in Nieuws & Inspiratie

Over stilzwijgend toestemmen…

Great Spirit, thank you for showing us the Mountains we only dare dream of…
~ Inca Wisdom ~

De afgelopen weken zijn (mijn partner) Jaap en ik in verschillende huiskamers te gast geweest om informatie te delen en mensen te inspireren met de presentatie ‘Stap uit de Matrix!’. Jaap vertelt het 3d verhaal en gaat in op de rechten die je hebt als mens (versus de rechten die je hebt als persoon), het verschil tussen publiek en privaat recht, het verschil tussen publiek en privaat recht en wat een bekeuring en de overheid eigenluck zijn. Zijn eigen ervaring en het materiaal van Burgerfront zijn daarin leidraad. Dit laatste kan een mooie eerste stap zijn om je los te maken uit de wirwar van wetten, regels en regelgeving waarin veel mensen zich verstrikt voelen.

Ikzelf ga in op het vraagstuk wat iemand tegenhoudt om in beweging te komen en dan raak je al snel aan de matrix. Gedachten, overtuigingen en aannames over ‘wat er wellicht zal gebeuren als…’ en projecties over ‘wat er zeker te gebeuren staat’. Aan mij de schone taak om in 1½ uur in te gaan op angst, hoe ons brein werkt, gedachten en mind-control, de aard van de realiteit en onze eigen (gedachten-)kracht.

Beide presentaties hebben een gemene deler en dat is de stilzwijgende toestemming, ofwel silent consent. De stilzwijgende toestemming waarmee wij onbewust een overeenkomst aangaan waar we vervolgens ook aan worden gehouden. Het punt is dat we vaak niet weten waar we mee instemmen, dus ook niet welke overeenkomsten of contracten we onbewust zijn aangegaan en al helemaal niet waar we onszelf toe verplichten. 

Cognitief weten we het niet, we kunnen het niet vertellen of uitleggen, maar ons lichaam, onze fysiologie weet en voelt het wel degeluck en laat ons daar ook naar handelen (bv door geen stappen te (durven) zetten). Want dat waar je onbewust en stilzwijgend mee instemt, heeft energetisch een impact op je mind, je lijf en energie, los van of je je bewust bent van wat er gebeurt en weet je niet eens dat je een overeenkomst bent aangegaan.

Zonder dat we dat weten, stemmen we in met van alles en nog wat en verplichten we onszelf om die contracten ook uit te dienen. Omdat de vrije wil ten grondslag ligt aan alles, ook deze contracten, is het bewust inzetten van die vrije wil ook ‘the way out of them’. En als het in de buitenwereld te overweldigend is om concreet stappen te zetten, kun je – net als ik in augustus 2020 – beginnen met jezelf energetisch vrij te maken van deze ‘verborgen betoveringen’. Ofwel alles wat, zonder dat je dat weet, op je drukt en je ervan weerhoudt om tot actie over te gaan.

Deze ‘verborgen betoveringen’ houden je klein en in afhankeluckheid, geven stress – al is het maar omdat je de beperking die ze ingeven voelt, maar niet weet waar ‘het gevaar’ vandaan komt – en zetten je in de overleven-stand met alle fysiologische gevolgen van dien.

De Wijsheid van Inca leert ons dat alles zijn oorsprong heeft in energie en intentie, dus waar beter te beginnen dan met energie en intentie om deze contracten ook weer te doorbreken, onze stilzwijgende toestemming in te trekken en onszelf vrij te maken zodat we weer in vrijheid kunnen beschikken over onze Vrije Wil, Levensenergie en Scheppingskracht..

Met dit gegeven gaan we a.s. vrijdag aan het werk in de workshop Silent Consent.

Wat gaan we doen?

  • Vooraf ontvang je informatie om je op alle lagen te openen naar de transformatie en een meditatie om jouw kristallijnen kern te activeren.
  • Op de dag zelf beginnen we met het openen van Sacred Space, we maken een altaar waar iedereen zijn intentie naartoe kan brengen in energie of in de vorm van een symbool. 
  • We verbreken de verbinding met zwarte magie en donkere geloftes waarmee we alle geloften verbreken met alle ‘donkere’ anti-licht krachten in alle tijd en ruimte, alle dimensies en tijdlijnen. We laten alle bijbehorende programmering en verstoring los en staan meer van ons eigen licht toe in ons lichaam en energieveld.
  • We stemmen ons af op waarheid, ons licht en onze soevereine kracht waarbij we alles loslaten wat niet Waarheid is en wat niet in lijn is met onze blauwdruk;
  • We zuiveren onze bloedlijnen van koorden, contracten, conditioneringen, verhalen en vastzittende energieën, aardgebonden energieën en verhalen of patronen die ons leven beïnvloeden en die geërfd zijn vanuit de moeder- en/of vaderlijn.
  • Een (of meerdere) energetische transmissie(s) om dat wat er werkeluck gebeurt en in het verborgene plaatsvindt zichtbaar te maken en de energetische impact van deze handelingen uit te zuiveren. We halen onze energie en onze (licht)kracht terug en openen onszelf naar overvloed.

Kortom een workshop met de intentie om ons vol-ledig vrij te maken van de verborgen betoveringen die velen uit hun kracht houden. Om zo onze aandacht, energie en scheppingskracht vrij te maken en aan te wenden om de werkeluckheid te creëren die we wel willen.

Wat: Dagworkshop Silent Consent
Wanneer: vrijdag 25 februari a.s. van 10 tot 16 uur
Waar: Den Haag (adres volgt na inschrijving)
Investering in jeZelf: €77*

Ja, ik doe mee

Hoe meer mensen zich vrij maken, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker voor anderen om zichzelf ook te bevrijden van alles waar we onszelf toe ‘verplicht’ hebben, zonder dat we ons daarvan bewust waren…

Tot vrijdag…
Alle liefs,
: Germaine. 🌹

* Voel je dat je hierbij wilt zijn maar is dit voor jou financieel niet haalbaar, neem dan contact met me op hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.

Silent Consent workshop vragen

V: (..) Onze creatie is dat we echt op het punt staan als 6 maanden terug op heel veel vlakken…. tja onbewuste programmering. (..) Ik twijfel bij de workshop, ik heb op dit gebied al heel veel stappen gezet. Ik merk dat ik een beetje matrix moe aan het worden ben. Maar misschien is de workshop wel heel anders dan wat ik denk? En is het juist wel goed voor me? Liefs 😊
A: Wat je in de materie manifesteert heeft inderdaad een aanhechting/vindt zijn oorsprong in de energie. Als je nu weer op dezelfde plek staat als 6 maanden geleden, kan het zijn dat het in de materie is neergezet maar dat het in de energie nog niet is uitgezuiverd, dan blijf je hetzelfde aantrekken. Dat gaan we morgen doen. Met een mega-bezem door alle energetische verbindingen en contracten heen. Betekent niet dat je iets verkeerd heb gedaan hoor, maar het veld ontwikkelt zich razendsnel en er komt steeds meer informatie beschikbaar zodat we steeds diepere lagen kunnen vrijmaken. De workshop zelf: zo min mogeluck mentaal, zoveel mogeluck in de energie en in je lichaam op een mooie plek in de natuur, dus voel maar… 🌹

V: Ik wil graag deelnemen aan de workshop as zondag maar voel dat ik (nu) nog niet zover ben om de machtiging opzegging bestuur in te dienen. Is dat een voorwaarde ahw om deel te kunnen nemen? Want verder spreekt de workshop mij zeer aan namelijk.
A: Er is geen enkele voorwaarde verbonden aan deelname anders dan een open hart en een open mind… as always 🌹

V: Dank voor je inspirerende mail. De 19e kan ik niet aanwezig zijn. Is deze sessie 1 op 1 te doen? Zo ja, wat zijn daar de kosten van?
A: Tsja, das een goeie vraag. Als je zelf van tevoren een aantal van de audio’s doet, dan is het wellicht te doen in dezelfde tijd als een individuele sessie… Met zelfde investering…

Heb je andere vragen, opmerkingen of twijfel je, laat het me weten, voor alles is een oplossing. 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu