in Nieuws & Inspiratie

Over hoe wij deze realiteit creëren…

We must learn a new way to think, before we can master a new way to be…
vrij naar: ~ Marianne Williamson ~

Eind mei schreef ik over de Kracht van onze Bewuste Intentie en ging ik in op hoe ‘de donkere kant’, naast uiterst geraffineerde hypnose, mind-control en brainwashing technieken, handig gebruik maakt van een aantal Universele wetten en wetmatigheden. De Wet van Aantrekking bijvoorbeeld en de Wet van Resonantie. Wetmatigheden waar ‘ze’ maar al te goed mee bekend zijn, maar voor de buitenwereld worden weggezet als ‘onzin’. Met als gevolg dat jij en ik, en waarschijnluck het overgrote deel van de mensheid, onbewust meehelpen een realiteit te creëren die ons juist niet voor ogen staat.

Plannen en voornemens worden gepresenteerd als ‘logisch’ en ‘normaal’ zodat het bijna niet anders kan dan dat ze een pittige emotionele reactie oproepen en je – als je niet bewust bent van het grotere plaatje – volledig in de stress (zou kunnen) schiet(en). Een reactie die je in vluchten, vechten dan wel bevriezen zet, met alle fysieke gevolgen van dien. Precies de bedoeling, want deze vibratie is brandstof voor de maatschappij die ‘de andere kant’ graag uitrolt.

Grote gemene deler in de plannen, is angst. Of je nu wel of niet ‘wakker’ bent, of je nu wel of niet bewust bent, de brainwash-, hypnose- en mind-control technieken hebben één ding gemeen: ze proberen je in angst te zetten, de frequentie die nodig is om de huidige situatie in stand te houden en verder uit te rollen.

Wat ook niet persé verkeerd hoeft te zijn, want vanuit mijn perspectief is dit een uitnodiging om bewust te worden van angsten die we bij ons dragen. Bewuste en onbewuste angsten en belemmerende overtuigingen die ons gevangen en uit onze kracht houden. Realiseer je je eenmaal dat het zo werkt, dan kun je emotionele triggers zien als een uitnodiging tot groei en bewustwording. Een uitnodiging om angsten en belemmerende overtuigingen los te laten zodat je steeds meer je authentieke zelf kunt zijn en van binnen steeds meer vrijheid kunt ervaren: en hoe fijn is dat!

Immers hoe meer we dat wat we niet zijn, in rap tempo achterlaten, hoe meer en hoe sneller we ons dat wat we wel zijn, kunnen her-inneren! Nameluck dat we geen slachtoffer zijn van deze werkeluckheid, maar de schepper daarvan! De creator! Een uitdaging want niet alleen is en wordt er in dat slachtoffer behoorluck geïnvesteerd door de maatschappij, je mind kan er waarschijnluck ook niet bij dat wij, jij en ik, mede verantwoordeluck zijn voor de situatie waarin we ons bevinden.

Zouden we onszelf echter toestaan om eigenaarschap over deze werkeluckheid te nemen, dan zet dat ons meteen in onze kracht. Want als we ons ten diepste realiseren dat we onbewust deze werkeluckheid hebben gecreëerd, dan komt daarmee ook het besef dat we ook iets anders kunnen creëren. Bewust dit keer!

Om terug te komen op die angst, dat is een slechte raadgever en veel mensen herkennen de uitnodiging nog niet. In plaats daarvan schieten ze in vluchten of bevriezen, volgen het narratief en zijn aan de buis of (social) media gekluisterd. Of in vechten en zijn mordicus tegen dat wat er gebeurt. Ze zijn boos, doen hun best om anderen te overtuigen, protesteren, demonstreren, procederen, maken en delen posts, podcasts, video’s en posters en merken tezelfdertijd dat, ondanks alle inspanningen, het net van wat ze niet willen, toch steeds strakker komt te zitten.

Gelukkig worden er o.a. door deze inspanningen, steeds meer mensen wakker en dat is geweldig nieuws. De ‘andere kant’ merkt dit ook en zet steeds zwaarder geschut in om dit te voorkomen. Hoe meer mensen er wakker worden, hoe groter de gekkigheid, is het je al opgevallen?

Punt is: we zitten er nog steeds in en dat net wordt nog steeds strakker aangehaald. Mensen die nu nog niet wakker zijn, gaan dat waarschijnluck ook niet worden en de mensen die dat wel zijn, hebben een aardig idee wat er zich achter de schermen afspeelt. 

Alternatieve media ontwikkelen zich tot volwaardige, professionele organisaties en we denken ‘dat we het doorhebben’. We weten wat het plan is, alle bewijzen liggen op tafel voor wie ernaar wil kijken.

Keer op keer zie je informatie voorbijkomen op alternatieve kanalen waarin het ene na het andere bewijs op tafel wordt gelegd van wat er allemaal niet deugd en niet klopt. De bewijzen stapelen zich op in de ene na de andere podcast, video, blog, etc. En toch, er verandert niets… integendeel, de gekkigheid wordt steeds gekker. 

David Icke verwoordde dat jaren geleden zo mooi in een interview, we zijn gegaan van:
– niet weten dat er een gevangenis om ons heen wordt gebouwd, naar 
– weten dat er een gevangenis om ons heen wordt gebouwd. 
Maar deze twee hebben één ding gemeen: die gevangenis wordt nog steeds om ons heen gebouwd! Sterker, onbewust bouwen we er zelf aan mee…

Want ook in alternatieve media worden de plannen benoemd als waren ze al ingevoerd. Met andere woorden, daar waar degenen die de plannen nastreven precies hetzelfde doen en politiek en reguliere media om de hete brij heen draaien om je aan het idee te laten wennen, spreken ook de alternatieve media over de plannen als ware het vaststaande feiten. Waarmee ze ze co-creëren!

Resonantie is voor mij belangrijk en ik voel dat deze informatie me energetisch richt op een realiteit die niet de mijne is. Ik voel de stelligheid waarmee zaken worden neergezet, het overweldigende bewijs dat wordt geleverd en kan dan letterluck niet verder kijken of luisteren omdat ik voel dat dit het is wat deze werkeluckheid mede creëert. Wat ik wel kan doen – en ook doe – is tegen alles wat niet resoneert, zeggen: ‘Nee dank je, dat is niet in mijn werkeluckheid,’ of ‘Nee dank je, daar stem ik niet mee in’.

Doe ik dat niet – zoals waarschijnluck het gros van de mensen – dan geldt dat in het Universum als ‘silent consent’: ik stem er met mijn stilzwijgen mee in. Ik hoop dat dit je aan het denken zet want dit is best een vals addertje onder het gras. En eentje waar ‘de andere kant’ dankbaar gebruik van maakt.

Zij kunnen nameluck helemaal niets beginnen zonder jouw toestemming want we bevinden ons in een zone van de vrije wil (‘Thy will be done’). Daarom wordt op allerlei verborgen (en ook best slinkse) manieren jouw toestemming aan je ontfutselt. Dit is ook de reden dat je wordt uitgenodigd om te stemmen: ze hebben jouw toe-stem-ing nodig. Met de gang naar de stembus, geef je letterluck je stem weg en onderwerp je je aan een instantie die de mensheid onderdrukt in plaats van dient.

Dit doe je ook als je niet stemt. Want als je niet uitdrukkeluck aangeeft dat je niet meedoet met dat feestje, je stempas niet in zorgvuldige bewaring neemt en de machtiging die je de bestuurders eerder hebt gegeven, niet intrekt, wordt dat beschouwd als ‘silent constent’.

Zouden ze je vragen: ‘Wil jij leven in een wereld van slavernij?’, dan zeg je hoogstwaarschijnluck ‘nou, nee’. Door dit niet expliciet te vragen, maar je alles te laten zien in de (alternatieve) media, geven wij stilzwijgend toestemming aan een agenda die niet de onze is. Of met name de alternatieve media zich daarvan bewust zijn, vraag ik me af, dat laat ik verder in het midden. En waarmee ik ook niet wil zeggen dat we moeten stoppen met informeren. Maar laten we onze aandacht ook en vooral richten op wat we wel willen!

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit intuïtief voelen en die bezig willen met ‘wat dan wel’? En gelukkig gaan er steeds meer geluiden op over hoe hieruit te komen. Ad Broere bijvoorbeeld met zijn workshops over de parallelle samenleving. En gelukkig zie je overal initiatieven op poppen van mensen die in hun kracht gaan staan en hun leven in eigen hand (willen) nemen. Maar dit schijnt nog niet op te kunnen boksen tegen de sneltrein die inmiddels zoveel momentum heeft, dat ie niet te stoppen schijnt. En dat is ie waarschijnluck ook niet als wij er niet in sneltreinvaart toe ontwaken dat wijzelf door het verhaal te blijven herhalen van wat we niet willen, die de sneltrein zijn vaart geven.

Ja, wij.

We bevinden ons in een onzichtbare oorlog, een strijd om ons (onder-)bewustzijn. Ons onderbewustzijn is gehackt en gebombardeerd met boodschappen die zonder dat we dat weten, ons denken en dus onze frequentie sturen. Ook al hebben we het bewust over wat we wel willen, dan nog is dat slechts 5% van alle gedachten die we dagelucks denken. Van die overige 95% zijn we ons niet bewust, die bevinden zich onder de radar, het domein van ‘de andere kant’, de matrix. Tijd om streetwise te worden en onze gedachten – bewust en onbewust – in eigendom te nemen, anders dendert die trein door.

De wereld die we wel willen heeft een heel andere frequentie dan die die we niet willen. Vrijheid, Liefde en harmonie is een totaal andere energie dan angst, een totaal ander gevoel. Gedachten zijn scheppende krachten en hebben een frequentie. Bewuste gedachten, maar on(der)bewuste evenzo. 

Hoog tijd dat wij ontwaken tot de kwaliteit en frequentie van onze bewuste en onbewuste gedachten en deze in overeenstemming brengen met de oplossing in plaats van het probleem. Wat dus niet betekent: alleen maar ‘happy thoughts’ denken terwijl dat niet zo voelt, maar erkennen en herkennen wat er gaande is… dit doorvoelen en toestaan aan te raken wat het in je aanraakt… 

Bewuste aanwezigheid bij wat zich voordoet in het script van jouw leven. Wat denk je? Wat voel je? Wat doe je? Met andere woorden: wat ben je aan het creëren?

Onze aandacht, onze gedachten(-kracht) heel bewust richten op dat wat we wel willen… liefst in verbinding, dan zijn we nog vele malen krachtiger… Doe je mee?

In Liefde,
Germaine 🌹

https://youtu.be/H7cGhKdvfr4

PS: En ja, nog steeds ‘luck’ in plaats van ‘lijk’.

#BreakingTheSpell #FollowYourHeart #MotherEarthCalling #LivingYourDream #WordErBlijVan #TimeToInviteMagicBackIntoOurLives  #TheBeautyWay🌹 #RememberWhoYouAre

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu