlantis of andere realiteiten en er in het gevoel ook niet echt voor open stond om hierover te horen – waarschijnlijk had ‘ie me dan vriendelijk bedankt en was vervolgens heel hard weggelopen – werd aan hem gevraagd te vertrouwen. Te vertrouwen in het proces zonder dat hij precies wist wat er gebeurde… en dat deed hij.

Hij gaf zich onvoorwaardelijk over aan dat wat er gezien wilde worden zonder het in zijn mind te willen begrijpen en beleefde puur in het gevoel en in zijn lichaam hoe de beperking werd getransformeerd. Het was echt heel mooi om te zien en tot op de dag van vandaag voel ik dankbaarheid voor het vertrouwen van deze cliënt in mij en mijn verbinding met de Lichtwereld…

Daarna was het alsof hij in een stroomversnelling terecht kwam in het ontwikkelen van zijn bewustzijn en het dieper incarneren in de stof. Hij komt regelmatig bij me en ik verwonder me iedere keer weer over hoe hij verantwoordelijkheid heeft genomen voor zijn eigen proces en zijn leven en zich daarbij laat leiden door zijn gevoel, ook al zit ‘ie af en toe nog best in het koppie ;-). Zo mooi om te zien hoe iemand dan in zijn kracht gaat staan…

Dit is overigens niet de enige opmerkelijke transformatie die ik heb gezien na het uitzuiveren van dit stuk. Waar het op neerkomt is dat je hierna eindelijk werkelijk verbinding kan maken met de Aarde, met het lichaam, met de buik en van daaruit eindelijk kan gaan uitstromen in de stof. Een doorbraak lijkt het wel in het werkelijk aanwezig kunnen zijn… Ik vergelijk het wel eens met een breiwerk… wanneer je precies aan dat draadje trekt, dat alles bij elkaar houdt. Verwijder je die draad, dan valt het breiwerk uit elkaar of, in dit geval kan de rest eindelijk weer gaan stromen… Een energie die – vooral in deze tijd – heel graag, veel breder gezien wil worden.

Voel je wat kriebelen, of voel je misschien juist weerstand…? Voel je – helemaal in het laatste geval – welkom bij een van deze activiteiten of uiteraard voor een persoonlijke sessie in de praktijk… Het is tijd…

In liefde,
Germaine

ART: Return to the Temple – Naia Leigh

Ook dit instrument dient zich aan in het kader van de terugkeer van de vrouwelijke energie en het uitzuiveren van al die lagen die dit in de weg staan. Waar daarin vooraf ging…

AGENDA

Healing & Meditatiecirkel
woensdag 23 september a.s. van 19.30 – 21.30 uu

Reconnecting to the Divine Feminine…
vrijdag 9 oktober a.s. van 10-16 uur

Communiceren met Dieren
vrijdag 2 oktober a.s. van 10-16 uur

Omgaan met (hoog)gevoeligheid
vrijdag 30 oktober a.s. van 10-16 uur

Mediumschap Intensive
weektraining in Noord-Frankrijk van zo 18 tot vr 23 oktober a.s.

Munay-Ki
start 28 september a.s. 9 bijeenkomsten van 19.30 – 21.30 uur

Nusta Karpay
do 12 & vr 13 november a.s. van 10 – 17 uur

Individuele inwijdingen in de Munay-Ki en de Nusta Karpay – op afspraak

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

Reconnecting to the Divine Feminine – Intensive…
Waar
Aubenton, Noord-Franse Ardennen (+/- 300 km vanaf Breda)

Wanneer
zondag 18 – vrijdag 23 oktober a.s (herfstvakantie Noord & Midden)

Investering
€555 all-in (exclusief de reis)

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

Reconnecting to the Divine Feminine – dagworkshop…
Tijdens de dagworkshop vrijdag 9 oktober a.s. van 10 -16 uur in mijn praktijk in het Haagse Bezuidenhout, stemmen we stemmen af op het veld en op de week en daarmee kun je ook op afstand verbinden met de energie en met het werk dat we daar gaan verzetten. En jouw eigen steentje daaraan bijdragen.

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

Inspiratie

A true healer does not heal you; she simply reflects back to you your innate capacity to heal. She is a reflector, or a loving transparency.
A true teacher does not teach you; she does not see you as inherently separate from her. She simply reflects back your own inner knowing, and reminds you of the vastness of your being. She is a mirror, a signpost.
And love is the space in which all of this is possible; love heals, and we learn best in a loving field, no threat of failure, no punishment.
~ Jeff Foster ~

Meer inspiratie? Word vrienden op Facebook, volg me op Twitter of LinkedIn, of neem eens een kijkje op mijn blogspot.

Namaste!
My Soul recognizes your Soul. I honour the Love, Light, Beauty, Truth and Kindness within you because it is also within me. In sharing these things there is no difference between us.
We are the same. We are One…

Voel je vrij om dit bericht te delen…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu